Cap 12:I see you

2.6K 123 16
                                    

     Chloe

     M-am ridicat in fund si am respirat.Afara se vedeau primele raze ale soarelui.Sigur nu mai puteam dormi acum.

     Geamul era deschis larg.Ok...Trebuie sa imi pun incuietori la el.Nu imi amintesc sa il fi lasat deschis sau sa fi anuntat furtuna.Am sarit din pat si l-am inchis usor ca sa nu fac zgomot.

     Asta a fost cel mai ciudat vis al meu.Padure..ceata...siluete negre hai ca inteleg..Dar eu in corpul unui barbat?Nu mi s-a mai intamplat asa ceva pana acum.Adica pana nu a intrat C.W. in viata mea.Siluetele mi le amintesc vag.Dar le cunosteam.Dar simt ca acum mintea mea e cumva...stearsa.De parca aveam un buton de 'Delete' si cineva l-a apasat de multe ori.

     M-am trantit pe perna oftand.Cu siguranta nu o sa mai dorm acum.Gandurile se izbeau unele in altele creand o invalmaseala in mintea mea.Ok..Chloe...gandeste coerent.

     Ce vorbeau siluetele?'Nu trebuia sa vii.E periculos.'Si cealalta a zis ca ii pare rau si ca cineva i-a poruncit sa faca asta.'Si cum ramane cu Ch...?'Si aici sunt in panta.Ch..de la numele meu?Si nici nu l-am auzit bine.Putea fi de la orice.

     'Despre mine vorbeati?'Siluetele cunosteau vocea si erau ingrijorati de prezenta mea...adica a barbatului care cel mai probabil era C.W.Nu stiam de ce.Dar C.W. ii speria si pe ei cum ma speria pe mine.

     Am luat o perna si mi-am pus-o peste fata.Voiam sa tip in ea.Dar auzea toata casa asa ca m-am multumit muscand-o doar.Dupa o secunda am aruncat-o pe jos facandu-mi de treaba cu patura care nu statea peste mine.Obisnuiam sa dorm cu patura.Chiar si vara.Nu ca imi era frig sau ceva.Doar ca...eu ma misc in somn si o parte din patura ajunge printre genunchii mei si cealalta in mainile mele.Deseori mai imbratisam perna.Mai ales cand aveam cosmaruri.Cosmaruri cum am avut in aceasta noapte.

     Am aruncat si patura pe jos,enervata.Am oftat.

     Ce sa fac?Gandurile ma innebunesc.Poate ar trebui sa-mi scriu propriul jurnal acum.Nuu..Nu am timp eu de asa ceva.Pentru cineva ca mine nu cred ca ar avea farmec.Nu stiu motivele.Ce complicata mai sunt.Cateodata nici eu nu ma inteleg.

     M-am intors pe partea cealalta a patului ca sa nu ma mai deranjeze lumina si am inchis ochii in speranta ca voi adormi.Mi-am dus mana la gat unde purtam lantisorul daruit de Jason.Asa...Sa ma gandesc la Jason...La ochii lui....pieptul musculos....bratele lui care ma inconjurau..si buzele..Ah..Buzele lui!Asa cred ca voi adormi.

     *

     M-am trezit dupa putin timp.Nici nu stiu daca dormisem 3 ore de cand m-am trezit dupa cosmar.Somnul nu l-am simtit oricum.

     M-am trezit cu un gand.Daca tipul din cinema de ieri era C.W.,Eric sau fata aceea ar trebui sa stie cine este.Macar numele.Asa ca si ei sunt misteriosi.O sa ma duc mai tarziu la el acasa sa il intreb direct.Mai ales ca atunci s-a uitat drept in ochii mei.De parca ar fi stiut ca ma holbez la ei.

     Dupa ce am mancat micul dejun m-am dus in leaganul din gradina mea cu tot cu jurnalul Annei.Vremea era frumoasa.Un inceput de vara perfect,as spune.

     Si ma apuc de citit.Jurnalul Annei era o lectura interesanta.Unele momente mentioate le traisem si eu si imi facea bine sa mi le reamintesc.Cu asta am ajuns la sfarsitul clasei a zecea.Pe vara nu scrisese mai nimic dar a recuperat la sfarsit cand a scris toata povestea.Apoi prima zi de scoala din a 11 a.Asta e interesant...

     'Clasa a 11 a.

     Azi a fost prima zi de scoala in Nashville.Si sa recunosc...A fost si cea mai ciudata.Sa iti povestesc de dimineata...

Jurnalul unei fete moarteUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum