Cap 9:Jason rocks

2.5K 117 2
                                    

    Chloe.

     -Cer,zise Jason.

     -Soare.

     -Flacari.

     -Aa...seductie..

     -Seductie?ridica el o spranceana la mine.

     -Da...Stii tu..Lumanari...

     -Romantic.

     -Dragoste...In dragoste.

     -Jason,zise el.

     -Aa?

     -Cuvant...Pentru mine.

     -Frumos,i-am zambit eu.

     -Fierbinte.

     -Jason,am zis.

     Mi-am pus mana la gura instantaneu.

     El zambi mandru.

     -Cred ca trebuie sa plec,i-am zis.

     Deja soarele apunea si eu statusem toata ziua cu Jason vorbind.

     -Te conduc.

     -Ok.

     Cand am ajuns acasa,ai mei erau in foisor luand cina si m-am alaturat si eu lor dupa ce m-am schimbat.

     Cina a fost placuta.A fost bine sa functionam ca o familie in ultimul timp.Ma bucur enorm ca a venit Alex acasa.Sper sa stea mai mult.

     Am zis noapte buna la toti si m-am retras in camera mea.Dupa ce am iesit din baie in pijamale nu am putut sa nu observ ca geamul era iarasi deschis.Pe el se afla nimic altceva decat jurnalul Annei.Ei nu iarasi!am urlat mintal.Cum se poate sa nu fi auzit daca cineva mi-ar fi deschis geamul.Am luat jurnalul si l-am aruncat pe pat fara sa ma uit si m-am holbat in intunericul de afara sperand sa vad ceva.Nimic.Cum dispare asa brusc?Fara urme?Fara zgomot.Cine o fi?Atatea intrebari care nu vor avea raspuns...

     M-am dus la jurnal dupa ce am inchis geamul,si l-am deschis.O bucatica de foaie era la prima pagina.Pe ea scria:

             'Sper ca nu te superi daca am imprumutat ceva foi.Voiam si eu ceva care sa-mi aminteasca de ea.Nu e totul pentru tine,Chloe.C.W.'

     Nu e totul pentru mine??Mie mi-a lasat jurnalul!Ce ma enerva C.W.astaa..Ia stai asa.'...am imprumutat ceva foi...'???

     Am scuturat jurnalul,l-am foit si am putut observa ca nemernicul rupsese foi din el.Ce urma?? Mai erau franturi din ceea ce scrisese Anna,cuvinte lasate intentionat de el ca sa ma chinuie probabil.Dar nu le puteam citi.Nu inca.Asa ca m-am intors la prima pagina si am inceput sa citesc de unde ramasesem.Voiam sa ajung la ce era important.La viata ei de liceu...La ziua dinaintea celei care a disparut.Imi spusese ea sa nu il citesc pe tot odata.Dar trebuie sa aflu cine e C.W.

     *

     Sambata dimineata..adica la amiaza,cand m-am trezit,eram asa obosita.Statusem pana tarziu si citisem din jurnalul Annei.Ajunsesem la sfarsitul clasei a opta,fiindca printr-a saptea nu scrisese nimic.A facut multe pauze,ce-i drept.Dar nu a renuntat la a scrie.Erau lucruri pe care le stiam fiindca ea mi le spusese,dar si lucruri-secrete-pe care credeam ca nu le voi sti niciodata.

     Mai aflasem si ca s-a sarutat cu Ben Weasley in spatele scolii la sfarsitul clasei a sasea dintr-o provocare,de care eu nu stiam.Si eu care credeam ca prima data l-a sarutat pe primul ei iubit,David.Banuiesc ca nu stiam ca stiam putine lucruri despre Anna.Nici acum nu sunt sigura cine mai era ea.

Jurnalul unei fete moarteUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum