Cap 18:Fallen

2.1K 103 4
                                    

Chloe

   -Eu ar trebui sa plec,i-am zis la ureche lui Jason.

   El a mormait si mi-a strans talia mai tare.

   -Nu vreau sa se termine ziua asta.

   -Tu nu vrei?!zic eu.Sa vedem...Am primit o masina,haine gratis,'te iubesc-uri' in public si o cina pe acoperisul unui mall....Nici eu nu vreau sa se termine.

   A mai trecut o jumatate de secunda si Jason ne-a despartit corpurile.

   -Bine.Tot ce vrei de ziua ta,zambi la mine.

   Mi-a luat mana,frecandu-ma usor cu degetul mare stiind ca imi era frig.Mai devreme mi-a dat sacoul lui ca sa mai stau.

   Jason a facut cu mana chelnerului de mai devreme si am plecat pe unde am venit.Toate magazinele din Mall erau inchise,excluzand salile de cinema.Am iesit pe usile mari si ne-am indreptat spre masina mea.

   -Stii,am zis eu.Ar trebui sa fie ziua mea mai des.

   -Ar fi grozav.Pacat ca nu suntem in Tara Minunilor.

   -Asta chiar ca e pacat....

   Am urcat in masina si Jason langa mine.Drumul spre casa lui Jason a fost linistit si rapid.Cand sa iasa din masina mi-a zis 'Noapte buna' si m-a sarutat.Si-a facut griji de cum o sa ajung acasa dar i-am zis ca il voi suna cand voi fi in pat.

   Am oprit la un semafor,si chestia era ca acel semafor era chiar langa casa Annei.Am indraznit sa privesc in dreapta,si am vazut lumina aprinsa.Nu prea imi placea ca era cineva in acea casa....dar macar ii cunosteam.

   Am apasat pe acceleratie cand am vazut marele verde si m-am speriat cand am vazut mai indepartare,pe sosea,pe cineva,stand in mijlocul strazii.Cred ca imi mintea imi juca feste.Am dat faza lunga si nimic...Am apasat pedala de acceleratie mai tare ca sa ajung repede acasa.

   Am parcat in fata casei mele,m-am dat jos din masina,activand alarma,si am fugit in casa.Ma dureau picioarele din cauza ca mersesem mult fara nimic in picioare,doar ciorapii ce ii aveam.Acestia,o data negri,acum erau un alb murdar la talpi.

   Ajunsa in camera mea,m-am trantit in pat si am dormit ca un copil mic.Somn mult si plin de vise.

   *  

   Dimineata am fost trezita de sonerie.Trebuia sa ma duc eu fiindca stiam ca nu era nimeni acasa.M-am sinchisit sa cobor scarile,m-am uitat pe vizor si nu era nimeni.Am deschis usa si acolo erau pantofii mei de aseara cu un biletel.

   Am zambit cand am vazut scrisul mic a lui Jason.Scria:

   'Ti-am zis ca iti voi da papucii...si nu ma refer la expresia aia!Te iubesc!!'

   Tipic lui.Macar mi-am recuperat pantofii.

   Am intrat inapoi in casa,m-am schimbat in haine de casa,dupa ce am facut baie,apoi m-am dus in bucatarie.Mama imi lasase un teanc de vase in chiuveta,trebuia sa dau cu aspiratorul,si sa sterg praful prin toata casa.Aa da!Sa fac curat in dressing...Mda...Nu e asa mult,am gandit sarcastic.Ia te uita ce e pe frigider!O lista lunga de cumparaturi.... 

   M-am apucat de treaba,sperand sa termin repede.

   

   Elizabeth

   -A implinit 18 ani.Ma intreb de ce nu ne-a scos si pe noi afara,am zis jucandu-ma cu parul meu,stand in poala lui Eric.

   -Poate a vrut sa fie doar cu iubitul ei.Stii cum sunt fetele.

Jurnalul unei fete moarteحيث تعيش القصص. اكتشف الآن