Cap 14:Distractie

2.3K 120 3
                                    

   Chloe.

   Dimineata am avut o surpriza.Cam neplacuta.

  Pe peretele meu,langa fereastra,era lipita cu scotch o poza.Era de ieri cand citeam din jurnalul Annei,si stateam pe leagan.El a fost acolo.De data nu se semnase dar lasase un 'I see you'.Si asta nu putea sa insemne decat un lucru.Ca el poate sa ma supravegheze non-stop.Chiar si acum.Dar asta nu cred ca era o surpriza.

  Am lasat poza acolo.Chiar de ma infricosa,am ignorat-o si m-am dus in patul meu,stand cu spatele la geam,acum deschis,ca sa vina lumina in camera.

   Am scos jurnalul Annei de sub pat si m-am dus la urmatoarea pagina,curioasa.

   'Vineri,13.

   Titlu nu e ca am avut ghinion in aceasta zi sau ceva.De fapt am avut chiar mult noroc.Am intalnit un tip asa de dragut azi la o cafenea.S-a prezentat drept William,dar eu i-am zis Will,si lui i-a placut.E blond si are gropite.Are ochii negri.E dragut si nu e prea bronzat.

   Sentimentul care m-a cuprins cand l-am vazut a fost cel de recunoastere.Mi s-a parut ca l-am mai vazut undeva.Poate in visele mele sau ceva.Dar nu imi pot aminti.Niciodata nu imi amintesc visele.Off..

   Cum ziceam...S-a asezat la masa mea si a comandat si el o cafea,de care,sa fiu sincera,nu s-a atins deloc.Mi-a zis ca el a venit intr-o vizita pe aici si sta ceva timp.Mi-a zis ca sunt draguta.Nu mi-a zis varsta lui dar cred ca e la colegiu.Pare matur.Eu am fost sincera si i-am zis ca sunt intr-a 11 a.

    Cand a trebuit sa plec spre scoala,el mi-a dat un sarut pe obraz si m-a privit parca hipnotizandu-ma cu ochii lui.

    Atunci am simtit ca puteam avea incredere in el.Spre drumul inspre scoala ma jucam cu hartia pe care mi-o daduse.Era cu numarul lui.Eram entuziasmata.Si nu stiu de ce,dar azi cand m-am intalnit cu Chloe,nu i-am zis de Will.Nu stiu de ce.Si nu stiu de ce nu stiu...

   Anna.'

   Stoop!

   M-a dat pe spate acum.Will?Asta cine mai e??O fi el doar un baiat obisnuit care s-a dat la ea sau nu?Si de ce nu a mai zis nimic de baiatul ala de la ceremonia de la inceput de an??Off Anna!!M-ai lasat vraiste!

   *

   Jason.

   Dormeam asa de bine,incat mama a trebuit sa traga patura de pe mine ca sa ma trezesc.Asta era solutia ei-patura.Trebuia sa ma duc sa cumpar ceva de la supermarket.Mare chestie.Mi-am tras pe mine niste panataloni scurti,un tricou alb simplu si am coborat ca sa-mi dea mama lista de cumparaturi.Nu aveam sa inteleg niciodata femeia.De ce nu se ducea ea?Aa da!Telenovelele...

   Nu le intelegeam cum de se uitau la prostiile astea...Unul se marita cu alta,fosta plange de nu mai poate,si mai vine alta si zice ca e insarcinata...mai mor oameni si gata!Si-au facut banii.Penibil...

   Mama ma insoti la garaj sa iau masina si am fost surprins sa vad ca in el se afla un Volvo nou-nout.

   -Wow mama.C 30?Cum de ti-ai luat alta?am intrebat inspectand masina.

   Era noua,fara zgarieturi,de culoare gri.

   -Nu e a mea,prostutule.E a ta.

   -Nu,serios!De ce?

   Nu am ma stat si m-am urcat in ea.

   Mama zangani niste chei in mana.Erau de la masina.

   -O meriti.Hai fugi ca am nevoie de zahar si ulei,zise aruncandu-mi cheile.

   Am inchis portiera si am pornit motorul.Ce sunet frumos scotea.Am scos-o repede si am intrat pe strada cu ea.Se conducea super bine si deja o adoram.In cateva minute eram deja la supermarket.

Jurnalul unei fete moarteWhere stories live. Discover now