Hoofdstuk 10

86 1 0
                                    

P.O.V Jacob

Met een geweldig gevoel werd ik wakker. Ik zag dat ik een appje kreeg:

Babygirl💕: Slaap lekker Jakie💕💖hvj!

Awh wat schattig. Ik voel bloed naar mijn wangen stromen. Wat ben ik toch blij met haar. Ik stond op en deed de gordijnen opzij. Even kijken of Sus wakker was. Gelukkig zag ik haar al rondlopen door haar kamer. Ik appte haar ff:

Ik: Goodmorning Babygirl zin om straks te gaan zwemmen?

Babygirl: Heyy Jakie ja hoor leuk,hoelaat?

Ik: rond 12 uur ofzo

Ze keek op en knikte. Nu nog alleen tegen mijn ouders zeggen dat ik weg ben. Maar eerst lekker douchen. Ik pakte alles en ging de badkamer in. Nadat ik klaar was met alles liep ik rustig naar beneden. Daar trof ik mijn ouders en Caroline zittend op de bank."Goeiemorgen" Ze keken alle 3 om"Goeiemorgen slaapkop "zei Caroline "Slaapkop? Hoelaat is het dan?"ik keek verbaasd "Rond half 12 ofzo "zei mijn vader "HALF 12?! Oh nee ik moet me haasten anders kom ik te laat!"ik rende snel trap op. Gehaast zocht ik een rugzak. Toen ik hem vond,propte ik alles snel erin. Ik rende weer naar beneden en pakte snel een kom met cornflakes. Snel at ik alles op. Nadat ik alles heb opgeruimd liep ik naar mijn schoenen."Mam ik ga zwemmen met Sus dus bye!!" Ik pakte me tas en wou net deur uit gaan toen ik nog Caroline hoorde schreeuwen."Niet elkaar inslikken hoor broertje"grommend liep ik weg.

P.O.V Sus

Nadat ik mn mobiel weglegde, ging ik me klaar maken. Als eerst ging ik douchen, nadat ik afgedroogd was ging ik mn spullen inpakken. Als laatste kleedde me om in korte broek, croptop en bomber jack. Ik heb expres mn jack gepakt omdat ik nog littekens heb van gister. Toen liep ik rustig naar beneden om te ontbijten. Gelukkig zag ik mn ma niet zitten. Ik pakte een appel en begon eraan te knabbelen. Toen ik op mn mobiel keek zag ik dat het bijna 12 uur was. Rustig liep ik naar mijn goude superstars.

Ik kijk nog ff in de spiegel of ik goed eruit ziet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik kijk nog ff in de spiegel of ik goed eruit ziet. Natuurlijk ziet ik er niet uit maar boeit me nu ff niks. Toen ik mn huis verliet zag ik al Jacob staan.

Hey peopies

Ik weet het lang geleden maar ja nu heb ik een schrijfster bij dus hoofdstukken komen hopelijk vaker
Volgende deel is van Jani dus jullie zien me ff niet maar ik ga natuurlijk ook haar helpen met alles want het is wel mijn boek hahahah

Vote
Comment

XxxSus

●ON HOLD●He Is My Boyfriend ft. JS Where stories live. Discover now