Hoofdstuk 8

386 5 0
                                    

Pov Sus

Ik heb zo lang op zo'n moment gewacht. Dat hij mijn vriendje zou worden. Ik voelde nog steeds vlinders in me buik. Ik kon het echt niet beschrijven hoe het voelt.

Nadat ik beetje rustiger werd gaf ik hem een knuffel. Hij knuffelde me terug."Ik hou van je Sus"ik moest blozen "Ik ook van jou Jakie!!!!!!" Hij nam me meer tegen zich aan. Het voelde zo vertouwend.

En natuurlijk moest mijn moeder op zo'n moment bellen😒 (Bruh) Ik nam het op.

(M-Moeder , S-Sus)

M: hey schat kunnen we nog even praten?

S: waarover mam?

M: over de begrafenis

S:maar mam ik mag niet mee dus wrm wil je met me praten?

M: gewoon het is belangrijk

S: nee mam jij vond het niet belangrijk om mij mee te nemen dus ik ga het niet meer met je over hebben!!!!

M: maar Sus luister

S:nee ik ga niet naar jou luisteren DOEI!!!!

En toen heb ik maar opgehangen.Ik vond het maar vreselijk dat ze zo deed. Jacob legde zijn hoofd op me schouder en suste tegen mij "het komt vast goed" hij was ook zo lief tegen mij. Beter kon ik niet wensen.

We lagen zo'n uurtje te knuffelen tot opeens zijn zus Caroline binnen kwam. Ze mompelde iets van "sorry" en ging meteen weg. Ik vond het wel grappig hoe ze snel wegging.

Ik ging met familie Sartorius nog avondeten en daarna ging ik om 8 uur weg naar huis. Natuurlijk had ik uitgebreid afscheid genomen van Jacob duhh.

Ik liep met groten passen maar het huis. Ik opende deur en zag me moeder met een boos gezicht naar me te kijken. Ik keek een m beetje verbaasd want mijn moeder was bijna nooit boos op me."Hey mam".Ik was beetje bang voor haar reactie."WAT BETEKENT DAT NOU!? JE GAAT NIET ZOMAAR OPHANGEN!!!" Ik werd bang. Bang van iemand waar ik van hou. Ze kwam naar me toe en sloeg me. Dat heeft ze nog nooit gedaan. Bang met een brandende wang liep ik achteruit. Ik herken mijn bloedeigen moeder niet meer.

Ze sloeg me nog een keer en ging dan weg. Woedend maar ook bang ging ik naar boven. Ik wil niet zo leven. Ik appte me vriendinnen meteen. Ze hadden medelijden met me. Ik wist ook niet wat er met mijn moeder is gebeurt. Ze is de laatste tijd een beetje agressief geworden.

Ik besloot te douchen. Ik deed mn kleren uit en keek in de spiegel.Wat ik zag was schrokwekkend. Ik zag een meisje met blauwe plekken op haar gezicht en hals. Ik zuchtte en ging onder de douche. Ik hoop dat dit nooit meer gaat gebeuren.

"Three simple words "I Love You" 💔 Everyone says it but not everyone believes it 😭😞THREE EMPTY WORDS😭💔" by Soesje1

Hello poepies
Echt sorry dat ik zo weinig upload maar ik weet niet meer wat ik moet schrijven en me tweede schrijfster die doet ook niks en daar ben ik zo teleurgesteld in.

En natuurlijk sorry voor zo'n korte hoofdstukken maar ik kan gwn geen langere schrijven

Omg ik zag dat Shawn Mendes gaat op 1 mei optreden in Amsterdam en ik ben dus op 23 mei jarig .Ik ga zo vaak janken bij me ouders totdat ik die kaartje krijg hoor.Ik hoop dat _Noowtje_ mee kan!!!!

Vote

Comment

xxxSus

●ON HOLD●He Is My Boyfriend ft. JS Where stories live. Discover now