Hoofdstuk 7

446 9 18
                                    

Pov Jacob

Daar zit je dan met het mooiste meisje ter wereld op strand. We zaten beetje te chillen totdat ze begon te trillen. "Heb je koud?"vroeg ik. "Ja beetje" "Hier, mijn trui". Ik deed mijn trui uit en gaf hem aan haar. Ze trok hem meteen aan. "Bedankt Jacob." Ze knuffelde mij en ik knuffelde haar terug. Het voelde goed. Ik hou gewoon van haar. Na een tijdje trok ze terug, maar ik trok ze weer terug in knuffel. Ze begon te giechelen. Ze is zo schattig. Ik wou haar kussen maar dat deed ik niet want ik wist dat ze dan niet wou.Jammer genoeg moesten we zo naar huis.Ik ging staat en ze volgde mijn voorbeeld. We liepen rustig door totdat ik haar hand in mijne voel glijden. We liepen hand in hand naar huis.En toen kwam het ergste moment SCHEIDING. Ik zat van binnen te huilen:(


Pov Sus

We kwammen bij onze huizen aan. Ik trok hem in een knuffel en zei gedag. Tot mijn verbazing wou hij niet weggaan dus ik gaf hem een kus en zei dat ik zo snel mogelijk naar hem toe zou komen. Ik liep naar mijn huis en zwaaide nog ff naar hem. Nadat ik de deur dicht deed kwam mijn moeder naar me met betraande ogen."Sus ik moet je wat vertellen,kom zitten schat" Ik was bang dat er iets slecht aan de hand was. Ik ging op de bank zitten tegenover mijn moeder. Ze keek me aan en zuchtte."Sus ik werd vandaag gebeld dat jou oma overleden is." Ik kreeg een brok in mijn keel .Mijn lieve oma was er niet meer. Ik had altijd een goede band met haar, ze wou zelfs hier komen voor mij. Ze hielp me vaak bij problemen,maar dat kan nu niet meer. Ze is WEG. Ik begon te huilen."M-mam wanneer is begravenis?"ik kon echt niet geloven dat ze dood is."Over een week, maar Sus je kan helaas niet mee"wat?! kan ik niet mee waarom "Mam waarom kan ik niet mee?" "Ze hadden maar twee kaartjes voor de vlucht dus ik ga met Martin mee en jij blijft hier."Ik ging harder huilen en rende weg naar mijn kamer. Maar ik kon niet hier alleen zijn dus ik ging bij de enigste persoon die mij kon opvrolijken. Ik ging naar Jacob.


Pov Jacob

Ik zat beetje te klooien op vine en musical.ly totdat ik de bel hoorde. Ik deed het open en zag Sus huilend staan."Wat is er gebeurd?"Ik werd bezorgt om haar."Ik vertel het je zo , mag ik naar binnen?" Ik liet haar binnen en liep voor haar naar mij kamer. Ik gebaar dat ze moet zitten. Ze zat op mijn bed en ik op de stoel er naast. Ze vertelde over haar oma en dat ze niet mee mocht. Ik knuffelde haar en gaf een kusje op haar voorhoofd."Bedankt Jacob ,jij bent mijn beste vriend die ik heb" ik glimlachten naar haar " Jacob ik moet je wat vertellen" ik keek haar vragend aan "Het zou wel raar zijn want ik ben je fan maar ik hou van je " zei ze dat echt? houd ze van me? " En ik doe dat niet om je fame maar om je zelf" ik kon het niet meer laten en ik kuste haar op haar perfecte lippen. Ze verstijvde maar daarna ging ze er in mee. Ik wou dat ik haar nooit hoefde los te laten tot mijn dood. Zij is perfect .She is mine<3. Ik trok terug en ging weer zitten . " Sus ik moet je ook wat vertellen"ze keek verbaast naar me "Ik vond je al vanaf begin leuk, dus wil je mijn vriendin zijn?" ik was echt zenuwachtig. "Ja natuurlijk wil ik dat" en ze kuste mij .Ik bewoog rustig mee met haar lippen. Ik trok terug."You are my babygirl <3" ze ging blozen " And you are my babyboy"


*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_* *_*_*_*_*_*_*_*_*_* *_*_*_*_*_*_*_*_*_*_* *_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

(Ik haat goals video's van MagCon want dan ga ik janken dat ik daar niet bij was :( )

HEY SCHATJES!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Srry dat er zo lang niet uplaode maar ik moest werken bruh

maar hier is nieuwe hoofdstuk * jeej*

VOTE

COMMENT

Ja Joe

xxxSus

●ON HOLD●He Is My Boyfriend ft. JS Where stories live. Discover now