Hoofdstuk 6

442 10 5
                                    

Pov Sus

Ik schrik wakker van een geluid. Ik keek door mijn raam en zag een prachtige jongen voor het raam. Het was HIJ. Mij droomjongen. Jacob Sartorius 😍. Ik deed het raam open en kreeg meteen steentje tegen mij hoofd.
"Auw"riep ik beetje te hard. "Srry hoor babe" lachend keek hij naar mij. Ik verdronk in zij mooie ogen.We stonden zo'n 5 minuten naar elkaar te staren tot dat hij vroeg of we iets gaan doen. Natuurlijk zei ik ja dat is best logisch 😂😜"Wil je wel even wachten want ik ben net wakker"vroeg ik. "Ja tuurlijk 😏"
Ik ging snel naar badkamer en deed de douche aan. Na een tijdje ging ik er onder en voelde meteen warme stralen van water. Ik vond het heerlijk. Na 10 minuten was ik klaar en ging ik mijn kleding pakken. Ik greep een zwarte jeans, een fellgroene croptop en witte vans. Ik deed wat mascara op en ging mijn haar krullen. Toen ik klaar was, rende ik naar beneden en propte een ontbijtkoek binnen. Ik riep naar mijn moeder dat ik wegging en deed mij jas aan. Toen ik de deuren dicht deed kwam Jacob meteen naar me toe. "Jeez Sus het duurde bijna 1 uur"schreeuwde hij zo wat bijna." Man niet schreeuwen jeez". Hij begon te lachen en natuurlijk kwam ik weer met mij spastiche aanval tevoorshijn 😂. Ik lag dubbel van het lachen en ik kon echt niet stoppen 😅 Na het tijdje konnen we weer normaal staan. "Waar wil je naar toe?" vroeg ie "Misschien kunnen we naar strand, beetje chillen ofzo."
(ik ga nu anders schrijven als ze gaan praten dus niet in een heel groot stuk maar boven elkaar)

" is goed hoor "

En daar ging ik met hem naar het strand 😍

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
Hey Maties

En was het leuk? Moet ik wat spannender maken of gwn zo laten?

Srry dat ik niks upload maar het is vakantie dus ik zit vaak met mij vriendje te appen of ik moet werken maar toch heb ik deze hoofdstuk in een halfuur geschreven. Beetje snel maar dan heb je wel nog iets om te lezen 😅

XxxSus

●ON HOLD●He Is My Boyfriend ft. JS Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu