Hoofdstuk 2

580 15 1
                                    

Pov Sus

Omg ik zit gewoon met Jacob Sartorius in het vliegtuig!!! Ik was zo blij dus besloot om te vragen of ik naast hem mag zitten. "Hey Jacob mag ik naast je zitten in het vliegtuig?" Vroeg ik dan.
"Ja hoor, vind ik prima want niemand zit naast mij." Zei hij met een glimlach op zijn gezicht. OMG Ik ga gewoon naast hem zitten!!

Pov Jacob

Yes ze wil naast mij zitten, ze is echt een bæ. Dacht ik met een grote glimlach. We liepen samen naar de gate en toen kwamen we de jongens tegen. Ik dacht zo van: Holycrap ik ben vergeten te zeggen dat ik met haar ging. De jongens keken nogal vragend naar ons. Na een tijdje gingen ze fluiten "Woeh Jacob heeft een vriendinnetje" Riepen ze. We werden allebei rood. Waarom doen ze dat nu.

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*
30 minuten later...

Pov Sus

We gingen naar het vliegtuig toe. Hij was echt mega groot!!😲. Na een paar minuten ging ik naast Jacob zitten. Danmm he's a hottie. We waren de hele tijd aan het praten en lachen. Ik had zo lol met alle Magcon Boys, echt waar. Maar na een tijdje werd ik moet en besloot te slapen. Ik deed mijn stoel naar achter en probeerde te slapen maar het lukte me niet. Jacob merkt het en vraagt: "Kun je niet slapen?" "Nee ,het ligt niet lekker." Antwoorde ik terug. Dan zegt hij: "Je kan wel op mij schoot liggen als je wil." Omg hij vroeg of ik op zijn schoot wil gaan liggen!!

Ik lig een tijdje te piekeren tot Jacob vraagt: "Wat is er bæ?" Hij noemde me zonet Bæ!! Omg ik ben helemaal aan het fangirlen in mezelf. Maar ik moet wel een beetje normaal doen en zeg dus: "Eh niks hoor, maar ik ga slapen." Waarop hij lachend antwoord: "Kom dan bij mij, ik bijt heus niet." "Is goed." Antwoord ik dan maar. Ik lachte naar hem en ging op zijn schoot liggen. Meteen viel ik in slaap.

Pov Jacob

Ze ligt nu gewoon te slapen op mijn schoot!!! Ze ziet er zo cute eruit als ze slaapt. Ik word gewoon verliefd op haar.😍 Ik legde mij hand over haar heen en het voelde goed. Na 2 uur werd ze wakker en keek me aan. Danm haar ogen hebben zo'n mooie blauwe kleur met wat groene streepjes. En toen voelde ik plotseling een hand over die van mij glijden waardoor ik schrok maar ik zag al snel dat het haar hand was. Ik was blij met haar. Ik maak een foto van haar en zet hem op Snapchat. Ik krijg zo veel vragen of ze mijn vriendin is. Omg dat wil ik wel!! En toen....

Hey mensjes daar ben ik weer !!!! Er waren 502 woorden dus het is best veel hoor!!!! Inspiratie is best lang weg bij mij dus stuur plssss ideeën voor het boek!!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Hey mensjes daar ben ik weer !!!! Er waren 502 woorden dus het is best veel hoor!!!! Inspiratie is best lang weg bij mij dus stuur plssss ideeën voor het boek!!!

XxxSus.

●ON HOLD●He Is My Boyfriend ft. JS Where stories live. Discover now