~11~

16 3 0
                                    

Pov Ricky
"Dit is best raar Troye maar Troy was dus je schuilnaam?" vraag ik. "Juist ja dat maar zeg niet tegen Kiara dat ik tja euhh gay ben" zegt Troye onzeker. "Oh oke maar ik moet echt gaan want Kiara wacht op me, doei' zeg ik en ik reken af. Snel loop ik naar huis toe, als ik de deur open doe hoor ik iets vallen. Snel ren ik naar de woonkamer. Ik zie dat Kiara op de grond ligt. "KIARA! KIARA WORDT WAKKER! schreeuw ik hard.

Pov Kiara
Ik pak wat te drinken als Ricky weg is.  Als ik op de bank zit wordt het opeens helemaal zwart. Ik val in een zwart gat.
Kwartiertje later
"Kiara Godzijdank ben je wakker" zegt Ricky nog een beetje verschrikt. "Wat was er gebeurd?" vraag ik verward. "Je viel flauw maar gaat het een beetje?" vraagt Ricky bezorgd. "Euhh ja alleen beetje duizelig' zeg ik vermoeid. "Ik ga Kian bellen" zegt Ricky streng. "Nee, nee laat hem Kian maar hij mist zijn familie dus moet hij er echt na toe gaan" zeg ik snel. "Jij en ik weten allebei dat, dat niet zo is maar vooruit" zegt Ricky zuchtend. "Bedankt Ricky maar kun je een paracetamol en glas water pakken?" vraag ik echt gewoon moe. Hij pakt het en ik neem het in. "Kiara ik bestel taco bell vanavond en jij gaat nu slapen" zegt hij streng maar zorgzaam. Ik kijk hem dankbaar aan en na een paar minuten val ik in slaap.

Pov Ricky
Ik zoek me mobiel en bel Kian. Het mocht misschien niet van Kiara maar dat boeit me effe niks.
Gesprek
Ricky: Yo Kian
Kian: hey Ricky waarom bel je?
Ricky: het gaat slecht met Kiara. Morgen ga ik de dokter bellen.
Kian: ik kom er gelijk aan.
Ricky: nee! Ik mocht dit niet eens vertellen van Kiara omdat ze niet wou dat je, je familie laat zitten. Ze houd echt van je alleen denkt ze niet echt aan haar gezondheid.
Kian: check in ieder geval haar pols je weet maar nooit.
Ricky: komt goed zou ik doen, doei gast
Kian: doei en kusjes aan Kiara.
Einde gesprek
Ik loop naar haar toe en trek haar mouw langzaam omhoog. Omfg het zit vol met littekens. Ik kijk ook de andere arm hetzelfde alleen minder erg. Ik raak in een beetje in paniek. Wat moet ik doen?! Als eerste bel ik Troye.
Gesprek
Troye: Hoi Ricky lang niet meer gesproken😉.
Ricky: geen tijd voor grapjes. Kiara haar armen zitten vol met littekens.
Troye: Ik kom eraan.van de littekens weten alleen mam, Kiara, Connor en ik. Ze haat het om over het verleden te praten. Maar ik zit nu al in de auto ben er over kwartiertje, bel ondertussen de rest. Dat is handig dan weet iedereen hoe of wat.
Ricky; oke is goed tot zo
Einde gesprek
Kwartier Later
Pov Troye
Ik ren naar de deur en klop aan. Ricky doet open en begroet mij. Snel ren ik naar Kiara. "Troye wat doe jij hier?" vraagt Kiara verrassend. "Ricky heeft iets ontdekt, iets van vroeger en een belofte die je hebt verbroken" zeg ik boos. "Euhh wat bedoel je?" vraagt ze alsof ze van niks weet.  "Kiara ik ben teleurgesteld in je" zeg ik teleurgesteld en verdrietig. "Ben ik toch gewend" zegt ze zonder emoij. "Kiara waarom?" vraag ik wat banger. "Ik kreeg weer nachtmerries van hem Troye ik ben bang" zegt ze anstig. "Kiara hij is dood, hij doet je geen pijn meer echt niet" zeg ik rust stellend. "Troye ik moet ook nog iets anders vertellen" zegt ze serieus. "Ik euhh ben zeg maar heel ziek, ik krijg over een week een operatie hopend dat ik het overleef" gaat ze verder. Ik knuffel haar en ik huil samen met haar, haar verdriet is mijn verdriet. "Zusje als we toch bezig zijn, mijn vriendin is een jongen oftewel ik ben gay" zeg ik bang voor haar reactie. "Troye ik was al nieuwsgierig hoelang je dit voor je ging houden" zegt ze een beetje lachend. "Wacht je wist dit al?" vraag ik verbaasd. "Jongens ik hen taco bell" zegt Ricky. Hij komt naar de woonkamer. "Oh ik euhh leg het wel in de keuken" zegt Ricky ongemakkelijk. Kiara en ik schieten in de lach als we uitlachen ga ik weg. "Doei Kiara en je weet onze belofte" zeg ik streng. "Beloofd Troye doei" zeg ze en ze doet de deur dicht.

Pov Kian
Ik zit lekker te eten met me familie maar ik haat het dat Kiara thuis is met problemen en ik kan haar niet helpen. "Kian je bent onrustig is er iets?" vraagt me moeder. "Ja ik heb een vriendin alleen heeft een ze moeilijke verleden gehad en ze is heel ziek" zeg ik snel. "Kian had het meteen gezegd dan hoefde je niet komen" zegt me vader. "Niet erg Ricky is bij haar en broer komt ook nu vaker langs" zeg ik toch niet op me gemak. "Kian weet je het zeker dat je vanavond terug wil of morgen?" vraagt me moeder bezorgd. "Ik ga denk ik vanavond wel weg" zeg ik zuchtend. "Is goed ik regel wel een taxi, pak jij maar straks je spullen Kian" zegt me zus. Ik stop met eten, pak alles in en check me mobiel. "Kian de taxi is er!" roept me moeder. Ik loop naar beneden, geef iedereen een knuffel en stap dan in.  Het is elf uur in de avond. Ik zoek naar me sleutels, shit ik had ze binnen laten liggen! Ik klop op de deur geem reactie. Ik begin nu te bonzen op de deur en nu hoor ik iemand aan het slot friemelen. De deur gaat open het is Ricky. "Ze is aan het slapen op de bank" fluistert Ricky. "Owh oke ik til haar wel naar me bed want dat is wst handiger dan al die trappen oplopen" fluister ik terug. Ik til Kiara op en breng haar naar me kamer. Ik zie dat ze mijn fan trui aan heeft. Ik glimlach in mezelf, ik leg haar op me bed en doe de dekens over haar heen. Ik pak alles ui als ik onze foto tegen kom kijk ik er even naar

WIe herkent deze foto? Als je het weet zet het dan in de reacties

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

WIe herkent deze foto? Als je het weet zet het dan in de reacties.

"Gast wil je nog wat drinken?" fluistert Ricky naar me. "Doe maar ice koffie" fluister ik en ik loop met Ricky mee. Na dat we hadden gepraat en ons drinken opwas gingen we slapen.

Omg sorry, sorry voor dit korte hoofdstuk en een slecht hoofdstuk! Door het logeren had ik weinig tijd dus was er zoals ik gister al zei kwam er geen hoofdstuk. Maar ik werk vaak vooruit alleen dat kon niet dus vandaar het slechte hoofdstuk!

O2l are my room mates (Complete)Where stories live. Discover now