~5~

33 6 0
                                    

Pov Kian
Nou euhh Kian wat is eigenlijk o2l en wat voor YouTube kanaal is dat vraagt Kiara beschamend. Wacht je komt hier wonen maar je weet niet wat o2l is? Nou Kian ik moest van me moeder hier wonen en ze zei alleen dat ik bij o2l ging wonen. Owh sorry maar o2l is een kanaal waarbij iedere week een andere thema is en ik upload op vrijdag. Oke maar het is maandag. I know maar wij, o2l moeten vooruit werken we gaan binnenkort op tour voor het eerst met elkaar dus moeten we veel vooruit werken. Dus jw bedoelt dat ik binnenkort tijdelijk alleen hier woon zegt Kiara een beetje sad? Ja maar twee of drie maanden hoor. Oke maar laten we opnemen. We lopen naar de kamer van Ricky. Waarom gaan we in Ricky's kamer filmen. Nou het is iets anders dan mijn kamer daarom. Ik zet alles klaar en begin met filmen. Whats up o2l vandaag is het vrijdag dat betekent dat ik vandaag op o2l verschijn. Deze week is het thema huisgenoten en wij hebben sinds kort een nieuwe huisgenoot. Kom er bij en ik spring in beeld. Hey mensen van o2l schreeuw ik. Dit is onze nieuwe huisgenoot Kiara. Hey maar Kian wat gaan we vandaag doen? Nou Kiara vandaag mag jij vragen stellen aan mij. Oke vraag 1: wie heb jij op de mond gekust van o2l? En je mag een keer pass doen zwgt ze snel nog. Euh Trevor en Sam per ongeluk, nou een keer was ik dronken en de andere keer had die persoon me gezoend. Oke oke vraag 2: wat vind je van wish bone? Oh god een vervelende hond hij bijt me altijd. Echt, nou vraag 3: hoe oud ben jij? Ik ben 19 zeg ik braaf. Hmm vraag 3: war is favo eten? Italaans eten. We gaan nog even door. Jongens dit was het voor vandaag en morgen komt er een leuke informatie video online.

Pov Kiara
Na dat we hebben gefilmd bedank ik Connor, Jc en Sam voor de boodschappen. Kiara mogen we je wat vragen stellen? Euhh Trevor straks eerst de oreo's pakken. Oh shit nog een oreo eter. Hoe bedoel Jc? Nou Kian houd ook van oreo's. Zei iemand oreo's? Ja Kian en Kiara eet ze nu. Wacht nee niet me baby's zegt Kian heel overdreven. Ik moet er om lachen. Bitch het zijn ma baby's zeg ik. Nee die van mij. Pech Kian haal maar nieuwe voor jezelf. Nah ben te lui sorry. Oke jongens koppen dicht we gaan nu vragen stellen aan Kiara zegt Trevor. Oh oke dan maar ofzo? Kiara we stellen geen erge vragen dus rustig maar zegt Ricky. Oke hebben jullie een lijstje? Dan zeg ik wel ja en nee, oke? Best hier het lijstje zegt Kian.
Lijstje van vragen:
1. Heb je een crush?
Ja dat heb ik
2. Hoe oud ben jij?
17 hoezo?
3. Wat is het gekste wat je ooit gedaan hebt?
Euhmm privé vertel ooit nog wel.
4. Ben je wel eens vreemd gegaan?
Nee maar ik heb ook nog nooit een vriendje gehad.
5. Heb je contact met je familie?
Nee niet meer helaas.
6. Kun je zingen?
Nee gewoon nee
7. Kun je goed koken?
Ja denk ik?
8. Wat vind je van ons?
Lief, vrolijk, zorgzaam en cute
9. Wat vind je van Kian?
Dat heb ik net toch gezegd.
10. Wil je nog meer huisduiren dan Hasel ne Wish bone?
Ja een kleine kitten.
Oke jongens hier en ik geef het lijstje. Kiara zullen nu naar de bouwmarkt? Nou Trevor ons idee doen we een ander keer ik wil eerst me kamer mooi maken enzovoort. Oke is goed maar ik kan niet bedenk ik me opeens zegt Trevor. Oke dan ga ik wel alleen. Nee dat gaat niet gebeuren je weet de weg niet zegt Ricky. Dus jullie willen niet gaan. Wie stemt voor Kian zegt Ricky. De vijf jongens steken hun hand op. Fijn moet ik echt gaan zucht Kian. Ik pak me iPhone er bij en kijk op google maps hwt komt wel goed. Doei lieve schatjes zeg ik luid en loop naar de bouwmarkt en de woonwinkel.

O2l are my room mates (Complete)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu