~8~

23 4 0
                                    

Pov Kiara
"Kiara wees niet boos of verdrietig, please" smeekt Kian. "Kian naar de keuken nu" zeg ik streng. We lopen naar de keuken en ik ben boos en verdrietig. "Kiara ik kan dit uitleggen" zegt Kian. "Ik hoop dat je een goeie reden hebt om me te verlaten want dan kan ik misschien nog wel een kans geven of ik maak het uit en sla je hard" zeg ik boos. "Kiara rustig ik moet anders wordt ik ontslagen en mag ik niet mee op tour" zegt Kian verdrietig en een beetje bang. "MOET IK RUSTIG ZIJN JIJ GAAT HET UITMAKEN!" schreeuw ik boos. "Kiara had kan niet anders kunnen we geen pauze nemen dan want dan zijn we als nog een soort van bij elkaar" zeyt Kian hoopvol. Ik kijk hem boos aan maar dan zucht ik. "Kian dat zou ik graag willen maar uiteindelijk gaat het mis ofzo en dat wil ik niet" zeg ik rustig maar sad. "Ik snap je dan ga ik maar alvast I guess?" vraagt hij. "Hoe bedoel je gaat al vast?" vraag ik geschrokken. "Ik ga naar familie en dan moet ik weg" zegt hij bang omdat ik misschien boos wordt. "Dus houd onze relatie hier op?" vraag ik bang. "Ik maak het uit Kiara, sorry" zegt hij moeizaam en ik begin te huilen.

Pov Kian
Ik ren naar boven. Ik pak me koffer in terwijl Connor me probeert tegen te houden. "Connor ik ga punt uit!" zeg ik chagie. "Gast je hebt iets ergs gedaan en dan ga jij gelijk weg?!" vraagt hij een beetje boos. "Ja inderdaad en nu aan de kant" zeg ik geïrriteerd. Ik loop me kamer uit Connor staart me aan terwijl ik erg rijd. Als ik weg ben begin ik te huilen. Wat heb ik toch gedaan vraag ik mezelf af.

Pov Trevor
Iedereen is in de keuken. We staan om de huilende Kiara heen, niet wetend wat we moeten doen. "Ik had het niet moeten zeggen, ik had nooit hier na toe moeten verhuizen" jammert Kiara. "Jongens ik kon Kian niet tegenhouden" zegt Connor teleurstellend.
*uurtje later*
We zitten op  de bank (Ricky, Kiara en ik). Connor, Sam en Jc zijn Kian aan het zoeken. Ze gaan langs bij elk familielid van Kian. "Het spijt me voor me gejank" zegt Kiara down. "Meid jij kan er niks aan doen hij is gewoon in de war" zegt Ricky rust stellend. "Kiara hij is soms een klootzak zoals nu hij trekt bij en dan zal hij voor je vechten" zeg ik troostend. Ze zucht en kijkt ons aan. "Weet je wat?" vraagt ze. "Euhh nee vertel" zeggen Ricky en ik nieuwsgierig. "Kian kan de pot op, hij is gewoon een klootzak en ik moet het niet zo op me kop laten hangen ik ga verder met leven en doe binnenkort gewoon de operatie zonder Kian" zegt ze vast beslotend. "Zo is het maar wanneer ga je de operatie doen?" vraagt Ricky. "Op vijftien januari 2017  maar dat is best logisch" zegt ze.

Pov Sam
Ik sta nu voor het huis van Kian's moeder. Ik zie zijn auto staan dus hij moet wel hier zijn. Ik bel Ricky zo kunnen Trevor, Ricky en Kiara het afluisteren. Of course het is slecht maar Kian en ik zijn al negen jaar vrienden. Ik bel aan en Kian zelf doet de deur open. "Hey Sam" zegt Kian verdrietig. "Yo gast kan ik effe binnen komen?" vraag ik terwijl ik doe alsof ik kijk hoelaat het is maar eigenlijk doe ik het op luidspreker. "Ja is goed kom maar" zegt Kian. We lopen naar zijn kamer. "Dus waarom heb je het uitgemaakt met Kiara?" vraag ik voorzichtig. "Gast ik wil er echt niet over praten ik heb al pijn genoeg dat het uit is en dat ze verdrietig en woedend is" zegt Kian verdrietig en hij laat een paar traantjes ontsnappen. "Kian het is beter om je gevoelens eruit te gooien dan ze op te kroppen" zeg ik heel wijs ookal heb er geen verstand van😂. "Ik haat dit gewoon nu effe ik ben Kiara kwijt voor fucking baan, ik ben gewoon klaar met iedereen het enige wat ik nu nodig heb is Kiara, ik ben zo bang dat Kiara haar operatie niet overleefd" zegt hij bang. "Kian" probeer ik te zeggen maar hij praat door me heen. "Ik ben bang" fluistert hij bang. "Morgen op kerst ga je naar het o2l huis en ga je praten met Kiara en dan vertel wat je net hebt gezegd  oke?" vraag ik. "Ja bedankt Sam maar ik ga nu een cadeau kopen voor haar" zegt Kian weer wat blijer. "Ik moet gaan maar neem je morgen wel wat te eten want Kiara is wel sad en jij bent de enige die kan koken naast Kiara" zeg ik. "Kijk wel maar nu moet ik gaan" zegt hij hoopvop en we rennen de deur uit.

Pov Ricky
"Hij houdt dus echt nog van me?" vraagt Kiara ongelovig. "Ja dat doet hij maar jullie moeten in het geheim een relatie starten tijdelijk terwijl wij onze manager ontslaan" zeg ik met een kwaadaardige lach😈. "Yassss bitch" zegt Trevor blij.  "Jongens dat moeten jullie niet doen anders verpesten jullie Kian baan" zegt ze zuchtend. "Bitch jij klep dicht je bent ziek daarvoor heeft Kian gewerkt en nu hebben we genoeg geld" zegt Trevor gemeen maar hij bedoelt het goed. "Het is een lange dag geweest zullen gaan slapen?" zucht Connor. "Hoelang sta je hier al?" vraag ik. "Oh net pas maar kom naar jullie kamers want het was een moeilijke dag voor vele" zegt hij terwijl hij naar Kiara kijkt. We staan op en lopen naar onze kamers. "TRUSTEN!" schreeuwt Kiara hard.

Pov Kiara
Ik ben zo moe *zucht*. Ik pak me koptelefoon en klim weer op het dak om tot rusten te kunnen komen. Ik mis Kian nu al het is oneerlijk dat hij moet werken, ik had die persoon moeten zijn. "Kiara dat had je niet moeten zijn" zegt Trevie. "Oh zei ik hard op?" vraag ik. "Jep maar alles komt goed ik beloof het" zegt hij gerust stellend. "Trevor life heeft zijn ups en downs en ooit zou het goedkomen maat nu nog niet dus moeten me wachten en hopen, just hoping" zeg ik best wel mooi. "Wow dat was wel mooi gezegd" zegt hij terwijl hij moet gapen. "Trevor je bent moe je moet gaan slapen, oke?" vraag ik. "Is goes maar jij dan ook" zegt hij een beetje eigenwijs. Ik grinnik en klim weer me kamer in. Ik kleed me om en kruip me bedje in. Morgen is het kerst ik heb er veel zin in!

Jongens er is veel gebeurd. Maar gelukkig nieuw jaar🎇🎆🎉🎉🎈😃. Ja doei tot morgen I guess?

O2l are my room mates (Complete)Where stories live. Discover now