~4~

29 4 0
                                    

Pov Kiara
Ik wordt wakker in me bed. Het is tien in de ochtend. Wacht wat tien uur?! Nee kut schreeuw ik hard. Ricky komt effe om het hoekje kijken. Wat is er vraagt hij? Ik heb de afspraak gemist kut zooi! Welke afspraak? Well mijn broer ligt in het ziekenhuis en ze zeiden dat ik om tien uur mocht komen tot elf uur. Maar je woont toch niet zo ver vandaan? Ricky get duurt anderhalf uur rijden als je geluk hebt! Sorry maar kom je zo ontbijten? Misschien straks en anders later. Oke maar skip geen maaltijden het is slecht voor je als je dat doet.

Pov Ricky
Ik maak me toch zorgen om Kiara. Hoezo? vraagt Connor die net in de kamer stapt. Nou ze wou niet komen ontbijten en ik had gehoord dat ze gek is op eten. Ach laat haar joh je moet niet jezelf niet zo opwinden zegt Trevor. Je hebt gelijk ik laat haar wel. Yo Kian slaapkop dat je bent. Sorry maar gast zullen de yoga challenge doen? Stelt Kian voor. Ja is goed gast doen we en nu snel eten. Moeten we niet wachten op Kiara? Nee Kian ze had geen trek zegt Jc zuchtend. Oke iemand met het verkeerde been uit bed gestapt? Nee Kian ik ben gewoon moe weet je wat ik ga weer slapen doei zegr Jc en hij loopt naar zijn kamer. Oke? zegt Sam nou zegt het is eerder een vraag. Laat hem ze hebben allebei een slechte dag zeg ik. Nou laten we gaan filmen zegt Kian. Oke en we lopen naar de tuin. Yo mensen ik ben hier met Ricky zegt Kian en ik spring in het beeld en zeg rickian is back baby.

Pov Kiara
Ik zit in me kamer rond te kijken. Ik verveel me erg dood. Ik loop naar de keuken en pak wat kaas en een beschuit. Zozo iemand heeft zin in kaas zegt Sam. Jep heb je er problemen mee? zeg ik geïrriteerd. Oke sorry ik maakte maar een grapje en je moet meer eten laat mij nou eens iets maken voor jou. Hmmm oke vooruit dan maar. Yeee zegt Sam kinderachtig. Ik moet een beetje lachen. Ik kan je wel laten lachen zegt hij met een lachje. Shit Kian krijgt zijn straf vandaag. Oeh vertel wat je wilt doen please? Ja ik heb iedereen nodig. Oh oke dat regel ik wel maar wat wil je gaan doen? Nou Sam ik dacht dat een paar van jullie naar de supermarkt gaan en de andere het huis gaan beroven. Oke oke ga verder zegt Sam geïnteresseerd. Dat doet den van jullie dan terwijl Kian en ik een video gaan opnemen maar de video ia dan niet echt. Ja leuk ik zal het gelijk tegen iedereen zeggen en hier is roerei met wit brood. Aah dank je Sam het ziet lekker uit. Maar ik ga nu echt allea regelen met de jongens tot zo Kiara zegt Sam en hij sprint weg.

Pov Sam
Ik ren als eerst naar Jc. Jc we gaan een prank uithalen bij Kian alleen heeft Kiara jou hulp nodig. Oke klinkt goed vertel eena alles. Na dat ik allea heb vertel kijkt Jc me blij aan. Het is een geweldig plan van Kiara! Ja weet ik wat wil je doen boef of supermarkt? Supermarkt want ik moet vandaag toevallig het doen. Oke is goed en er komen ook nog andere jongens mee. Oh oke is goed. Als ik ga nu naar Trevor en Ricky. Yo Sam zeggen ze tegelijk. Jongens Kiara gaat een prank doen met Kian. Oh cool vertel verder zegt Trevor nieuwsgierig. Als ik het verhaal heb verteld alweer vragen ze nlg wat vragen. Jongens willen jullie dw diefen zijn en dan doen jullie alsof jullie naar de Starbucks gaan, oke? Ja hoor is goed zeggen ze hyper. Na dat ik ook naar Connor ben gegaan, gaan Kiara en ik alles klaar zetten (geheime camera's enzo).

Pov Kian
*klop* klop*. Kom binnen zeg ik. Hey Kian wil je straks video opnemen mer mij? Euhh is goed voor welk o2l, jou kanaal of mijn eigen kanaal? Doe maar die van mij want daar moet weer eens een video opkomen met goeie kwaliteit en niet wat de afgelopen dagen online heb gezet. Oke is goed doen we zullen we over een half uurtje in de woonkamer? Euhh ja is goed zegt ze en ze verlaat me kamer. Jc, Connor en Sam komen met kamer binnen. Gast wij gaan boodschappen doen want we hebben spullen nodig voor eten en video's dus tot straks zegt Connor Oke is goed en jongens kunnen jullie oreo's halen, please? Is goed Kian tot zo dan maar zegt Sam.
* Kwartier later*
Ricky en Trevor stappen me kamer binnen. Kian wij gaan naar Starbucks en naar nog wat andere winkels zegt Ricky. Waarom gaat iedereen toch weg nu? Weet ik veel en Kian je bent niet helemaal alleen je hebt Kiara nog zegt Trevor. Dat bedoel nou ik ben dus alleen, dat wil ik niet. Je hebt pech je had gezegd dat je straks een video gaat opnemen dus je kan niet weg zegt Ricky. Oke true laat ik maar naar de woonkamer gaan.

Pov Kiara
Iedereen is 'weg' en ik zit een video op te nemen. *autoalarm gaar af 2x* gast wat is dat vraag ik. Weet ik veel zegt Kian. Zou ik gaan kijken of jij vraag ik? Ik ga wel en Kian loopt weg. Wtf zegt hij terwijl hij zachtjes trrug rent. Wat is er Kian vraag ik. Er is een inbreker in ons huis met een taser. Omg Kian wat moeten we doen? Vraag ik wanhopig. WAAR IS HET GELD schreeuwt de inbreker. ALLEMAAL LIGGEN NU! Kian en ik ga zitten en hij kijkt me bang aan. WAAR IS HET FUCKING GELD VERTEL NU! Op de tafel stottert Kian. NIET BEWEGEN EN ANDERS KRIJG JE PROBLEMEN schreeuwt Ricky en nu komt Trevor er ook bij. IK HOU JULLIE IN DE GATEN schreeuwt Trevor. Snel ren ik weg, Trevor rent achter me aan. Dan lopen we voorzichtig terug en kijken mee. NEE KIARA schreeuwt Kian heel hard. NU OP JE KNIEËN  schreeuwt Ricky. Kian gaat op zijn knieën met zijn handen omhoog. HEB JE EWN MICROFOON? Nee meneer dat heb ik niet. SHIRT UIT NU! Kian doet zijn shirt uit. WAT IS DAT OM JE HALS schreeuwt hij weer. Het is een amulet kijk maar. MOBIEL INLEVEREN EN SCHOENEN UIT! Kian doet alles wat Ricky zegt. NU JE BROEK UIT. Dat was het teken. Trevor en ik komen binnen gelopen en Ricky doet zijn masker af. We moeten zo hard lachen. Je bent geprankt Kian boem!! zeg ik heel hard. Kian kijkt me geschokt aan. Hij gaat staan en ploft op de bank. (A

media hierboven is het eigenlijk soort van) Kiara ik was echt bang toen je weg rende, ik dacht dat je dood zou worden. Aaah Kian kom hier en ik geef hem een knuffel. Als ik hem weer los laat geef ik Trevor en Ricky ook een kleine knuffel. Trouwens Kian de video wat we hadden opgenomen was niet echt. Nou zegt hij teleurgesteld en hij loopt naar zijn kamer. Trevor mag ik je wat laten zien? J hoor is goed en we lopen naar me kamer. Ga ergens maar zitten. Ik pak me tekening en laat het zien aan Trevor. Holy shjt Kiara je bent getalenteerd. Dank je Trevor ik heb drie uur aan gewerkt. Wanneer dan? Nou gisteren op het dak. Serieus tot hoe laat ben je dan op gebleven? Euhh tot een uur ofzo. Kiara dat is belachelijk laat hoor! Sorry Trevor maar ik heb wel langer opgebleven hoor. Oke maar doe niet al te laat, oke? Ja papa plaag ik hem.

Pov Kian
Omg ik ben hard terug gepakt misschien wilt ze straks wel een video maken met mij wamt het thema deze week is roommates. Kian kan ik binnen komen? vraagt een zacht liefdevol stemmetje. Huh oh ja hoor. Snel zoek ik naar een shirt maar het is al te laat. Oh euhh sorry zegt Kiara stotterend. Niet erg maar wil je dit keer echt video opnemen met mij? Ja is goed hoor welk YouTube kanaal? Euhm o2l. Kian mag ik iets vragen, iets apart. Ja hoor Kiara vraag maar raak.

O2l are my room mates (Complete)Kde žijí příběhy. Začni objevovat