Хубав обрат

851 84 12
                                    

Анна

Джи Су излезе от стаята, а аз се свлякох на пода и заплаках. Каквото и да кажех, щеше да е безмислено, предвид наличието на снимката.

След малко слязох долу, намерих момичетата да тръгваме. Те видяха, че съм разстроена и ме попитаха какво е станало, но им казах, че искам да се прибера и тогава ще говоря.

Викнахме си такси и се прибрахме в пълно мълчание. Влязох бързо вкъщи и се качих в стаята си. Проснах се на леглото и зарових лице във възглавницата и заплаках. Момичетата дойдоха при мен и седнаха на леглото.

- Анна, моля те, кажи какво се е случило! - опита се да ме накара да говоря Мюнг.

- Този мъж... и... Джи Су... снимка... Ви... - изхлипах аз.

- Анна, нищо не ти се разбира! Няма как да знаем какво се е случило, ако не ни кажеш! - скара ми се Юра.

Опитах се да се успокоя и започнах, вече по-спокойно, да им обяснявам. През целия разказ ме гледаха с притеснени погледи и когато приключих, Бона ме гушна, както обикновено правеше:

- Съжаляваме, че те доведохме на партито.

- Не трябва да се притесняваш за Техьонг. - хвана ръката ми Ареум - Той те обича и ще ти повярва. Трябва обаче да му кажеш какво наистина се е случило, преди Джи Су да му разкаже някакви лъжи.

- Но сега е 1:00 през нощта. Той и без това не си доспива, не мога да му се обадя сега. - казах аз.

- Тогава ще звъннеш на сутринта. - усмихна се Мюнг. - Всичко ще е наред.

Огледах ги всички и силно ги прегърнах:

- Благодаря ви, момичета! Вие наистина ста най-страхотните приятелки, които човек може да има!

Те останаха още известно време в моята стая е си говорихме за какво ли не, докато в крайна сметка не заспахме. Някой в леглото, други на пода.

Когато се събудих, беше вече 10:00 сутринта. Бързо набрах номера на Ви, но той беше изключен. Явно снимките бяха започнали. Реших да му звънна пак на обяд.

Но и тогава не вдигна, нито вечерта. Още по-малко на следващия ден. Вече какви ли не мисли ми минаваха през главата. Дали Джи Су не беше отишла при него? Знаеше ли вече за случилото се? Затова ли не вдигаше телефона си?

Meeting with my cute alien (Kim Taehyung) [COMPLETED]Where stories live. Discover now