Вечеря у BTS

1.1K 119 13
                                    

Анна

Масата в къщата на момчетата беше доста голяма, тъй като и дванайсетте от нас успяхме да седнем удобно. В двата края на масата бяха Jin и Rap Monster, от ляво седяхме момичетата, а от дясно - останалите пет мембъра на BTS.

Мама Jin беше сготвила страхотно. Винаги говореха колко добри са кулинарните способности на Seokjin и сама се убедих, че е вярно.

Срещу мен стоеше Suga. Не бях говорила много с него, но като ARMY, знаех, че той не общува много попринцип, но когато го прави, може да говори с часове.

Реших да изпитам това и започнах непринуден разговор с него. Първоначално отговаряше едносрично, но после се отпусна и след половин час вече бяхме станали приятели и се смеехме заедно.

Имаше сладолед за десерт, все пак беше лято. Всички се наядохме и часът беше към 20:20.

- Още е рано. Защо не изгледаме някой филм? - предложи Hobi.

- Утре е събота, така че графиците ни са малко по-свободни. - допълни Куки.

Не можехме да им откажем и започнахме да избираме филм.
(A/N тук ще избегна клишето и няма да е страшен филм.) Решихме да гледаме "Час Пик". Учудих се, че момчетатаго имаха на DVD.

Bona, Yoora, Myung и Areum, заедно с Jin, Jimin и Rapmon седнаха на дивана. Suga и J-hope седнаха на двете канапета. Аз, Jungkook и V седнахме върху килима. Изпукахме пуканки и включихме големия им, плазмен телевизор.

Беше много странно да гледам филм на корейски. Говореха доста бързо и ми трябваше малко време да свикна, но в крайна сметка аз също се насладих на филма.

Вече минаваше 22 часа и с момичетата решихме, че трябва да тръгваме. Беше се стъмнило и момчетата настояха да ни придружат. Къщата ни беше близо и се опитахме да ги разубедим, но те настояха и ние се предадохме.

Излязохме от тях и тръгнахме го улицата.

- Днес беше много приятно! Благодарим, че ни поканихте! - започна нашата лидерка. - Защо не дойдете вие у нас другия петък?

Преди момчетата да могат да отговорят, V се обади:

- Аз съм съгласен, само при условие, че Анна приготви и нещо типично българско да опитаме.

Всички погледнаха към мен. Усетих как блузите ми пламват. Беше тъмно и се надявах другите да не бяха забелязали.

- Ами да, нямам нищо против! - казах им аз и всички се зарадваха.

Погледнах смутено V. Hobi ме забеляза и тихо се засмя, което му спечели заплашителен поглед от мен.

V (Kim Taehyung)

Честно казано, ме беше доста срам да попитам това. Просто думите сами се изплъзнаха от устата ми. Не очаквах Анна да се съгласи и много се зарадвах, когато тя всъщност го направи.

Забелязах как се погледнаха с Hobi-hyung и леко се учудих. Кога станаха толкова близки? Криеха ли нещо? Както се бях замислил стигнахме къщата на NGG и се разделихме с момичетата, като им пожелахме лека нощ.

По пътя навръщане изостанах назад, за да говоря с J-hope-hyung. Реших да давам направо:

- Hyung, защо Анна те погледна така преди малко?

- О, ами - започна той. - не ми е позволено да ти кажа. - погледна ме със злорада усмивка.

- Hyung! - ядосах се аз.

- Помоли ме да го запазя в тайна. Но според мен, тя ще ти коже, стига да я попиташ. Нейният проблем просто е, че е твърде срамежлива, но ти си забелязал, че е и доста мила и чистосърдечна.

Hobi-hyung явно нямаше да ми каже повече и реших да не мисля много много и продължих да вървя.

Прибрахме се и аз направо си легнах. Нямах търпение за следващия петък!

A/N
Поредната кратка глава. Сори, че става така! Поне ъпдейтвам всеки ден, та не можете да ме вините хД Дайте ☆ ако харесвате историята и искате да я продължа! Също оставете коментарче, защото обичам да ги чета~~
Ния~~

Meeting with my cute alien (Kim Taehyung) [COMPLETED]Where stories live. Discover now