Признание

1.1K 95 11
                                    

Анна

Тръгнах си от тринировката в 15:00 и се прибрах, за да се преоблека за шоуто. Менджърката ни щеше да дойде да ме вземе, заедно с Ви.

Тичах до вкъщи, влязох и бързо се изкъпах. Голямата ми дилема беше облеклото, както обикновено. За първи път щях да отида в шоу. Бях запозната доста добре с корейските предавания и въпросите сигурно щяха да хванат неподготвена.

Беше важно какво ще облека, защото все пак съм приятелката на Ким Техьонг. От това шоу зависеше репутацията и на двете групи.

Отърсих глава и си поех въздух, за да се успокоя. В крайна сметка сложих една средно дълга светлосиня рокля, която ми беше подарък от родителите ми и си обух сладки, не много високи, черни сандали. Постарах се с очната линия повече от обикновено, сложих си малко пудра и светли сенки. Леко накъдрих косата си, макар че времето ме притискаше. Погледнах се в огледалото. Да, изглеждах добре.

На врата се позвъня. Взех бялата си чантичка от леглото и забързах надолу по стълбите. На прага ми се появи мениджър Санг Им с широка усмивка на лице, която обаче не можеше да се сравни на тази на момчето, застанало зад нея.

Огледах го по-добре. Стилът му винаги ми беше харесвал. Днес беше заложил на черно кожено яке и бяла тениска и сини джинси. Дори толкова обикновено облекло седеше по-добре върху някой като
Тае.

Той топло ме погледна и пое ръката ми. Поведе ме към колата на NGG. Санг Им седна на шофьорското място, а ние с Ви седнахме заедно отзад. Той все още държеше ръката ми точно както вчера. Не подозирах колко ми беше липсвало.

Аз бях напълно наясно с чувствата си. От много време знаех, че съм влюбена в него, но наскоро го чувствах много по-реално. Все пак никога не съм смятала, че ще го срещна. Още повече не съм се и надявала на такава близост между нас.

Ви (Ким Техьонг)

Вече чувствах, че сме като двойка. Харесвах Анна. Всичко около нас го бяха забелязали. Не знаех само дали тя беше разбрала. Подозирах, че тя също изпитва чувства към мен, но гледах да не се надявам твърде много.

Стигнахме до телевизията. Излязохме от колата и мениджърката на момичетата ни поведе към студиото.

Meeting with my cute alien (Kim Taehyung) [COMPLETED]Where stories live. Discover now