Дългоочаквана целувка

1.1K 95 8
                                    

Анна

Събудих се... в дома на BTS. По-важното - до Ким Техьонг. Спяхме на дивана. Беше тихо. Или беше много рано, или обяд. Важното беше, че нямаше никой наоколо.

Завъртях се. Момчето и аз бяхме само на един дъх разстояние. Изглеждаше като ангел, докато спеше. Някак излъчваше спокойствие. Не исках да го будя. Но не се сдържах и го целунах по челото.

Станах тихо и погледнах телефона си. Часът беше 5:30. Помислих си, че ще е добре да направя закуска за всички. Нямах позволение да пипам хладилника, но реших, че едва ли ще има проблем.

Започнах да правя палачинки. Сместа беше готова и бях напът да започна да я слагам на тигана. В този момент Ви се събуди, предполагам от хубавата миризма.

Той стана бавно и ме прегърна леко изотзад. Много се изненадах от действието му, но бях щастлива. Сърцето ми биеше изключително бързо и се молех Тае да не го усеща.

Обърнах лицето си към него. Погледнах го в дълбоките и големи очи. Той започна да се приближава към мен и вече бяхме едва на сантиметър разстояние.

В този момент в стаята влетяха Джункук и Джимин. Куки явно беше взел нещо на Чим, тъй като русокоското ожестечено го преследваше.

Но и двамата спряха, когато ни видяха. Ние с Ви бързо се отделихме един от друг и се изчервихме. Другите момчетата май също се смутиха. Аз се върнах към готвенето и Джимин каза:

- Ухае страхотно! Какво правиш?

- Палачинки. - отвърнах простичко аз. - Защо не подредите масата, а през това време те ще са готови?

Трите момчета изпълниха веднага задачата и седнаха на столовете. Скоро след тях и останалите дойдоха и се настаниха. Аз сервирах палачинките и извадих шоколад, сладко, мед и сирене.

Всички ми благодариха за закуската и започнахме да ядем. Погледнах телефона си и видях, че е време да вървя, така че бързо се сбогувах с момчетата и се запътих към студиото.

По пътя срещнах момичетата, които ми дадоха няколко лукави усмивки и многозначителни погледи.

- Какво има? - попитах ги аз.

- О, ами нищо. - каза лидерката ни и се приближи до мен, като извади телефона си. - Снощи направих няколко снимки. Харесват ли ти?

Meeting with my cute alien (Kim Taehyung) [COMPLETED]Where stories live. Discover now