6. BÖLÜM :

98 41 14
                                    

               ♥♥6.♥

Multimedya: Umut

Evet fazlasıyla geç bir bölüm oldu. Özür dilerim ama derslerden pek yazamıyorum ve affınıza sığınıyorum.
Bu arada yazarınız eşit ağırlığı seçti. İnşaallah şimdiki hedefim Hukuk fakültesi. Dualarınızı ve bol bol vote bekliyorum. Ayrıca YGS sınavına girecek olan herkese başarılar diliyorum.

Hadi bölüme geçelim o zaman.

***

Kapıdan bana bakan anneme bende baktım. Annem beni gördüğüne ne kadar mutlu olduğu gözlerinden belliydi. Gözleri o kadar parlamaya başlamıştı ki beni görünce bende konuşmaya başladım.

"Anneciğim yanına geldim. Beni yanına kabul edermisin?"
Dedim gözünden yaş gelmesibe rağmen gülümseyerek.

"Canım kızım niye seni kabul etmeyeyim. Benim yanıma geldiğin için o kadar mutluyum ki. "
Diyerek sıkıca sarıldı bana

Ben gözündeki yaşları silmeye başlamışken annem "hadi gelin üşüyeceksiniz" diyerek hepimizi içeri davet etti. Hep beraber içeri girdik annem hemen çay demledi sonrada çay içerek sohbet ettik annemle ve önceden kuzenim bildiğim ama şimdi kardeşim olduğunu öğrendiğim Gamzeyle ve Gizemle özlem giderdik.
Ben ve annem çok mutluluyduk Gamze ise şaşkınlığını şakaya vurup hepimizi güldürüyordu. Çay içme faslı bitince Buğra ve Nurhan teyzeyi yolcu edip tekrar içeri girdik. Aslında akşam yemeğine kalmaları için ısrar etsekte başka bir zaman deyip ayağa kalkmışlardı bile.

Akşam Nusret amcayla aman yani Babamla akşam yemeğini yedik. Yemek sırasında benim hastaneden sonraki kararlarımı -yani örtünmemi, namaza başlamamı ve gerçek annemde kalmayı - nasıl aldığımı , çok büyük olaylar yaşadığımı ve bu olaylar sırasında büyük olgunluklar gösterdiğimi falan konuştular. Konuştular diyorum çünkü ben sadece doğru düşündüğümü yaptım . Bunu annem ve babam olgunluk olarak karşılıyor.

Yemekten sonra hep beraber sofrayı topladık ve annem bana yatacağım yeri gösterdi. Ben bana yeni bir yatak alınıncaya kadar Eda ablanın yatağında yatacaktım ve Gamzeyle aynı odada kalacaktım şimdilik.

"Kızım hadi sen üzerni değiştir bende çarşafları değiştireyim sonra istediğin zaman uyursun"

Yorgundum bu yüzden üzerimi giyinip anneme iyi geceler dedikten sonra hemen yatağıma geçtim. Gamze de yanıma geçti sohbet Gamze yanımda olurda biz susup durabilirmiyiz ? Tabiki hayır. Başladık sohbete benim neler hissetiğimi ve kararlarımı nasıl aldığımı konuştuk. Tam okul hakkında konuşmaya başlamıştık ki aklıma Umut geldi. Sırık şey. Hani beni çok seviyordu . yalan işte ortalıkta yok yine , en son hastanede bir kez beni ziyarete gelmişti ondan sonrada onu görmedim zaten. Aşk yalan işte yine ben haklı çıktım.

"Heyy dünyadan Bahara . Bahar burdamısın."

"E- efendim Gamze .Kusura bakma dalmışım."

"Onu farkettik zaten de nerelere daldın. Önce gülmeler sonra üzülmeler falan?"

"Boşver ya ne diyorduk"deyince sanırım şu an kurtarmıştım. Hem ben niye gülüyorum ki.Bana ne o sırıktan. Ama benim bildiğim Gamze bu işin peşini bırakmaz.

"Okul diyoduk. Nasıl gidiyor?"

"İyi ya asıl senin nasıl gidiyor sınavlar falan." Bunu Gamzeye sormanın bir sebebi yoktu. Çünkü o hep çalışkan.

Gamzeyle gece ikiye kadar konuştuk sanırım tam ikimizde yatağımıza uzanıyorduk ki yan tarafımdaki camdan ses geldi. Hemen perdeyi kaldırıp camdan dışarıya baktım.

Du hast das Ende der veröffentlichten Teile erreicht.

⏰ Letzte Aktualisierung: Mar 27, 2017 ⏰

Füge diese Geschichte zu deiner Bibliothek hinzu, um über neue Kapitel informiert zu werden!

UMUTLAR BAHÇESİWo Geschichten leben. Entdecke jetzt