4. BÖLÜM:

198 105 40
                                    

           ♥♥4.♥♥

Merhaba arkadaşlar :)

Medyadaki şarkı 🎵🎶🎼 kitabımızın şarkısı olsun mu??? Ne dersiniz fikirlerilinizi bekliyorum.

Bu arda yorumumuz hiç olmamakla birlikte vote sayımız çok az lütfen okuyup geçmeyin. O küçük yıldız var ya hani basınca turuncu olan işte önce ona basın daha sonra ise Kendimi geliştirmek için iyi kötü yorum yaparsanız sevinirim.

Bu arada bütün bölümleri voteleyen
zeynepavci01

zcdemilovato2001

nrcnkrks95 a çok teşekkür ederim.

Bu bölümde sıkı durun çok değişik şeyler olacak .

Keyifli okumalaaar 😃😉

*****

Bir ay sonra :

"Kızıım kalk kalk! bu gün çok özel bir gün. hadiii!" Gözlerini zorlukla açıp beni çağıran annene homurdanarak
"Anne ne var yaa uyucam ben biraz daha" dedim. Annem ısrarcı bir tavırla yatağıma çıkmış beni kollarımdan tutmuş sallayarak uyandırmaya çalışıyor
. Sahi bu gün özel bir gün derken
"Anne ne özel günü yaa okula gideceğim ben"
"Ayy Bahar yaa. Öğretmenler günü bu gün bak senin için ben hazırladım hediyeni. Bu Özlem hoca için bir parfüm"diyerek elindeki karton hediyeliği gözümün önünde sallıyor.
"Anne liseliyim ben ,öğretmenler günümü kaldı yaa"dedim tepkimi doğal olarak belirterek. Haksızmıyım arkadaşlar.Neyse bende Annemin ısrarına dayanamayıp yataktan kalkıp hazırlanmaya başladım. Allahtan o pislik Eceler yüzünden okuldan atılmadım.Rehberlik hocamız sağolsun bizim sadece kınama cezası almanızı sağladı. Gerçi bu da kötü de buna da şükür. Ben bunları düşünerek giyinip aşağı kahvaltıda inmeye başladım bile.
Kahvaltıda peynirli tost yiyip çayımı içtikten sonra okulda gitmeye hazırım.

Okula doğru yürürken yine o gıcıkla karşılaştım. Ama bu seferki öyle sıradan değil.
Ahh ya ben bu sırığı görünce niye karnıma ağrılar giriyor. Niye sıcaklıyorum. Galiba ben buna gıcık oluyorum diye iç organlarımda gıcık oluyor. Evet evet ondandır kesin.

Kendi beynimdeki konuşmamı bitirip bana günaydın diyen şahıstan tarafa dönmeyip. Yoluma devam etmeye çalıştım ama olmuyor. Kalbim çok hızlı atıyor. Ve sağ tarafım Umuta gitmeyi istiyor. Niye ben böyle oluyorum.

"Bahar günaydın"
"Hıı sanada sırık" diyerek zorlada olsa beynimin sözünü dinleyerek yürümeye devam ettim.
"Bahar geçen gün gelmedin. Seninle birşey konuşmak istiyorum bana biraz vaktini ayırırmısın"haa o konu vardı değilmi hemen durup arkama döndüm.
"Sen ne hakla odama girersin ya sapıkmısın oğlum sen"

UMUTLAR BAHÇESİUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum