3.BÖLÜM:

253 110 16
                                    

             ♥♥3.♥♥

Öncelikle herkese candan kocaman merhaba

O gizli mesajların nerden geldiğini hepiniz merak ediyoruz ama cevabı bu bölümde de yok. Sizler Okumaya bende yazmaya devam edelim. Ve cevabını bulalım. Yanlışlarm veya rahatsızlık​ duyduğunu​z yerler varsa lütfen kibar dille söyleyiniz yazarınızdan büyük bir" I love you and muck ". ♥♥

hadi okumaya başlayalım o zaman :)
***

"Senin ne işin var burada yaa"
Gerçekten nasıl girdi bu içeri. Bana garip bir şekilde bakarak
"Seni özledim, seni seviyorum Bahar senden bu gün için özür diliyorum gerçekten seni üzmek istemedim. Beni öyle kötü biri olarakta bilmeni istemiyorum. Sanırım şu an dışarı çıkıyorsun ama şimdi çıkma lütfen çünkü sana anlatacaklarım var beni dinlersen çok mutlu olurum"

Hıh çok da tın sen git fakir diye ez çocuğu sonrada gel benden özür dile. Yani tabikide bendende özür dilemen gerekiyorda benden önce Buğradan özür dilemesi gerkiyor .Odama girdiği yetmiyormuş gibi birde bana açıklama yapmak istiyor.
"Birincisi özür dilemen gereken kişi ben değilim Buğra. İkincisi benim dışarı çıkmama falan karışamazsın hem sen benim neyim oluyorsunda bana karışıyorsun. Üçüncüsü seni dinlemek falan istemiyorum" sesimi annemgilin duyamayacağı sekilde yükselterek "Şimdi nerden geldiysen oraya defolup git " dedim dedimde. Anbemin sesi geldi. "Kızım sen daha gitmedinmi. Hem kiminle konuşuyorsun" deyip kapıyı çalınca bende par tutuş salak sırık olan Umut beyimizi saklamak yerine pencereden atmayı düşündüm ama korkuluk var. Umut 'da "dur bir ayşe annecime merhaba diyeyim. Dur ya napıyosun ya bir dur"
Gerizekalı bu ya anneme bir de merhaba diyecekmiş hıı de de sonrada hayatın bitsin. Aslında bu benim işime gelirde şimdi vicdan azabı çekemem. "Anne bir dakika geliyorum" deyip sırıklar efendisini dolabımla duvarın arasına saklayıp kapıyı açtım.
"Kızım noluyor içeride sen Aysu'lara gitmiyormuydun." dedi bende "Anne Aysu ile konuşuyordum daha iyiymiş bende saat geç olduğundan vazgeçtim." dedim. Annemde durumdan memnun bir gülümsemeyle "Akıllı kuzum benim aferim sana hadi uyu o zaman iyi geceler"
"İyi geceler anneciğim" dedim yapmacık bir gülümseme ile sonrada kapıyı kapatıp Umutu gönderme işlemine döndüm.

"Oğlum şimdi yürü git nerden geldiysen birdaha da karşıma çıkma" dedimde onun gitmeye pek niyeti yok galiba ama ben nasıl göndereceğimi biliyorum. Telefonu alıp "şimdi gitmezsen odamda sapık var diye bağırıp sonrada polisi ararım" dedim telefonu sallayarak.Telefonu geri cebime koymaya kalmadan elimden aldı birde yaa "napıyorsun "dedim sesimi biraz yükselterek " bana musallat olduğun yetmedi birde telefonuma mı sardın çık git odamdan yaa " dedim ama beni takan kim telefonuma birşeyler yazıp geri bana verdi. Tekrar "ne yaptın telefonuma yaa "dedim Umut beyimizde sonunda cevap verebildi" Numaramı yazdım belki aramak falan istersin. Belkide işin düşer. " Yav he he ben seni aramak isticemde birde işim düşecek hemde sana,ölürken bile aramam seni
Eee bu umut kişisi bana telefon numarasını veriyorsa bana o mesajı atan kim o zaman? Kafamfaki sorularla tekrar Umuta dönüp "Şimdi odamdan defolup git bir daha da girersen polisi arayacağım haberin olsun" deyip sırığa en sert ve en kararlı bakışımı gönderdim. Hem bu nerden buluyor bu yüzü de odama girmeye cesaret ediyor. Bana şu ana kadar hiç bir erkek farklı bir gözle bile yaklaşamamışken bu salak nasıl oluyorda bana seni seviyorum diye biliyor.
"Heey Bahar noldu da dalıp gittin birsey söylüyorum." Umut sırığının sesiyle kendime geldim. "Nee"dedim sinirlice. Umut da "Şeey daldında ben buraya çıktım ama geri inemem ki" dedi hem ürkek hemde gevşek sesiyle. Bu çocuk harbiden gerizekalı inemedığin yere neden çıkıyorsun. Allahıım ben ne günah işledim de bunu bana gönderdi yarabbim.
"Sen günah işlemiş olamazsın ki sen melek gibi saf ve temizsin. Ayrıca benim adım Umut bu demezsen sevinirim"

UMUTLAR BAHÇESİWhere stories live. Discover now