- 10 -

2.5K 25 9
                                    

Høstferien har virkelig ikke vært som forventet så langt, men denne morgenen er det verste jeg har vært borti. Dette er ikke hodepine, det er en mann med hammer som har gått amok inne i hodet mitt. Jeg skulle virkelig ikke drukket så mye i går. Etter veldig lang tid klarer jeg å løfte hodet fra puta. Jeg sjekker mobilen, 11.30. Vent hva? Jeg setter meg brått opp og hodepinen slår til for fult. Jeg har fått en melding fra Andreas? Hvorfor nå? Shit. Jeg sendte han en melding i går. Shit. Hva har jeg gjort? "Shit shit shit shit shit shit," mumler jeg og kaster mobilen til fotenden av sengen. Jeg tørr ikke lese den meldingen. "Jeg er så fucked." Det gjør så vondt i hodet, jeg orker ikke være våken nå. Hodet mitt faller ned på puten igjen, og jeg sovner. 

"Sara Marie!" Roper noen utenfor døren min. Jeg setter meg brått opp, og det blir banket på døren min igjen og jeg skjønner at det er pappa. "Jeg kommer nå!" Roper jeg tilbake og gnir meg i øynene. Fortsatt litt hodepine. Klokken er ett. Ingen mobil i dag heller da. Jeg slenger på meg en stor hettegenser som ligger i fotenden av sengen og skrur mobilen i flymodus før jeg gir den til pappa som står utenfor med et surt ansiktsutrykk. "Du kan ikke sove så lenge du vil bare fordi det er ferie. Du la deg tidlig i går, dette er for dårlig, Sara Marie." Jeg mumler et samtykke og han går ned trappen. "Ugh." Jeg lener meg mot veggen litt før jeg går til badet. Det finnes vell flere grunner til at man ikke burde drikke for mye, tenker jeg. 

Jenta i speilet ser ikke ut som meg i det hele tatt. Håret er flokete, øynene røde, ansiktet blekt og hun ser helt utslitt ut. Det ser ikke ut som meg, men det er slik jeg føler meg. Jeg aner ikke hvor lenge jeg står i dusjen, litt for lenge tror jeg. Til slutt kommer jeg meg ut og kjenner at jeg ikke orker sminke i dag. Jeg orker ikke noen ting i dag. Jeg orker ikke engang reise meg. Jeg blir sittende på gulvet med håndduken rundt meg imens dampen sakte forsvinner fra speilet. Jenta i speilet ligner litt mer på meg nå, men hun føler seg ikke som meg. Denne jenta som sitter trist og lei seg føler seg ikke som hun pleier. Denne jenta pleier å være glad, vill, optimistisk. Jeg skulle pule, drikke, feste. Ikke gråte. Jeg skulle ikke få hjertesorg. Kanskje jeg ikke var så ferdig med han som jeg trodde, kanskje jeg ikke var over han, kanskje det ikke var over før det var over likevel. 

Til slutt kommer jeg meg ut av badet og går inn på rommet mitt igjen. Jeg slenger på meg en joggebukse og hettegenser før jeg går ned på kjøkkenet. Matlysten er helt borte, men jeg tvinger likevel i meg en yoghurt. "Moren din kommer i morgen," sier pappa over avisen. I morgen. Det er tirsdag, Leo og Emil drar på torsdag, skolen starter igjen om en uke. "Okei," svarer jeg og subber opp på rommet igjen. Hva kan Andreas ha svart? Jeg får ikke vite det før i kveld uansett, og egentlig vet jeg ikke om jeg vil vite det. Menmen, nå er jeg blitt den jenta, hun som fylletekster eksen sin. Jeg legger meg i senga og stirrer i taket helt til noen banker på.

"Hei. Leo måtte dra på butikken for faren din, men jeg gadd ikke bli med. Kan jeg komme inn?" Spør Emil, og har allerede lukket døren bak seg. "Kjør på," sier jeg fra sengen. "Du ser helt utslitt ut, hva skjer?" Spør han og setter seg på sengen. "Fyllesyk," mumler jeg og han flirer. "Du er der ja." Han vrenger av seg t-skjorten sin og ser spørrende på meg. "Får jeg komme under?" Jeg løfter dyna og han legger seg inntil meg. Den varme magen hans legger seg inntil ryggen min og han klemmer meg helt inntil seg. Han lar hendene sine gli under genseren min så han holder rundt magen min og jeg kjenner noe hardt presse mot rompa mi gjennom joggebuksa hans. "Blir det ikke litt varmt?" Spør han, og jeg smiler litt. Jeg lar han dra av meg genseren og når vi legger oss ned igjen finner den ene hånden hans puppen min. Bare utenpå BH-en, men jeg kan likevel kjenne hvordan han blir enda litt hardere i buksa. 

Snart har jeg snudd meg mot han, han har en hånd rundt midja mi og en på rompa. Mine armer er rundt nakken hans og vi kliner. Jeg merker at jeg blir kåt, særlig når han presser underlivet sitt mot mitt, men vi gjør uansett ikke noe mer enn å kline. Etter en stund hører vi Leo komme tilbake, og det er vell først da jeg innser at det er en 19 år gammel gutt jeg kliner med. Emil ruller oss rundt så han ligger oppå meg, og gir meg et siste intenst kyss og presset kuken sin mot underlivet mitt før han reiser seg. I en fart slenger han på seg genseren igjen. Jeg reiser meg opp og stiller meg ved døren. "Vi ses snart, søta," hvisker han og slår meg en gang på rompa før han går ut og inn på rommet til Leo igjen. Herregud han er kjekk.

Resten av dagen går rolig. Jeg er bare på rommet mitt og ser på netflix. Under middagen sitter jeg og Emil på den ene siden av bordet, og Leo og faren min på den andre siden. Mesteparten av tiden stryker Emil meg over låret, ikke noe upassende steder, men jeg kjenner hvordan det tenner meg. Jeg tørr ikke gjøre noe selv, men når han og Leo går inn på rommet sitt igjen stryker jeg han raskt over kuken før jeg forsvinner inn på mitt eget rom. 

Det er ikke blitt lagt ut noe særlig fra festen i går, og i følge Markus skjedde det ikke noe spesielt etter at jeg dro. Klokken er halv 10, og om en halvtime får jeg tilbake mobilen min. Jeg legger meg nok ganske med en gang etter det. Jeg skal aldri drikke så mye som jeg gjorde i går, igjen. 

_____________

Btw. I denne historien er Sara Marie 01er, men den er fra "i fjor", så 01erne går i niende, 00erne i tiende, 99erne 1vgs osv. Så Sara Marie, Hanna, Markus, Erika, Ronja, Johannes osv. er 14 år. 


Life of a fuckGIRLWhere stories live. Discover now