- 7 -

3.5K 38 14
                                    

Emilie er virkelig kjempesøt, men etter 20 minutter med "Nå må du gi bamsefar mer te." og "Du må si vær så snill først!" Orker jeg ikke mer. Barn er søte, og jeg klarer å være snill veldig lenge. Men de er mest irriterende, de har denne oppfatningen at de kan bestemme over absolutt alt, og at hele verden ligger i deres hender. Huff. Jeg skal ikke ha barn før jeg er minst 35, jeg skal leve det virkelige livet først. Det tok ikke lang tid å skjønne at det ikke ville bli mer kosing på meg og Markus, og jeg til slutt  sier jeg at jeg må dra hjem, noe som er løgn, men fortsatt. Markus kan være så kjekk han vil, men må jeg dele med en fireåring gidder jeg ikke. "Sees hos Ronja i kveld?" Spør han i døra når jeg var på vei ut. "Ronja?" Spør jeg forvirret. "Det er fest, starter klokken 10." "Okey." Svarer jeg og gir han en klem før jeg går. "Ta på noe sexy!" Roper han etter meg før han lukker døra. 

På vei hjem tenker jeg på det. Sexy? Kanskje jeg skal dra på shopping, jeg har jo klær som passer til annledningen, men det er fint med noe nytt iblant. På vei hjem stopper jeg innom Hannah og spør om hun vil være med på shopping. "Tenkte jeg ville ha en ny kjole til festen i kveld." Sier jeg med et skuldertrekk. Hun blir så klart med, og stjeler 1000 kroner fra morens lommebok. Jeg hever øyenbrynene. "Slapp av, hun merker ingenting. Nå har jeg nok til å kjøpe til deg også, søta." Sier hun kysser meg på kinnet. "Du er best!" Sier jeg med et smil. 

Vi tar bussen til senteret og jeg får ikke en gang med meg hvilken butikk vi går inn på, så kjapp er Hannah til å føre meg med seg. Hun vet å handle, butikken er fantastisk. Alle toppene og kjolene er nydelige, men utrolig sexy. "Hva tenkte du deg?" Spør Hannah imens vi går rundt. "Jeg vet ikke helt." Sier jeg og drar litt på ordene. Hva er det jeg tenker meg? "Jeg vet det!" Nesten roper Hannah og før jeg vet ordet av det piler hun rundt og finner kjoler. "Bare ta alle du syns er fine! Dette blir bra!" Sier hun. Det er en stor butikk og det er veldig mye fint, likevel har jeg bare funnet fem kjoler jeg vet jeg vil ha når hun har funnet 16, så drar hun med med inn på et prøverom. 

"Alt handler om image. Hvem vil du være? Hvordan skal du være? Hvordan skal folk kjenne deg? Så det må du finne ut nå." Først holder hun opp en søt tyllkjole, rosa med stropper. "Uskyldig og søt?" Den har et stort skjørt og glitrete belte med en blomst. Den er veldig søt, men jeg tror ikke den passer meg helt. Jeg rister på hodet. Så holder hun opp en lyseblå, halvt gjennomsiktig skjorte og et stramt mørkegrått skjørt. "Sofistikert og vakker?" Jeg rister på hodet og ler. "I hvertfall ikke." Nå holder hun opp en tettsittende, kort svart kjole, men dyp utringning. Veldig dyp utringning. Jeg liker den. "Classy, men slutty?" Jeg biter meg litt i leppa. "Kanskje." Jeg vil se den siste ideen hennes først. Hun smiler til meg og tar fram en ny kjole. "Vill og nydelig." Den er mørkeblå og stoffet skinner i lyset. den øverste delen er stram, men skjørtet faller bølgete og nydelig nedover. "Ja. Vill og nydelig. Helt klart." Sier jeg.

Vill, umulig å kontrollere. Flyr fra gutt til gutt, fang til fang. Leken og lett, men dyp og hemmelighetsfull. Nydelig, utseendet alle jenter vil ha og alle gutter elsker. Kjoler som viser hud, uten å gjøre meg til en hore. Jeg ser på de andre kjolene som er valgt ut til dette temaet. Den andre kjolen er vinrød, med utringning. Det er ganske lik fasong som den første kjolen, men denne er laget av blonder og overdelen er ganske gjennomsiktig. Den tredje kjolen har en lysende gul overdel som er som en t-skjorte, imens skjørtet er hvitt med store gule prikker. Skjørtet er utrolig søtt, og ganske stort i et tykt stoff. Det går til midt på låret. Den siste kjolen er svart, med vinrøde detaljer som gjør den supersexy, tettsittende, men med et lite tyllskjørt som akkurat rekker nedenfor rompa. 

"Perfekt." Sier jeg. Jeg prøver dem på og alle passer perfekt. "Vi måtte jo ta med en med utringning." Sier hun når jeg har på den vinrøde kjolen. Hun legger hendene sine på brystene mine og klemmer litt. "Herlighet du har fantastiske pupper." Sier hun. Jeg rødmer. "Takk..." Sier jeg litt flau, og blir stående å se på hennes pupper. Ikke med vilje, jeg klarer bare ikke se henne i øynene. "Vil du ta på dem?" Spør hun, nå med lavere stemme. Det begynner å føles ganske intimt, jeg i en kort og utringet kjole og hun med hendene på puppene mine. Jeg nikker og ser opp på henne. Hun drar av seg T-skjorten og står der i bare bukse og en rosa BH. Jeg legger den ene hånden på puppen hennes og begynner å klemme litt. Det er en ganske god følelse. Hun legger armene sine på midjen min og drar meg inntil seg. Hun begynner å kysse meg og jeg kysser tilbake. Hendene hennes flytter seg ned på rompa mi og jeg legger den andre min på halsen hennes. Det er godt å kysse noen som dette, selv om det ikke er noen jeg er forelsket i. Det er godt fordi det er uten påvirkning av alkohol og uten presse av å måtte gå videre.

Etter å ha betalt, Hannah kjøpte seg også fire kjoler, drar vi hjem igjen. "Hva sier du til en avtale?" Spør hun. "Hva slags avtale?" Spør jeg og ser bort på henne. "Hvis vi på slutten av kvelden ikke har noen, har vi hverandre?" Jeg vet at det er mye mer i spørsmålet enn hun sier, men det er akkurat derfor jeg sier ja. Fordi vi kjenner hverandre godt nok, selv om vi ikke har hatt nær kontakt veldig lenge. På slutten av kvelden kan jeg komme til henne om jeg er ensom, om jeg har hjertesorg, eller om jeg bare er kåt. Og hun kan komme til meg med problemer og tårer. Og selv om vi mister alle andre skal vi fortsatt ha hverandre. "Avtale." Sier jeg. 


Life of a fuckGIRLWhere stories live. Discover now