- 8 -

2.7K 34 7
                                    

Halv 10 er jeg påkledd og klar til fest. Jeg har på den svarte kjolen med vinrøde detaljer, og tyllskjørt. Markus ba meg ta på noe sexy, dette er helt klart sexy. Utringningen er dypere enn jeg la merke til i butikken, noe som passer meg bra. Jeg fester litt av håret med en spenne, og sminker meg lett. Hannah skal også til Ronja, det er et lite stykke å gå, så jeg tar på meg joggesko, og legger skoene i vesken. Helene er bare 3 cm, og de er helt svarte, enkle og elegante. "Men også enkle å ta av," sier jeg lavt, og smiler litt. 

Ti forteller jeg faren min at jeg legger meg, låser døren, skrur av lyset, og klatrer ut vinduet. Hannah venter noen få kvartaler unna, og vi snakker om ingenting imens vi går bortover. Det er kaldt ute i dag, og jakken min er ganske tynn, men jeg vet det vil bli varmt på festen. "Drikker du alltid på fest?" spør jeg. "Bare de gangene jeg vil ha det gøy," sier hun og fniser, jeg fniser også. "Er det verdt det å bli full?" Spør jeg videre. "Ja.." hun drar litt på det, "Ikke på denne festen. Når det er riktig stemning og riktig folk er det utrolig verdt det, men nå vil alt du gjør bli spredd på skolen, og nå når du først begynner å komme inn i denne livsstilen," hun fniser igjen, "så er det bedre om du virker litt mer moden, eller veloverveid eller noe, før du begynner å slippe deg helt løs. Folk må liksom bli kjent med deg som det du sa du ville være: vill og nydelig, ikke horete eller løs." Jeg nikker og tenker over det hun sa. Det gir for så vidt mening. "Men jeg får drikke litt?" Spør jeg, plutselig litt usikker. "Ja!" roper hun, "for Guds skyld! For Jesus, og Moses og Noa og hele satans bunten! Drikk og pul og ha det GØY!" Hun slår ut med armene og jeg knekker helt sammen i latter. "Så," klarer jeg å få frem mellom latterhikstene, "det er for Gud, Jesus, Moses og Noa jeg skal drikke og pule? Går ikke det litt imot den kristne troa?" Hun springer foran meg og stanser så jeg må stå og se rett på henne. "Nei Sara. Nei. Det er akkurat dette den ber om! At du skal la deg fylles av den hellige ånd, og kjenne himmelens og paradisets gleder pumpe gjennom blodet og vaginaen din!" Latterkrampen min kommer tilbake og jeg dytter henne unna og begynner å gå igjen. "Du er gal," sier jeg. "Jeg er et geni," svarer hun. "Ja det også."

Vi kommer frem 10 over 10, som tydeligvis er perfekt tidspunkt, for det er etter at festen er begynt å bli gøy, men før det har skjedd noe spennende. Markus, Ronja og flere andre sitter i den store sittegruppa innerst i stua, musikken er allerede høy, og tydelig berusede personer står og svaier på gulvet. Jeg skal til å gå bort til Markus og dem, men heldigvis rekker Hannah å hviske i øret mitt: "Husk: Vill og nydelig." Så jeg skrur på selvsikkerheten, løfter blikket, og tar med meg en boks øl før jeg går bort. Jeg setter meg rett ned på fanget til Johannes, min egentlige plan var Markus, men jeg må jo vise at jeg er litt kostbar, og at jeg ikke er hans. Johannes har selvsikkerhet på topp, og hendene hans legger seg straks rundt den smale midjen min. "Der var du jo,  begynte å lure på hvor du ble av," sier Markus og legger armen sin rundt Ronja som satt ved siden av han. "Gidder ikke å komme før det er noe moro, vet du," svarer jeg og gliser. I hodet mitt lurer jeg på hva den armen betyr, gjør han det samme som jeg, og viser at han ikke er min, eller prøver han å gjøre meg sjalu? Hvem bryr seg foresten, jeg bryr meg ikke om hvem han legger armen sin rundt. 

Samtalen går lett, og det er mye latter og flørt. Etter en halvtime ser jeg det blonde håret til Hannah borte ved trappen, og en eller annen fyr har hendene sine på rompa hennes, jeg gliser. Hun har det ihvertfall gøy. Håret mitt er ganske langt, og ligger foran puppene, så når Johannes begynner å bevege hendene sine oppover, er det umulig for noen andre å legge merke til det, med mindre de følger ekstra godt med, og det er de nok ingen som gjør. Han er tålmodig, tålmodigere enn jeg hadde forventet, for det går 5 minutter fra oppstigningen starter til hendene hans ligger godt plassert over brystene mine, og nå er det ikke vanskelig å se for noen. Jeg kjenner at jeg er klar for litt action, og vigger litt forsiktig på rompa til jeg kjenner noe hard gjennom boksa hans. "Her tar vi oss til rette, ja." Stemmen til Ronja minner meg om at vi ikke er alene, og nå ser alle på puppene mine. "Vanskelig å la vær, når man har disse innenfor rekkevidde," sier Johannes, og jeg kan høre at han gliser. Han klemmer puppene mine en gang, ganske hardt, og lar hendene sine falle ned rundt midjen min igjen. Jeg kjenner det tenner meg litt, at han tar seg til rette, er litt røff og hardhendt. Jeg legger meg bakover mot han, og når de andre har startet samtalen igjen hvisker jeg inn i øret hans. "Lyst på litt gøy? Øverst i trappen om 5 minutter." Jeg prøver å høres sexy ut, og i det jeg reiser meg stryker jeg han diskré over bulken i buksa hans. 

Jeg går opp i andre etasje og finner raskt doen. Jeg går inn og ordner meg så vidt før jeg går ut igjen. Klokken på veggen viser at det snart er gått 5 minutter, og jeg snur meg med rompa lent mot gelenderet ned og ser på den tapetserte veggen. Jeg vet han vil komme, og er ikke overrasket når jeg få sekunder senere kjenner en hånd gripe tak i rompa mi. Han er bare 5 cm høyere enn meg når jeg bruker heler, og når han presser meg inntil seg når ansiktet mitt hans. Han har en hånd på rompa mi og en rundt midja. "Jeg tror du liker det litt røft," sier han med lav, sexy stemme. "Jeg håper du klarer å tilfredstille meg," sier jeg ertende. "Er det en utfordring? Jeg skal gi deg røft jeg," sier han, åpner døren bak seg og dytter meg inn. I det han låser døren og dytter meg ned på sengen kjenner jeg ikke noe av den usikkerheten eller frykten jeg har følt med Markus, jeg føler bare en sterk lyst, et håp om at han skal gi meg den tilfredstillelsen jeg ønsker meg. Jeg trodde ikke jeg var klar til å gå noe langt i kveld, ikke lengre enn jeg har gått før, men den hese stemmen til Johannes, og måten han gjør som han vil, presser meg mot meg som han vil, tar på de delene av kroppen min han vil. Det er ingenting jeg heller vil enn å være her, å la han gjøre ting med kroppen min. 

Han legger seg oppå meg, og kysser meg intenst. Hendene mine rundt nakken hans, og han holder ansiktet mitt i hendene sine. "Er du klar søta?" "Gjett om."

____________

Beklager såååå mye for sen oppdatering, herregud, men her er den. Hva synes dere om Johannes? Eller Saras valg? Skal ikke la det gå så lang tid til neste gang!

Life of a fuckGIRLWhere stories live. Discover now