Cetvrto poglavlje

218 18 7
                                    

Prije svega zelim da vam cestitam novu 2017...Budite sretni i zdravi,zivi normalno hahaha...imajte vise uspjeha i inspiracije..,maste i nekih novih ljubavi..😁💜💗💋🔊🔊🎁

A sad uzivajte...

U meni je probudila bijes i mrznju...Probudila je cudan osjecaj koji je kao jedva cekao da izade,kada mi je udarila taj prokleti samar.Ostao sam kao poliven kada joj nista nisam uzvratio,a ona se uspjela izvuci iz moga stiska.

Neznam sta me snaslo tog momenta...Kako se samo usuduje podici ruku na mene!?Jebemti,pa odakle joj hrabrost!?

Platit ce mi za ovo,nece ovako proci!Protrljam lijevi obraz i u ogledalu uocim crvene prste...ah ta mala kucka...

Anna Hilton's P.O.W

Noge su mi se stresle a ruke presjekle...srce mi je ubrzano kucalo i nisam mogla da smirim nemir i disanje koje se odvijalo unutar moga tijela.Udarila sam samar onome Liamu i Zaynu,ali kada sam udarila Harrya,kunem se,od straha su mi suze natekle.

Pa sta mi se ovo desilo?Zasto je to tako...?Ipak,zasluzio je taj samar,debelo,ali onda zasto se ja osjecam tako? 

Iako sam na predavanjima ja nista nisam uspjela da cujem pa makar se trudila svim svojim silama.Mislim na Harrya i sto puta ponavljam film onoga sto se desilo,i sto puta kazem da je to zasluzio,ali se strah sto puta opet i opet vrati.Da li ce se vratiti da mi uzvrati?Mislim,bio je jako bijesan kada sam od straha istrcala iz kupatila,vidjlela sam mu iz ociju..Sijevao je bijes iz njih...Nisam nikada srela nekog tako bijesnog i cudnog....

Iz ovog transa u kojem sam zapala me trznuo neciji zenski glas.Okrenula sam glavu koja je bila navedena ka podu,i uocila sam djevojku crne kose i ostrog izraza lica,nosila je koznu jaknu i crne kozne helanke,a ispod kozne jakne nosila je bijelu majcu.

Podsjeca me na Zayna,posebno po njenim crnim ocima,samo sto ne znam sta ona radi tu i sta hoce od mene,mozda je Harry poslao da me kodnapuje? Oh boze..

Sjednula je bez pitanja pored mene,vjerovatno jer je uocila da samo buljim u nju blijedoga lica.

"Da li si ti djevojka koja je udarila moga brata?" Otvoreno me pitala gledajuci me u oci.Glas i izraz lica su joj bili hladni,a ja sam se zacudila kada je rekla da je necija sestra.Moze biti Liamova,Zaynova ili cak...Harryeva..Sta ako je Harryeva?

"Kojeg?" Uspjela sam uplaseno izgovoriti,iako nisam bas sigurna koliko je moje pitanje razumljivo.

Glasno se nasmijala,i.ja sam uocila da ima pirsing na jeziku.Odvratno..Profesor nam je uputio par prekorenih pogleda,ali mene  je vise plasio ovaj hladni i crni pogled pokraj mene.

"Znaci udarila si ih vise,pa neznas cija sestra sam,ha?" Saljivo je dobacila a ja sam se vec malo opustila,i vise ne stegam prste na nogama.

Kimnem nesigurno,a ona zamijeni saljivi izraz lica sa smrknutim,a ja opet pocinjem da se znojim.

"Zasto se znojis?" Opet me hladno upitala,a ja sam samo slegnula ramenima...cas je hladna,cas saljiva,pa onda opet hladna...

"Pa ne jedem ljude" Uskliknula je sarkasticno..

"Cija si ti sestra?" Znam da izgledam kao neka budala ovim razmazenim i preglupim pitanjem,ali izaslo je iz mene bez da razmislim uopste.

Cimer |h.s| FanfictionWhere stories live. Discover now