☆Epilog☆

139 6 3
                                    

0 šest let později

(Z pohledí třetí osoby)

Co se za tich šest let stalo? Lexi je 18 a má přítele s kterým je šťastná. Její přítel je Adam, ano ten Adam se kterým dostala první polibek. Hned jak vydala své první album letěla domů. Emily a Rossovy se narodil chlapeček jménem Nikolas. Jsou šťastná rodina a vždy drží při sobě jeden druhému rád pomůže. Jenny a Riker už mají také děďátko je to holčička jménem Emma.
Rocky a Maggie na miminku teprve pracují, Ryland a Camila už spolu dávno bydlí a milují se. No a Ell a Dell? Ty jsou prostě Rydellington FOREVER! Ell požádal Rydel o ruku a brzo budou mít svatbu dítě ještě nechtějí.

Kdo by řekl že zrovna Emily bude mít nádherné děti, milujícího manžela a co je na tom nejlepší zůstanou spolu už navždy! Kdyby Emily na Střední někdo řekl že bude bude manželka Rosse Shora Lynche a bude s ním být dvě děti vysmála by se mu do obličeje.

*Emily*

Právě sedím na verandě a koukám na Rosse jak jsi hraje s Nikolasem. Příjde za mnou moje dcerka Lexi. "Ahoj mami" políbí mě na líčko. "Ahoj zlatíčko" Lexi si sedla vedle mě a pozorovala západ slunce. "Tak rychle to uteklo" zašeptala jsem s úsměvem na rtech. "To ano" usmála se Lexi. "Jako by to bylo včera když ses nám narodila a teď už ti je 18 a máš přítele" zasnila jsem se. "Mami! Slyšela jsem křik svého syna. "Ano zlato? Zavolala jsem zpátky a koukla na něho. "Koukej co už umím" podíval se na mě a začal dělat nožičky s fotbalovým míčem.

"No vidíš šikulko" usmála jsem se a přišla k němu. Objala jsem ho a poté koukla na Rosse. Rosse jsem políbila na rty a šla připravit nějaké jídlo na večer. S Rossem jsme se rozhodli že pozveme na večeři naší rodinu.

Když bylo 6 hodin začala jsem všem nandavat večeři. Je krásný když sedíte u jednoho stolu s rodinou kterou milujete nadevše. Celou dobu jsme se na sebe usmívali a mezi námi panovalo příjemné ticho.

"Nikolasi ještě papej" řekl Ross Nikolasovy když viděl že nejí. "Já už nemůžu" koukl na mě Nikolas. "Tak si jdi hrát s Emmou" hned jak jsem to dopověděla oba se rozeběhli ven. Musela jsem se zasmát, postupně jsme všichni dojedli a Adam nám chtěla něco říct. Stoupl si a na všechny se podíval. "Rodiče Emily a její rodino chtěl jsem to udělat předevšemi protože mi to přišlo jako dobrý nápad, tak se vás ptám mohl bych si vzít vaší krásnou dceru, neteř a vnučku za ženu? Začali jsme všichni kívat na souhlas a s Rossem jsme se postavily.

"Lexi, od první chvíle co jsem tě uviděl ve škole hned jsem se do tebe zamiloval, když jsi ve 12-ti odjela do Španělska myslel jsem si že už se nikdy nebudu moct podívat do tvých krásných očí a slyšet tvůj nádherný smích, jsem nehorázně rád že jsme spolu a chci aby jsi byla moje už navždy proto se tě ptám Lexi Rosemary Lynch uděláš mě tím nejšťastnějším mužem na světě a vezmeš si mě? Adam otevřel červenou krabičku s prstínkem. "Ano" odpověděla Lexi a Adam jí nasadil prstínek. Pogratulovali jsme jim a odešli se projít.

S Rossem jsme šli úplně vzadu zatím co si děti hráli na louce. "Je to jako sen" řekla jsem Rossovy. "Je to ještě hezčí jak nějaký sen toto je realita lásko" usmál se. "Miluji tě Rossi Shore Lynchy" chytla jsem ho okolo krku a on měl ruce obmotané kolem mého pasu. "Miluji tě Emily Abigail Lynch" políbil mě...

Tak toho je konec příběhu přátelství anebo láska, abych řekla pravdu je mi docela líto že jsem příběh ukončila tak brzo ale každý příběh jednou skončí:)

Tato poslední část je věnována vám všem kdo můj příběh četli až do konce. Chtěla bych vám za všechno poděkovat nikdy jsme m si nemyslela že aspoň jeden člověk by můj příběh mohl číst.

Přátelstvý anebo láska? / Ross Lynch a R5Where stories live. Discover now