Zase spolu a Justin?

242 10 2
                                    

O rok později

Už je to rok co jsem neviděla R5, jsem v kontaktu jen s Rydel a někdy si volám s Rikim. Delly mi říkala že se Ross rozešel s Courtney, jsem docela ráda, začala jsem se hodně bavit s Chris která mě úplně změnila no mám tetování a piercing, vlasy jsem si obarvyla na blond ale jinak vypadám pořád stejně. Začala jsem být drzá, a ve škole jsem se stala oblíbenou. Zrovna dneska jedu s Chris do Ameriky navštívit R5. Docela se bojím že jsem se změnila tak že se semnou nebudou bavit. Pravě sedím v letadle vedle Chris a povídáme si o všem možným. Ještě 3 hodiny a konečně je uvidím. Vystoupila jsem z letadla a vzala do ruky svůj černý kufr. "Jsi nervózní? Zeptala se mě Chris "trošku ale konečně je uvidím" řekla jsem jí. Stáli jsme před domem Lynchu. Chris zazvonila. Otevřela nám Rydel která když nás uviděla tak se doslova rozbrečela nikdo z Lynchu neví že jsme přijeli má to být překvapení. Delly nás hned obejmula "Emily ty ses změnila" řekla mi Delly "Jo to jo" pozvala nás dál. Kluci poznali Chris hned ale mě ne. "A kdo je ta sexy kočka vedle tebe" zeptal se Ross. Já jsem se na něho podívala pohledem 'really' "No to je Emily Black" odpověděla Chris. Kluci vykulily oči a otevřeli pusu do O. "Ahoj" pozdravila jsem je. "To není ta Emily Black" řekl Rocky "ale je" zasmála se Delly "jasně Emily nebyla nikdy taková kočka jako tahle holka" řekl Ryland. "No dovol" bránila jsem se. "Vy ji vážně nepoznáte? Má stejný krásný oči, nadherný úsměv, dokonalý hlas, prostě všechno co je na ní jedinečné" když to Ross říkal koukal se mi do očí. Přešel ke mě, a pevně mě obejmul. Bylo to strašně kouzelný. Konečně jsem ho cítila u sebe, postupně jsem se se všemi přivítala "jak dlouho tu budete? Zeptal se Ell. Já jsem se podívala na Chris jestli jim to máme říct a ona kývla že ano. "Já tu budu znova bydlet rok kvůli kariéře a Chris tu bude se mnou" řekla jsem byly rádi že tu  zase budeme s nima. "A kde budeme spát? Zeptala se Chris. "Nó Chris bude spát u Delly a Emily u Rockyho" řekl Riker. Rocky na mě začal mrkat a šibalsky se smát. "Jestli mě v noci znásilníš tak si mě nepřej" varovala jsem ho a všichni se začali smát "to né, to potěšení nechám Rossovy" řekl a koukl na Rosse. Já protočila očima a vyndala svůj mobil napsal mi Nick.Od tý doby co zjistil že Ross odjel se semnou pokouší flirtovat.

N: Ahoj kočko :*
J: Ahoj :)
N: Co děláš? :*
J: Právě jsem u Lynchu
N: Aha, jak se máš? :* vyděla jsem že mi Ross kouká přes rameno.
J: Dobře ale chybíš mi :* chtěla jsem Rosse trošku poškádlit.
N: Ty mě taky kočko:*
J: Už musím jít tak zatím pa zlato:*
N:Pa:*

Dopsala jsem si s Nickem. "Za tohle budeš spát u mě" pošeptal mi Ross do ucha, "stejnak jsem chtěla spát u tebe" řekla jsem mu a odešla k Rydel do pokoje. "Tak co ty a Ell? Zeptala jsem se jí "Dobrý a co ty máš kluka? Zeptala se. "Ne miluju pořád Rosse" řekla jsem jí. Už byla večeře. Stormie a Mark nám donesly jídlo na stůl a usmály se na nás. "Emily vůbec bych tě nepoznal změnila ses" řekl Mark a usmál se na mě "děkuju" odpověděla jsem a taky se usmála, "Už máš chlapce? Zeptala se Stormie a Ross se na mě podíval. "Ne nemám" řekla jsem a Ross mě pohladil po zádech. "Jo Rocky" zavolal Ross na Rockyho. "No? Zeptal se "Emily bude spát u mě" řekl a mrknul na mě "Ok, chtěl jsem si užít no ale tak co" řekl Rocky a všichni se zasmáli "ty jsi uchylák" smála jsem se. Byla jsem s Rossem v pokoji já jsem byla už převlečená měla jsem kraťasy na spaní a dlouhé tílko. "Prý jste se s Courtney rozešli" podívala jsem se na něho "Jo no zjistil jsem že to je Děvka" řekl a usmál se "A co ty a Nick? Zeptal se. "Nic jsme jen kámoši" řekla jsem a šla k oknu. Ross mě otočil k čelem k němu a políbil mě "Emily budeš mojí princeznou? Zeptal se mě "ráda" odpověděla jsem a znovu ho políbila. Lehli jsme si a Ross si mě přitáhl blíž k sobě, "dobrou Princess" řekl "dobrou Princi" řekla jsem a usla.

Ráno mě probudily jemné polibky na tváři otevřela jsem oči a spatřila Rosse jak se na mě zářivě usmívá "dobré ráno princezno" pozdravil mě "dobré" vztala jsem z postele a šla do koupelny provedla jsem ranní higienu a vrátila se do pokoje. Otevřela jsem dveře a uviděla Rosse jak je do půl těla nahý. Usmál se na mě, já mu úsměv opětovala a vzala si věci na převlečení. Když jsem byla převlečená a nalíčená šla jsem do kuchyně kde seděli všichni. "Ahoj" pozdavím je, všichni mi pozdrav opětujou až na Jenny která mě asi nepoznala. "Hmm divný, máš stejný oči, stejný úsměv, stejný hlas, stejou tvrdohlavost" smála se Jenny "Já nejsem tvrdohlavá" odpověděla jsem a hrála jsem uraženou "No Emily Black že se nestydíš mi odporovat" smála se Jenny a šla mě obejmout. Sedla jsem si k ní a Rossovy, Ross mě políbil a chytl mě za ruku, všichni se na nás udiveně podívali dokonce i Stormie s Markem. "No co? Chodíme spolu" řekl Ross a zasmál se. "Emily dáš si palačinky? Zeptala se Stormie "ano prosím" odpověděla jsem zdvořile, když jsme dojedli tak jsme se rozhodli jít do bazénu. Vzala jsem si na sebe černé plavky s výstřihem. Viděla jsem jak si Ross skousnul spodní ret. Na zahradu přišel asi Rossův kámoš. "Emily lásko chci ti někoho představit" zavolal na mě přišla jsem k nim. Ten kluk byl docela hezkej ale na Rosse neměl. "Princezno tohle je Justin, Justine tohle je Emily moje dívka" představil nás. Od někud jsem ho znala ale nevím odkud "Ahoj" pozdravil mě "Ahoj" pozdrav jsem mu opětovala. Sundaval si bundu koukla jsem mu na ruku měl tam stejný tetování jako můj kamarád ze základky. A potom mi to došlo "Nejsi ty Justin Smith? Zeptala jsem se ho "Jo" odpověděl, já se na něho usmála tak jak jsem to dělala na základce "Emily Black to jseš ty? Řekl překvapeně, pevně mě obejmul. "Ehhh" Ross si odkašlal tak jsme se odtrhli "Vy se znáte? Zeptal se "Jo na základce jsme byly nej kámoši" řekl Justin. Z Justinem jsme si šli sednout. "Je s tebe nádherná holka" řekl Justin "Děkuju a s tebe nádhernej kluk"  usmál se. "Tak ty chodíš s Rossem Lynchem jo" zasmál se "Jo je úžasnej" rozplívala jsem se "pamatuješ v 16-ti? Řekl a já hned věděla na co myslí.

Zpomínka

"Justine" křikla jsem na něho. "Co se děje Emily" zasmál se Justin "vidíš toho blonďáka, ten je tak krásnej" rozplívala jsem se "ale copak Emily Black se nám zamilovala" řekl a zasmál se "Co né, jen říkám že je dokonalej" zkoušela jsem ho přesvědčit, šli jsme do třídy já seděla s Justinem. Přišla paní učitelka s tím blonďákem, "to je ten krásnej blonďák" zašeptala jsem Justinovy do ucha, "Tak děti tohle je Ross Lynch a bude s vámi chodit do třídy" představila ho paní Mikeschová, sedl za nás, takže seděl z Lucasem, "Emily" volal na mě Lucas, já se otočit nechtěla protože tam byl Ross ale musela jsem. Otočila jsem se "Emily, kočko dáš tenhle lísteček Jenny" podal mi lísteček, Jenny a Lucas spolu chodí. Pokroutila jsem očima a podala lísteček Jenny, hodina skončila. Vztala jsem se židle a omylem nabourala do Rosse spadla jsem na něho. Koukla jsem se mu do očí má tak nádherný oči, vztala jsem z něho "pro-promiň já tě neviděla" omluvila jsem se mu "nevadí, ještě že na mě nespadla hnusná holka ale krásná" řekl a odešel.

Realita

"Ten den byl jedinečný a víš proč? Zeptal se Justin, "protože jsem někoho málem zranila" řekla jsem a Justin se zasmál "ne protože se nám Emily Black poprvé zamilovala" odpověděl a znova se zasmál. "Já se nezamilovala! Hrála jsem uraženou "fakt ne, vydíš toho blonďáka ten je tak krásnej" imytoval mě. Já se jen smála, "ale copak Emily Black se nám zamilovala" dál imytoval, "co né jen říkám že je dokonalej" hrál tam takový divadýlko.
"O hodině" řekl, "to je ten krásnej blonďák" vykřikl, já se smála. Viděla jsem jak nás Ross celou dobu pozoruje a je opřený o futra dveří, já se pořád smála "tak co" řekl Justin "ty jsi hroznej" smála jsem se, "ale no ták, ještě jsem ti s tím pádem pomohl" dodal "počkej ty si mě na něho strčil! Vykřikla jsem ale se smíchem "nemáš zač" řekl a taky se smál "ale zase potom jsem musel poslouchat 'on má tak nádherný oči, on má tak krásný vlasy, on má tak dokonalej úsměv" znova imytoval. "Hezký divadlo Justine" řekl Ross a zasmál se, já se na něho otočila, "hele koho tady máš" šťouchnul do mě Justin, Já se zasmála a koukla na něho pohledem 'jako vážně' on jen pokrčil rameny. Ross šel ke mě a dal mi pusu do vlasů. "Jo díky Justine" poděkoval Ross, já vůbec nechápala o co tady jde "nemáš zač brácho, hlavně že jste šťastný" odpověděl "o co tady jde? Zeptala jsem se oni se zasmáli, Justin na mě mrknul a já pochopila usmála jsem se na něho. Justin odešel a já tam zůstala s Rossem. "To je ten krásnej blonďák jo? Zasmál se Ross "hej" bouchla jsem ho "A co jsi o mě povídal ty? Zeptala jsem se ho "to ti řekne Jenny" odpověděl a začal mě líbat. Po chvilce přidal i jazyk. Sundal si triko. "Pojď nahoru" řekl mezi polibky. Vzal mě do náruče a odvedl do pokoje. Zamkl dveře a položil mě na postel, ležel na demnou a koukal se mi do očí. Políbil mě, sundal mi triko. Začal mu zvonit mobil. "Kdo zase otravuje kurva" začal nadávat "Co je?! Vykřikl do mobilu. "Né, jsem z Emily, čau" vypnul si zvuky a mobil hodil na zem ke věcím. Začala jsem se smát, začal mě znova líbat, tentokrát ale vášnivěji. Sundal si kalhoty a já taky, po chvilce jsme byly nazí. "Opravdu to chceš? Zeptal se já kývla hlavou že ano. Ucítila jsem malý tlak v podbříšku, naše vzdychy byly hlasitější. Ross přirážel čím dál víc, líbal mě na krku nebo na rtech. Když jsme byly oba za vrcholem, svalil se vedle mě, "to bylo dokonalý" řekl a usmál se na mě, přitulila jsem se víc k němu, "miluju tě" řekl Ross a políbil mě, "Já tebe víc" řekla jsem a přikryla nás dekou. Usly jsme namačknutí na sebe...

Popravdě se za to stydím ale mám další plány tak to muselo být, nejsem moc na rozepisování. Ale třeba se to změní :D snad se kapitola líbila konečně je Ross zase s Emily a snad se už nerozejdou...♡

Přátelstvý anebo láska? / Ross Lynch a R5Where stories live. Discover now