Svatba a neštěstí?

154 8 1
                                    

Emily-pohled

Právě jdu k oltáři, jsem hrozně nervózní. Otevírají se dveře a já jdu pomalou chůzi k Rossovy. Všichni se na mě usmívají a já jim úsměv opětuju. Ross vypadá dokonale a ten jeho usměv. Táta mě předal Rossovy "vypadáš nádherně" zašeptal. "Ty taky" usmála jsem se. "Sešli jsme se tu aby jsme spojily dvě duše v jednu, proto se vás ptám Emily Black budete pana Rosse navždy milovat a uctívat dokud vás smrt nerozdělí? Zeptal se. "Ano" odpověděla jsem.

Rossův- pohled

Emily odpověděla ano, teď je řada na mě. "Rossy Lynch budete paní Emily navždy milovat a uctívat dokud vás smrt nerozdělí? Zeptal se i mě. "Ano" usmál jsem se. "Můžete políbit nevěstu" oznámil. Zaklonil jsem Emily a vášnivě ji políbil. Usmála se do polibku. "Představuji vám novomanžele Lynch" všichni začali tleskat. Emily ještě hodila kytici, chytla to Jenny a koukla se na Rikera ten se na ní usmál. Sedli jsme si ke stolu a přiťukly si. "Tak aby jste žily šťastně a aby byla Lexi zdravá a šťastná a hlavně taky vy" popřál nám můj táta. Emily a já jsme rozkrájeli dort, byl výborný. Chris dala Emily Lexi. Měla krásný šaťičky. Začala hrát hudba "s mím prosit? Podal jsem ruku Emily "Ty vždycky" přijala moji ruku. Všichni tancovali okolo nás. Rocky vzal Lexi do náruče a začal se s ní pohybovat "vidím že sis někoho našel" zasmál jsem se. "Jo je to super tanečnice" taky se zasmál. Bylo už pozdě večer a my měli odjet na líbánky. Se všemi jsme se rozloučily a nasedli do limuzíny. Cesta trvala asi 3 hodiny jeli jsme do Chicaga. Konečně jsme dorazily na hotel v Chicagu, šli jsme do našeho pokoje byl krásný. Emily si sundala šaty a oblékla se do teplaků a tílka. Já se taky převlékl, koukali jsme na titanic. Když film skončil začal jsem Emily líbat. Sundala mi triko a sedla si na mě. Taky jsem jí triko sundal a zastavil ruku u rozepínání její podprsenky.

Emily-pohled

Rossovo ruce se zastavily u rozepínání mé podprsenky. Rozepnul jí a já ji nechala sklouznout na zem. Sundala jsem mu tepláky a hodila je na k rohu postele. Nad tím se Ross zasmál. Oba jsme byly nazí. Ross vyndal ochranu a nasadil si ji. Opatrně do mě vnikl. Ruce jsem mu zaplétala do jeho vlasů. Líbal mě na rty. Naše vzdychy byly slyšet po celém pokoji, blížila jsem se k vrcholu. S výkřikem jeho jména jsem se udělala ale Ross ještě ne. Párkrát přirazil a udělal se taky. Svalil se vedle mě na postel a políbil mě na čelo. "Miluju tě" řekl a usmál se. "Já tebe taky" přitulila jsem se k němu a usla.

Ráno bylo jako v pohádce probudil mě Rossův polibek na rty. Otevřela jsem oči a spatřila svojí lásku. "Dobré ráno princess" řekl a usmál se. "Dobré miláčku" hlavu jsem zabořila do jeho hrudi, zvonil mi telefon volala mi Chris.

J: Ahoj děje se něco?
Ch: Musíte okamžitě přijet!
J: Proč?
Ch: Lexi je v nemocnici!
J: Už jedem!

Hned jak jsem to uslyšela rozbrečela jsem se. "M-musíme odjet! Vykřikla jsem a věci házela do kufru. "Ale Proč? Zeptal se zmateně. "L-lexi je v nemocnici! Koktala jsem přes slzy. Okamžitě zabalil kufr a vyletěl ze dveří. Rychle jsme nasedli do taxíku, celou cestu jsem brečela. Konečně jsme dorazily do nemocnice. Uviděla jsem všechny jak stojí, rozeběhla jsem se k nim. "Kde je Lexi?! Vyštěkla jsem na ně. "Kontroluje jí doktor" řekl smutně Riki. "Co se stalo?! Zakřičel na ně Ross. "Ryland si s ní hrál na gauči a ona spadla na hlavu" řekla Jenny a koukla se na nás. "Kde je Ryland?! Znova zařval "je doma" řekla Jenny.

Rossův-pohled

Hned jak to Jenny řekla chtěl jsem jít za ním ale Emily mě chytla za ruku "Nikam nechoď tvoje dcera tě potřebuje" řekla a pevně mě obejmula znova se rozplakala. Začal jsem jí utěšovat. Přišel doktor, "Jak je na tom? Zeptal jsem se. "Vy jste..." řekl a koukl se do papírů. "Její rodiče" řekla Emily a stiskla mojí ruku. "Z hlavou nic nemá, naštěstí byl náraz z malé výšky ale měli by jste na ni dávat pozor" řekl a dovezl nám Lexi. "Zlatíčko" vykřikla Emily a běžela za ní. Vzala si ji do náruče a odnesla ke mě. "Děkuju pane doktore" poděkovala a vděčně se usmála. "Nemáte zač, máte překrásnou dcerku a hlavně ať je zdravá" řekl. Poděkovali jsme mu a jeli domů. K ním rodičům. Zazvonil jsem, otevřela nám moje mamka. Vběhl jsem do domu a hledal Rylanda. "Ty zkurvenej sráči! Zařval jsem na něho a chtěl mu dát pěstí. Emily mě zastavila "Rossy ne! Stoupla si předemě. Vražedně jsem se koukl na Rylanda. "Promiň" omluvil se. "Promiň? Jseš ty vůbec normální? Dvou měsíční holku nechat spadnout na zem! Řvala na něho Emily. "Já nechtěl nestihl jsem jí chytit" zoufale řekl. "Rylande ty to nechápeš?! Jak by ses cítil ty kdyby jsi zjistil že tvoje vlastní dcera je v nemocnici kvůli nějaký blbosti! Zařval jsem. "Rossi je to moje neteř myslíš si že jsem o ní neměl strach?! Mám jí rád nikdy bych tohle nedopustil! Zařval. Emily odešla za Lexi zůstal jsem tam s Rylandem sám. "Víš jak Emily byla nadně? Víš jak v tu chvíly trpěla? A né jenom ona i já, všichni! Koukl se do země. "Je mi to opravdu moc líto a už se k ní nepřiblížím" řekl smutně. "Můžeš se k ní přiblížit to ti nikdo nezakazuje ale musíš příště dávat pozor! Poplácl jsem ho po rameni a šel za Emily. Chovala si Lexi. Dal jsem pusu jí a Lexi. "Tak co? Zeptala se. "Vyříkali jsme si to" řekl jsem a vzal ji Lexi. Usmála se na mě. Choval jsem si Lexi v náručí byla neuvěřitelně roztomilá...

Přátelstvý anebo láska? / Ross Lynch a R5Kde žijí příběhy. Začni objevovat