Nová kamarádka

107 6 0
                                    

*Lexi*

"Lexi vstávej" řvala na mě mamka. Neochotně jsem vztala z mé zahřáté postele a šla se obléknout. Když jsem byla oblečená a umytá šla jsem dolů na snídani.

Přisedla jsem si ke stolu a mamka mi dala před sebe talíř s vajíčkama. "Kde je táta? Zeptala jsem se mamky protože nikde nebyl. "Jel ze strejdou Rikerem nakoupit" odpověděla mi. Dojedla jsem snídani a šla si obléknout svou černou bundu. Otevřela jsem dveře a viděla tátu se strejdou Rikerem.

"Ahoj" objala jsem je a vyrazila do školy. Před školou na mě čekala Mell. "Ahoj Mell" pozdravila jsem jí a objala "Ahoj Lexi" vyšli jsme do třídy kde už byl Adam. Hned ke mě přišel a taky mě objal. Sedla jsem si s Mell do naší lavice a začala jí vyprávět o našem polibku s Adamem. První hodinu jsme měli Matematiku. Nikdy mě nebude bavit matika. Znuděně jsem zírala na tabuli. "Tak Lexi pojď nám vypočítat rovnice" paní učitelka mi podala do ruky křídu.

Začala jsem počítat. "Lexi máš za 2" řekla učitelka a zapsala mi to do žákovské knížky. Znova jsem si sedla k Mell. Konečně hodina skončila. Takhle to pokračovalo celý den dokud škola neskončila. "Hurá" zakřičela jsem přes celou ulici když jsme vyšli ze školy. "Můžu jít k vám? Zeptala se mě Mell. "Jasně" utíkali jsme ulicí a já omylem narazila do jedný dívčiny byla mi povědomá. "Jéj promiň" omluvila se mi. "Né to já promiň" usmála jsem se mile. "Jsem Lexi a tohle je má BFF Mellisa" představily jsme se. "Já jsem Rachel" taky se představila. "Nechodíš k nám do třídy? Zeptala se překvapeně Mell. "Jo ty jsi přeci Lexi Rosemary Lynch a ty Mellisa Laura Gomez" vyhrkla na nás. "Ty budeš Rachel Bethany Harmony" všichni tři jsme se zasmáli. "Rachel chceš jít ke mě? Zeptala jsem se jí a ona souhlasila. Otevřela hsem dveře od domu. "Ahoj" pozdravila jsem rodiče. "Ahoj teto"pozdravila Mell "Dobrý den" a naposledy pozdravila Rachel. "Ahoj holky" pozdravily rodiče. "Rachel tohle jsou moji rodiče, mami a tati tohle je Rachel" představila jsem je. "Těší mě Rachel" přivítala ji moje mamka. "Jdeme do pokoje" zakřičela jsem na rodiče když jsme byly na schodech. "Wau máš nádherný pokoj" řekla mi Rachel. "Děkuju" usmála jsem se na ni. "Ty se hrozně máš" zakňučela Rachel. "A proč prosím tě? Zasmála jsem se. "No máš skvělí rodiče, bydlíš v krásným baráku a máš úžasný pokoj" rozplívala se. "Ty to máš taky" bouchla jsem ji do ramene. "Nemám" řekla smutně. Obejmula jsem jí a ona se na mě vděčně usmála.

*Emily*

Lexi je v pokoji s Mell a Rachel a Ross kouká na hokej. Přišla jsem k Rossovy a sedla si hned vedle něho. "Budeš se dlouho koukat? Zeptala jsem se ho. Podíval se na mě. "Jo" řekl a dál pozoroval televizi. "No jo typičtí chlapy" zamumlala jsem si pro sebe a Ross se uchechtl. Konečně hokej skončil. Ross se na mě koukl. "Co? Zeptala jsem ze smíchem v hlase. "Nic jen tě miluju" sladce se usmál. "Já tebe taky" políbila jsem ho. "Mami můžou u nás Mell a Rachel spát? Zeptala ptala se mě Lexi která přiběhla do obýváku. "Mell může ale rodiče Rachel to dovolili? Lexi začala kívat hlavou na nesouhlas. "Můžeš její mámě zavolat plosíím" udělala na mě psí kukuč. "No tak dobře" došla jsem si pro telefon a začala volat. (M= mamka)

M: Prosím?
E: Dobrý den u telefonu paní Lynch
M: Dobrý den co potřebujete?
E: Je u nás vaše dcera Rachel baví se s mojí dcerou Lexi tak jestli by u nás nemohla spát?
M: To máte pravdu že nemohla!
E: Dobře chápu nashle!

Vrátila jsem se zpátky do obýváku. "Tak co může? Vychrlila na mě Lexi. "Nemůže" řekla jsem. "A řeknu ti Rachel máš dost příjemnou matku" zasmála jsem se. "Jo no, nic mi nedovolý" sklopila zrak. "Nic si s toho nedělej Rachel já když jsem začal chodit s Emily tak to bylo teprve peklo" zasmál se Ross a holky s ním. "Děkuju za upřímnost lásko" bouchla jsem ho do ramene. "No nic čas oběda" hned jak jsem to dopověděla všichni sprintovaly do kuchyně. Nandala jsem oběd a začali jsme jíst. Když jsme dojedli Ross se rozhodl že umyje nádobý. Den utíkal hrozně rychle až už byl večer. Rachel odešla domů a holky jsou v pokoji. "Tak děvčata spát" řekla jsem a přikryla je dekou. "A musíme? Zeptala se Lexi. "Rosemary! Napomenul jí Ross. "Já vím zítra škola" zachumlala se do deky. "Dobrou noc" zashla jsem světlo a zavřela dveře. S Rossem jsme šli do našeho pokoje. Hned jak jsem zavřela dveře mě Ross začal líbat. Schodil mě na postel a lehl jsi na demě. Pořád jsme se líbali až najednou jsem uslyšela rámus v pokoji kde spí Lexi. Odstrčila jsem od sebe Rosse a ten zabručel. Znova mě začal líbat.

"Rossi" řekla jsem mezi polibky. Tentokrát jsem ho odstrčila silněji. Šla jsem se kouknout co je to za zvuky. Otevřela jsem dveře a viděla Lexi jak skáče po posteli. "Lexi! Zařvala jsem na ní a ona se na mě otočila. Do pokoje přiběhl Ross. "Můžete mi říct jakto že nespíte?! Zařval Ross. "N-no my nemůžeme u-usnout" vykoktala Lexi. "Zalezte do postele! Přikázal jim Ross který byl dost naštaný. "Dobrou" zavřela jsem dveře a vrátila se zpátky do našeho pokoje, kde už na posteli seděl Ross jen v teplákách. "Nemusel jsi tak řvát" řekla jsem v klidu. "Nemusel?! Ty by si jim nic neřekla! Znova se rozčiloval.

Radši jsem se převlíkla do kraťasů a tílka. Lehla jsem si do postele. Ross mě chytl kolem pasu a otočil mě tak, abych se mu koukala do očí. "Nechtěl jsem tak řvát lásko" řekl a smutně se na mě koukl. V jeho očích šlo vidět že lituje toho jak moc řval. "To je v pohodě" malinko jsem se na něho usmála. "Miluju tě" políbil mě na čelo. "Já tebe dobrou" ještě víc jsem se k němu přitulila a v jeho náručí usla...

Omlouvám se že dlouho nevišla žádná část, nemám teď moc času. Pokusím se spát do týdne vždycky  tak 3 části ale nic neslibuju. Snad se kapitola líbila♡♡

Barča☆

Přátelstvý anebo láska? / Ross Lynch a R5Where stories live. Discover now