Omluva a Facka?!

207 10 2
                                    

Ráno jsem se probudila chtěla jsem se přitulit k Rossovy ale  zpomněla jsem si na naší včerejší hádku. Sešla jsem s chody do kuchyně tam už seděl Ross a popíjel kafe. Přišla jsem k ledničce, vyndala máslo, sýr a šunku a začala si připravovat snídani "Promiň" řekl Ross "Né to já promiň jak jsem na tebe vyjela" řekla jsem a otočila se abych se na něho mohla podívat, on mě jen políbil a nic neřekl.  Sedli jsme si ke stolu a povídali si "zítra jdu domů" řekl mi "dobře" odpověděla jsem mu, když jsme  dosnídaly bylo teprve devět, tak jsme šli nahoru, líbali jsme se, mazlili se a koukali na filmy, když nás to přestalo bavit rozhodli jsme se jít ven. Venku jsme se procházeli a byly rádi že jsme spolu, ale bohužel nám štěstí nepřálo a museli jsme potkat Amandu, šla k nám "ahoj Rossíku" pozdravila a dělala že tam nejsem nevím kdo je horší jestli Kate nebo Amanda, "nazdar Amando" řekl Ross s nezájmem. Pořád se na něho lepila už mě to začalo štvát "Amando můžeš nám dát pokoj?!! Křikla jsem na ní, Ross mě chytl za ramena abych se uklidnila, "proč? Abys mi Rosse přebrala? Ross miluje mě né tebe! Vykřikla zpátky "jasně proto je semnou! Řekla jsem z úšklebkem, "chceš něco vědět? Zeptala se "Jo" odpověděla jsem jí, "když jsme s Rossem chodily tak jsme spolu spaly a né jednou" řekla a odešla. Podívala jsem se na Rosse ten koukal do země a nic neříkal. "Říkal jsi mi že jste spolu nic neměli! Zařvala jsem na něho, "Takže jsi mi lhal?! Pořád jsem řvala nic neříkal "kurva tak něco Řekni! Zařvala jsem dost nahlas on se na mě jenom koukl a cítila jsem tlak na mé tváři, odešel, nejdřív mě uhodí a potom si jen tak odejde aniž by se mi omluvil. Šla jsem domů, otevřela jsem dveře a vstoupila do obýváku kde seděli Riki, Jenny, Kate a i Ross. "Ahoj Emily" šla mě obejmout Jenny "potřebuju ti něco říct" zašeptala jsem jí do ucha ona jen kívla "lidi jdem do pokoje tak kdyby jste nás hledali tak jsme nahoře" řekla Jenny a tahala mě za ruku po schodech, v pokoji jsem jí všechno řekla co se stalo. "R-Ross ti dal facku? Zeptala se mě udiveně Já jen kívla přes ten pláč jsem nemohla mluvit "Jenny já-já nevím jestli ho po tomhle dokážu m-milovat" řekla jsem přes pláč.

Rossův-pohled

Dneska jsem dal Emily facku, nevím co mě to propadlo ale nedokázal jsem se ovládat hrozně mě vytočilo co Amanda řekla a ještě začala Emily řvát, Jenny a Emily šli do pokoje zřejmě jí jde Emily říct co se dneska stalo, šel jsem k pokoji a odposlouchával "Jenny já-já nevím jestli ho po tomhle dokážu m-milovat" zaslechl jsem, takže mě nemiluje co jsem to udělal? V tu chvíly se otevřeli dveře, stála tam Jenny "co chceš?! Zařvala na mě "nekřič na mě jinak..." nestihl jsem to dopovědět "jinak co? Jinak mi dáš facku jako Emily?! Zakřičela a odešla do obýváku. "M-mohl bych s tebou mluvit? Zeptal jsem se opatrně Emily, ta jenom kívla hlavou na souhlas a dál koukala do země, přisedl jsem si k ní, ona si hned odsedla, nechápu že se mě bojí. "Emily to co se stalo v parku tak já byl jsem hrozně naštvanej kvůli tomu co Amanda řekla a potom jsi začala řvát tak jsem se neovládl promiň" všechno jsem jí řekl a koukl jsem na ní, "Já nevím co mám říct ublížilo mi to, nikdy jsem si nemyslela že by mě vlastní kluk dokázal uhodit a ještě k tomu ty, nevím jestli tě pořád miluju" řekla mi a sklopila zrak. "Emily já-já tě chápu a chci abys věděla že tě pořád miluju a budu milovat" řekl jsem jí a odešel z pokoje.

Emilin-pohledy

Hned jak Ross odešel jsem se skutálela na zem a propadla histerickému pláči, možná ho opravdu miluju ale nechci si to přiznat a nebo taky Ne. Asi po hodině jsem se rozhodla jít za ostatními do obýváku, "Emily jsi v pořádku? Zeptala se mě Jenny když přišla za mnou "Jo dobrý" řekla jsem a falešně se usmála přisedla jsem si k Rikerovy který už pochopil že se stalo něco mezi mnou a Rossem, přehodil si ruku na mé ramena a dal mi pusu do vlasů já se na něho mile usmála a chytla ho za ruku, Ross nás probodával pohledem. Bylo kolem šestý hodiny večer a já seděla s ostatními v obýváku a povídali si nebo-li oni si povýdali já na ně jen koukala vztala jsem z gauče a všichni na mě upřeli pohled "kam jdeš? Zeptal se Riker "jdu si lehnout jsem unavená" řekla jsem a usmála se na Rikera on mi úsměv opětoval "Tak dobrou noc ospalče" řekl a zasmál se "dobrou trdlo" řekla jsem a běžela po schodech do pokoje. Hned jsem skočila na postel a usla.

Rikerův-pohled

Emily si šla lehnout a ostatní taky teda kromě mě a Rosse "Co je bro? Zeptal jsem se Rosse když mě probodával pohledem "Co je? Ty tady flirtuješ z mojí holkou a zeptáš se co je?! Rřval na mě "Tak hele už to není tvoje holka! A jsme nejlepší kámoši tak rači mlč! A já jsem jí aspoň nedal facku jako ty! To už jsem zařval i já "Já jí nechtěl dát facku ale ty víš jakej jsem když mě někdo nasere! Řekl a odešel, šel jsem si radši lehnout prostě můj brácha je kretén a řešit to nebudu...

Chtěla jsem říct že teď nebudu psát nějak extra dlouhý části a nebudou vycházet tak často, mám nějaké problémy ale ze psaním téhle knížky nepřestanu, a snad se vám kapitola líbila:)...

Přátelstvý anebo láska? / Ross Lynch a R5Where stories live. Discover now