Svatba Rikera a Jenny a večeře?

148 8 0
                                    

*Jenny*
Přicházím k oltáři všichni si stoupnou. Podívám se na Rikera krásně se usmívá. Jdu k Rikimu a usměju se. Po dlouhém vyprávění oddávajícího říkám své ano. Riker řekne také ano a políbí mě. Tancujeme, pijeme, no zkrátka děláme blbosti. Emily pije jen limonádu kvůli Lexi. Konečně jsme s Rikim svoji moc ho miluju.

*Emily*

Ross se hrozně opil. Mluví samé blbosti o tom že neví kdo jsem a že chce jednorožce. Dorazily jsme domů. Ross začal nadávat "Kurva" zařval šla jsem se kouknout do kuchyně. Rozbil sleničku. "Lásko co jsi dělal? Zeptala jsem se ho. "Lásko?! Snad to uklidíš Ne! Zasyčel. "Jsi opilej jdi si lehnout! Vedla jsem ho do pokoje. Na schodech stála Lexi. "Co tak čumíš! Zařval na ni a chtěl ji uhodit. Chytla jsem mu ruku. On mi dál facku. Lexi utekla z brekem do svého pokoje. "Nešahej na ni! Zaječela jsem. "Ty mi nebudeš rozkazovat děvko! Celý se kroutil když šel po schodech. Šla jsem za Lexi. "Lexi neplakej táta je jenom opilej a mluví blbosti" utěšovala jsem ji. Obejmula mě a vzlykala mi do ramene. Po chvilce Lexi usla. Přišla jsem do naší ložnice, Ross už asi spal. Lehla jsem si k němu a usnula.

*Ráno*

Koukla jsem se vedle sebe. Ross tam nebyl, odešla jsem do obýváku. Seděl tam a držel si hlavu. Koukl na mě. "Co jsem včera všechno provedl? Zeptal se zmateně a ukázal na rozbitou skleničku na zemi. "Co jsi dělal s tou skleničkou tak to nevím, jinak si řval na Lexi a chtěl ji uhodit, mě si řekl děvko a dal facku" zapla jsem televizi "Já jsem čůrák" řekl a dal si hlavu do dlaní. "Byl jsi opilej" šla jsem k němu. Přišla Lexi. Když uviděla Rosse vyděsila se. "Lexi pojď sem" řekla jsem ji. Nechtěla jít kvůli Rossovy bála se ho. Nakonec ke mě šla a chytla mě kolem krku. "Lexi promiň za včerejšek" omluvil se jí Ross. Nechtěla se na něho kouknout ale uviděla že se směje začala se smát taky. Nastavila náruč na záznak že chce jít k němu. Posadil si ji na klín. Připravila jsem snídani a donesla ji do obýváku. Lexi si vzala chleba a začala jíst. Když dojedla vztala a začala si broukat písničku On Last Dance. Smáli jsme se.

*Ross*

Rozhodl jsem se pro Emily udělat překvapení, dnes večer Emily vezmu na večeři. Lexi bude hlídat Riker a Jenny. Všechno jsem už zařídil. Přisednu si k Emily "Co kdyby jsme dneska někam šli? Zeptal jsem se. "A kam? A co Lexi? Zasmála se. "No to je překvápko a Lexi bude hlídat Riker a Jenny" usmál jsem se na ní. "Tak v tom případě moc ráda s tebou půjdu" usmála se. Byl večer oblíkl jsem si košily a nechal si ji trošku rozeplou, vlasy jsem si nageloval a navoněl jsem se. V obýváku jsem čekal na Emily.

*Emily*

Dneska jdu s Rossem na večeři. Na sobě mám červené šaty s výstřihem, trošku jsem se namalovala a nechala si rozpuštěné vlasy. Pomalu jsem kráčela po schodech. "Vypadáš dokonale" políbil mě Ross. "Né víc jak ty" usmála jsem se. Riki a Jenny už tu byly tak jsme mohli vyrazit. Když jsme byly u restaurace Ross mi pověsil kabát a odsunul židly. Přišla k nám číšnice a podala nám jídelní lístek. Po chvilce přišla znovu, "Co jsi dáte? Zeptala se mile. "Tady slečny si dá to speciální menu a já si dám kuřecý stejk s hranolky a k tomu dvě coly" dopověděl a usmál se. "Jak jsi to veděl? Zeptala jsem se ze smíchem. "Znám tě" usmál se. Číšnice nám donesla jídlo, začali jsme jíst. "Chutná? Zeptal se mě Ross. "Kívla jsem na souhlas. Když jsme dojedli jestě chvíly jsme si povídali a vyrazily domů.

*Ross*

Pro Emily jsem přichystal ještě jedno překvapení, nedávno říkala že by si přála velkého medvěda tak jsem jí ho sehnal. Volal mi Riker jestli Lexi nemůže spát u nich, souhlasil jsem aspoň budem mít klid. Dorazily jsme domů. "Na hoře más ještě jedno překvapení" pošeptal jsem ji do ucha, hned se zozeběhla a utíkala do pokoje. Otevřela dveře a uviděla na posteli velkého mědvěda s fialovými balónky.

*Emily*

Když jsem toho medvěda viděla byla jsem šťastná. Strašně jsem ho chtěla. Ano možná mi je 23 ale to neznamená že nemám ráda plyšáky. Běžela jsem k medvědovy a pevně ho obejmula. "Líbí se ti? Zasmál se Ross. "Strašně moc, děkuju" přišla jsem k němu a políbila ho. S medvědem jsem si ještě chvíly hrála a pak se šla převlíct. Lehla jsem si na postel a čekala na Rosse. V koupělně je už nějak dlouho, šla jsem se tam podívat. Otevřela jsem dveře a viděla Rosse jak leží ve vaně se zavřenýma očima. Sedla jsem si na kraj vany a začala ho hladit po hlavě. Otevřel oči, "Miluju tě" usmál se. "Já tebe taky" políbila jsem ho na tvář. "Lásko? Zeptal se a šibalsky se usmál. "Ano" zasmála jsem se. "Umyješ mi prosím vlasy? Zeptal se roztomile. Vzala jsem do ruky šampón a dala si trochu na dlaň, začala jsem mu mít vlasy, vzala jsem sprchu a šampón smývala. Ještě jsem mu je osušila a vše uklidila. "Pojď si lehnout" řekla jsem. "Za chvilku příjdu" odešla jsem do pokoje a lehla si na postel. Po chvilce přišel Ross v boxerkách a lehl si ke mě. "Dobrou princezno" zašeptal. "Dobrou" zamumlala jsem a hned usla.

Emily šaty ♡

Vím že dlouho nevyšla žádná část ale přihodilo se mi pár věcí a ještě k tomu se musím učit na test, možná ještě dneska přidám další část podle toho kolik budu mít času

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Vím že dlouho nevyšla žádná část ale přihodilo se mi pár věcí a ještě k tomu se musím učit na test, možná ještě dneska přidám další část podle toho kolik budu mít času. Snad se kapitola líbila♡♡♡ (Na hoře máte obrázek Emily a medvídka) a omlouvám se za sprostý slova :)

Přátelstvý anebo láska? / Ross Lynch a R5Onde as histórias ganham vida. Descobre agora