Autonehoda?

105 5 0
                                    

"Rossi! Zařvala jsem. "Co zase?! Zařval i on. Ano uhodli jste zase se hádáme jako každý den. Už mě to po pravdě nebaví. Ross vždycky příjde v noci opilý a všechno mi tají. Nikdy mi nic neřekne a prostě odejde. "Proč mi všechno tajíš?! Zařvala jsem na něho. "Nic ti netajím! Řekl varovně. "Ne? Tak proč chodíš domů opilý?! Vyjela jsem. "No a? Prostě se bavím" řekl a zasmál se. "Ty se ještě směješ" řekla jsem trošku v klidu. "Emily tak se zkus taky jednou pobavit" řekl. "Já nemám čas na zábavy musím se starat o Lexi ale to ty nepochopíš" řekla jsem a šla do pokoje. Lexi je venku z Mell takže jsem sama s Rossem. Zavolala jsem Rikimu.

J: Ahoj Riki
R: Ahoj co se stalo? zníš smutně
J: Zase jsme se s Rossem pohádali
R: Přišel v noci opilý?
J: Jo
R: To bude dobrý Emily
J: Nebude je mu všechno ukradený
R: To není pravda
J: Je Riki zavoláš mi potom?
R: Jo jasně zatím pa
J: Pa

Ukončila jsem hovor a lehla si. Proč jsme mu najednou ukradený? Co když mě nemiluje? Co když je se mnou jen kvůli Lexi? Takováhle otázky mi vrtaly hlavou. Přeci jen ho miluju teda aspoň si to myslím. Do pokoje přišel Ross. "Dej mi klíče od auta! Rozkázal mi. "Ne! Ještě se zabiješ! Vyštěkla jsem na něho. "Říkám ti dej sem ty zkurvený klíče! Zařval naštvaně. Klíče jsem mu hodila přímo do obličeje. "Klidně se zabí mě už je to jedno! Ještě jsem na něho pokřikovala než nasedl do auta a odjel. Znova jsem si lehla a vyčerpáním usla.

Probudil mě zvuk zvonícího telefonu. "Neznámé číslo" řekla jsem si pro sebe a zvedla to. (N=Neznámé číslo)

J: Prosím?
N: Dobrý den je u telefonu slečna Emily Lynch?
J: Dobrý den ano je kdo volá?
N: Recepční z nemocnice Please Help
J: Stalo se něco?
N: Ano chtěli jsme vám oznámit že váš manžel Ross Shor Lynch je po autonehodě
J: Cože?! A-a co se s-stalo?
N: To vám řekneme osobně prosím přijeďte co nejdřív zatím Nashledanou
J: Nashle

Začala jsem brečet zavolala jsem Lexi.

L: Ahoj mami
J: Lexi pojď domů okamžitě
L: Proč?
J: Táta měl autonehodu pojď domů!
L: Už jdu

Rychle jsem se oblíkla a zavolala Justinovy jestli by nemohl hlídat Lexi. Když byla Lexi doma, nasedla jsem do auta a jela do nemocnice. Přiběhla jsem k recepční "Dobý den před chvíly jste mi volali že tu leží můj manžel" vychrlila jsem na tu Paní. "A jak se jmenuje? Zeptala se. "Ross Shor Lynch! Vykřikla jsem byla jsem hrozně nervózní. "Ano pokoj 223" řekla a já se hned rozeběhla. Když jsem konečně našla pokoj číslo 223, zaklepala jsem a otevřela dveře. Ross ležel v posteli a měl pár škrábaců na rukou. "Co jsi dělal? Zeptala jsem se ho a hned ho objala. "Narazil jsem do stromu" řekl a podíval se mi do očí. Políbila jsem ho na rty. "To už nikdy nedělej" zamumlala jsem mu do hrudě. "Neruším? Ozvalo se za mnou. Otočila jsem se stál tam doktor. "Dobrý den" pozdravila jsem a utřela si slzy. "Dobrý den" usmál se mile. "Tak je vám líp? Zeptal se Rosse. "Teď už ano" řekl a usmál se na mě. "No naštěstí máte pár škrábanců a měl jste mírný otřes mozku jinak je vše v pořádku" listoval v papírech. "Emily nechceš vodu? Zeptal se mě. "Ne děkuju Miku (majku). " dobře tak já vás tu nechám" řekl a odešel. "Kde je Lexi" zeptal se po chvilce ticha Ross. "Doma hlídá jí Justin" chytla jsem ho za ruku. "Proč jsi to udělal? Koukla jsem na něho se slzami v očích. "Neudělal jsem to naschvál byl jsem hrozně vytočenej z naší hádky a neuhlídál jsem to" řekl smutně. "Už je to dobrý, hlavně že jsi v pořádku" pohladila jsem ho po tváři. Znova k nám přišel doktor a oznámil nám že můžeme jít domů ale Ross bude musel ležet. "Konečně doma" řekl radostně. "Tati! Přiběhla k němu Lexi. "Ahoj Princezno" objal ji. "Čau kámo co jsi vyváděl? Zeptal se ho Justin. "Neuhlídal jsem to" zasmál se.

*Ross*

Jsem rád že je všechno v pořádku. Byl jsem ani né 2 hodiny bez Emily a Lexi a už jsem šílel. Když jsem byl v nemocnici hrozně mi chyběli a chtěl jsem je mít u sebe. Později k nám přišli moji sourozenci a Rodiče. "Ty pako co tě to napadlo" obejmul mě Riker. Byly u nás až do půlnoci. Když odešli uložil jsem Lexi do postele a šel za Emily. "Hrozně jsi mi chyběla" lehl jsem jí na břicho a ona mě začala hladit po vlasech. "Ty mě taky trdlo" políbila mě na čelo a zashla světlo. "Miluju tě" přitáhl jsem si jí blíž k sobě. "Já tebe" zašeptala. Nakonec jsem usl...

Další část je tu! Snad se kapitila líbila♡♡♡

Přátelstvý anebo láska? / Ross Lynch a R5Where stories live. Discover now