Imagine pro Danielle

789 45 6
                                    

     DadaHatiarov

"Už zase?" vyjekl Newt naštvaně. "Slíbila jsi, že už to nikdy neuděláš." tvářil se smutně a tebe to až moc bolelo. "Já..já...chci se stát běžcem." řekla jsi sotva slyšitelně. "Já tě chápu, ale nemůžeš jen tak vběhnout do Labyrintu, když je to proti pravidlům." usmál se a pohladil tě po tváři. "Teď tě budu muset zavřít do díry." "Ale no tak, Newte, promluv si ještě s Albym." žadonila jsi, ale Newt se tvářil jako táta a bylo poznat, že nehodlá ustoupit. "To jsem udělal naposledy a Gally mi to dal dát slušně sežrat. Danielle, udělal bych pro tebe cokoliv, ale už toho mám tak akorát dost. Zavírají tě sem každý týden a ty stejně každý týden vběhneš do toho frasáckýho Labyrintu." posadil se na zem vedle díry.

"Snažím se mezi běžce dostat, skoro už od začátku, co tady jsem. Tři roky běhám jako pejsek za Minhem a on se se mnou skoro ani nebaví jenom proto, že jsem holka. Ví, že jsem dobrá a někoho, jako jsem já, potřebují, ale neřeší to, protože jsem jiného pohlaví." posadila jsi se vedle něj a usmála se. "Ale pro tebe..a říkám to po několikáté, ale teď už se opravdu budu snažit to dodržet..toho nechám a pokusím se k nim dostat jinou cestou. Bezpečnější cestou." položila sis hlavu na jeho rameno. "Hodná holka." řekl potichu a políbil tě do vlasů. "Miluju tě!" zdvihla jsi hlavu a políbila ho. "Já tebe taky!" odpověděl a odtáhl se.

Tak tady je první dokončená povídka. Dlouho jsem nic takového nepsala, takže mi chvilku trvalo, než mě něco napadlo, ale stejně s tím nejsem moc spokojená (ale to já nejsem nikdy XD).  Doufám, že se bude povídka líbit a nezklamala jsem. :)

MarryUndLexie

The Maze Runner Imagines [CZ]Where stories live. Discover now