Imagine pro Cammille

809 46 2
                                    

Pro tuto minipovídku jsem chtěla vyzkoušet er formu. Vše je tedy ze třetího pohledu, jakoby to někdo vyprávěl. Dejte mi vědět v komentářích, pokud se vám takto imagines zamlouvají více. ^^
-Lexie

Cammille seděla pod stromem nedaleko od klece a pozorovala zbytek Placerů u velkého táboráku. Studený večerní vzduch ji lehce štípal do tváře a obloha se pomalu začala barvit nocí.
Po chvilce si ale něčeho všimla. U vatry vesele dováděli všichni, ale Minho nebyl nikde k nalezení. Zavrtěla hlavou a rozhodla se ho jít hledat.

Po prohledání jídelny, spacáků a okolí ohně, se rozhodla podívat k mapovému bunkru. Věděla moc dobře, že byl určení pouze pro běžce, ale chtěla se ujistit, že je Minho v pořádku. Potichu se prokradla lesem a konečně se dostala k velké betonové kostce. Zevnitř sálalo tlumené světlo, jakoby tam někdo stál s baterkou. Dala si ruce do kapes svých kalhot a vešla dovnitř.

"Minho?" zvolala s náznakem úzkosti v hlase. O kousek vyšší chlapec s asijskými rysy byl líně opřený o velký kamenný stůl, a se zamyšleným výrazem porovnával mezi sebou dva kusy papíru. Chlapec odtrhl pohled od své práce a podíval se směrem k ní.

"Ahoj, Cammille. Promiň, neslyšel jsem tě přicházet." Minho si pročísl vlasy rukou a odhodil papíry na stůl. Cammille si založila ruce v bok. "Jakože nejsi s ostatními?" zeptala se ho starostlivě. Minho se pousmál.

"Už asi hodinu se snažím zjistit jal se tyhle dvě mapy od sebe liší... a nedokážu na nic přijít." zamračil se a rukou mávl směrem ke stolu.

Cammille pomalu obešla stůl a objala ho.

"Nemusíš se tady kvůli tomu trápit půlku dne, měl bys také odpočívat." špitla mu starostlivě. Minho se usmál a objetí opětoval.

"Dobrá, nebudu tedy pracovat... tak co třeba noční procházka po Placu?"

The Maze Runner Imagines [CZ]Where stories live. Discover now