7

134 5 0
                                    

Pov Emily

"Is het goed als ik even boven ben?" "Ja hoor, moet ik even mee?" vraagt Demi, ik schud mijn hoofd, "Nee hoor, ik moet even alles van vandaag op een rijtje zetten, niks ergs" ze knikt en ik ga snel naar boven. Ik loop eerst mijn kamer in, het word wel echt super mooi aan het worden. Ik glimlach zwakjes en loop dan door naar mijn badkamer, je kan daarin vanuit de gang en mijn slaapkamer. Ik draai hem snel op slot en ga dan voor de WC zitten, 'je weet het, als je dit niet doet word je nog dikker dan je al bent! Als dat mogelijk was. Dikzak, doe het!' "ben al bezig" mompel ik zacht.
Voor ik het weet is het eruit, alles van vandaag. Ik draai mij zuchtend om en toen stond Demi daar met tranen in haar ogen. "Hoe.. hoe?" stamel ik. Ik had toch echt de deur op slot gedaan? Fuck wacht, er zijn er 2.. "Sorry" huil ik, dit was nou dus het tegenovergestelde van de bedoeling! Ze maakt een 'sta op' gebaar, ik sta op en voordat ik het mij realiseer zit ik in een knuffel met Demi, een paar tranen vallen op mijn hoofd, die kunnen dus niet van mij zijn. "Waarom?" hoor ik Demi zeggen. "Ik ben dik" zeg ik zo zacht dat ik het zelf niet eens hoor, Demi laat mij los en kijkt mij vragend aan. In plaats van te antwoorden ren ik de badkamer uit zo mijn kamer in en doe die goed op slot, van beide kanten dus. Demi is blijkbaar achter mij aangekomen en staat op de deur te bonken, "Ems? Please laat mij binnen" smeekt ze zowat. "Ga weg" roep ik, "Ik verdien jou niet! Je bent te lief en ik ben gewoon een kutkind met alleen maar problemen, je weet de helft nog niet eens" roep ik overstuur. En de rest hoeft ze ook niet te weten, dit is al teveel.. "Laat me dan helpen" "Je weet helemaal niet hoe dit is! Niemand kan mij fucking helpen"
"All the pain and the truth
I wear like a battle wound
So ashamed, so confused
I was broken and bruised
Now I'm a warrior
Now I've got thicker skin
I'm a warrior
I'm stronger than I've ever been" zingt Demi, wauw... ik sta op en haal mijn deur van het slot af, Demi zit met tegen de muur aan en staat meteen op als ze ziet dat de deur open gaat, "Ik was zo bezorgd, doe dit nooit weer alsjeblieft" zegt ze meteen, "Wat niet weer doen?" "Alles wat er net gebeurde.." ik begin te pulken aan mijn mouwen, "Sorry" zeg ik zacht, de grond is best wel interessant nu, "Waarvoor? Hé echt geloof mij, ik weet hoe dit is, ik ben zelf ook door een heleboel gegaan onder andere wat er net met jou gebeurde. Ik ga je helpen, maar zeg niet steeds sorry oke? Er zit hier een reden achter waar jij sowieso niets aan kan doen" zegt Demi waarna ze mij -alweer- in een knuffel neemt. Hoe bedoelt ze, ze is hier ook doorheen gegaan? Wanneer? Waarom? Hoe is ze eruit gekomen? Allemaal vragen spoken door mijn hoofd, ik voel hoe ik opgetild word en op mijn bed gelegd word, waarna ik ook al snel, huilend in slaap val

Ik deelde zonet H15 haha, die had ik net afgeschreven en wou opslaan maar klikte verkeerd :"). Bedankt iedereen die dit slechte boek leest :)!

Becoming Confident FT. Demi LovatoWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu