Seni seviyorum-Jr

1.3K 65 17
                                    

Bu bölüm çok gec olduğu için herkesten özür diliyorum.Artik daha sık yazmaya çalışacağım.Bu hikâye BuseYldz6'a ithafen;
Got7 ile aynı okuldaydın.(Daha grup değillerdi).Ve jr'yi cok seviyordun.2 yıldır.Onun seni sevmediğini biliyordun.Cunku sessiz ve sakin biriydin.Ve jr de böyle kızlardan hoşlanmadığını söylemişti birine.Okulun popüler erkegiydi.O yüzden sana bakmaz diye düşündün.Ama artık düşüncelerini bi kenara bırakıp ona açılma vakti gelmişti.
Hızlı ve heyecanlı adımlarla merdivenler iniyodun.Hafif titredigini hissettin.Ama şimdi titreme vakti değil diyerek onun sınıfına girdin.Kose de grubuyla oturuyodu.Yanina gitmeye utansanda cekingen bi tavırla grubun yanına gittin.
"Bisey konuşabilir miyiz?"dedin sesinin titrek çıkmamasına özen gostererek.
"Burda diyebilirsin sorun değil."
"Ama sana özel demek istiyorum."
"Benim ozelimi arkadaşlarım da biliyo."dedi.Senin için kötü bir başlangıç olsa da bugün o iki kelimeyi söylemeye niyetliydin.
"Seni seviyorum"dedin çekingen tavrını koruyarak.
"Bu ilk aşk ilanı değil,cekinmene gerek yok."dedi Jackson.
İçini bir korku sarmıştı.Cevabi oldukça merak ediyordun.Korktugun da olduğu gibi tırnaklarını yemeye başladın.
"Ee ne bekliyorsun?"
"Cevabını"
"Bilmiyo musun?"dedi.Bu kadar sert olmasını beklemedigin için kekeledin.
"H-hayır"
"Kendi cevabını kendin verdin."dedi Mark.Bu kadar sert olan yuzlerini ilk defa gördün.Hızlı adımlarla sınıftan çıkarak lavobaya koştun.Jr arkandan bağırdı.
"Yaa dursana"

🍁 🍁 🍁

  Aradan bir hafta geçti.O kötü cevaptan sonra okula gitmedin.Bir hafta boyunca yan dairenize biri taşındı.Seninle aynı okula gidiyordu.Bu vesile ile tanışmıştıniz.Hatta bir hafta da baya kaynaştıniz.Fazla kaynaştıniz.Bugun de okula gitmeyi planlamiyodun ama o arkadaşınin büyük ısrarları üzerine gitmeye karar verdin.Neymis O çocuktan seni koruyabilirmis.Sen ondan kurulmaya calismiyosin ki.Sadece sözleri fazla kırıcı geldi o kadar.
Okul bahçesinin önüne geldiğinde rezil olacağın anı bekleyerek okul bahçesine adımını attın.O anda komsun dediğin çocuk kolunu omzuna attı.Saskinlik içinde koluna baktığın da bi anda yanında jr belirdi.
"Bu kim?"dedi jr.Kıskanmasi hoşuna gitse de belli etmedin.Sonucta seni kırmıştı.
"Sanane"
"Sanane mı?Hangi çağda yaşıyoruz?"
Yine seni kırmış ve rezil etmişti.Ama bundan haberi dahi yoktu.
"Neyse ki sevgilim olduğun için bi kereliğine affediyorum.Ama sadece BİR kere."diyerek seni kendine çekti ve şeker tati veren dudaklarını senin dudaklarına dokundurdu.Yavasca kafasıni çektiğinde şaşkınca ona bakıyordun.
"N-ne yaptığını sanıyorsun?H-hatta sen kims-in ki beni opuyorsun."
"Sevgilin"
"Sevgilim mı?O gün h-hayır demeden ön-ce düşünecektin."
"Peki hayır diyen ben mıydım?
"N-nasıl?"
"Sen kimi sevdiğini söyledin?Beni.Ama benim cevabımı vermemi beklemeden gittin.Seni tanıyorum.Heyecanlandigin da sesinin titrek çıktığını,korktugun da tırnaklarını yediğini,her öğle arasinda yemekhane de beni beklediğini,okul çıkışı kestirme dediğin sokak çok ıssız olduğu için uzun yolu seçtiğini biliyorum.Cunku seni çok seviyorum.."

Bu bölüm çok kötü olduğu için üzgünüm.Bi daha ki bölümlerde daha güzel yazmaya çalışacağım.Sizleri seviyorum 💗💜💙💛💜💚

GOT7 İle Hayal EtWhere stories live. Discover now