Nefes-Youngjae

1.6K 81 28
                                    

Youngjae biraz sinirli gelmişti eve.Acaba onu sakinleştirmeye mi çalışsan yoksa yarına kadar sakinleşir mi?Karısı olarak sakinleştirmen lazım diyerek yongjae'nin yanına gittin.
"Hayatım aç mısın?"
"Hmm"
"Yani açsin"
"Hmm"diyordu.Hmm demek evet mi hayır mı?Kararsız kaldın.Ve yapmamaya karar verdin.Sonra yemezse o kadar yemeği ne yapacaktın?Hiç bişey.
Koltuğa oturdun.Youngjae kafasını bacağına koydu.Sen de saçlarıyla oynamaya başladın.Derdi ne olduğunu merak ediyordun.Ve eşi olarak yardım etmek istiyordun.
"Bitanem sorun ne?"dedin.Youngjae sana uzunca baktı.Sonra bacağından kalktı ve sana bakmaya devam etti.Hem sinirli bakıyordu hem de düşünceli.
"Sensin.Sorun seninle evlenmem."dedi.Ne dedigini ilk başta algılayamadın.Seninle evlenmeyi hata olarak görüyordu.Evet evet böyle dusunuyordu.
"N-ne?"dedin.Sesin çok kısık çıktı.Duyduguna bile şüpheliydin.
"Senden boşanmak istiyorum"dedi.Suan sinirli oldugu için böyle diyo yoksa böyle demez diye düşündün.Ona yaklaştın.Ama o senden uzaklaştı.
"Dediğimi duymadin sanırım senden boşanmak istiyorum"dedi.Sen hala olayın şokunu atlatamazken hızla koltuktan kalktı ve kapiya yöneldi.Tam çıkacakken söylendi.
"Yarın davayı açarım"...

******************

"Sen (adın), youngjae'den kesin olarak boşaniyor musun?"dedi hakim.Sen son kez yongjae'ye baktın.Sana bakmıyordu.Onu seviyordun ama o seni seviyor mu biliyorsun.Bu seni üzüyo ve sen onu haketmedigini dusunuyorsun.Ondan bu kadar kolay vazgecemezsin..
"Hayır"diyerek hızla salondan ayrıldın.Yaptuun yasa dışı bir şey biliyorsun ama gözyaşların dayanmıyordu.Hızla dışaır çıktığında youngjae'nin fanları elinde pankartlarla yerlerde oturuyordu.Pankartları okumaya başladın.

'Boşanma Oppa'

'Sevmek suç değil'

'Fanların hep yanında'gibi pankartlar vardı.Anlamaz gözlerle pankartları okumaya devam ettin.Yerde oturan bi kızın yanına gittin ve sordun;

"Ne demek fanların hep yanında?"diyerek kızın cevap vermesini bekledin.

"Bildiğime göre youngjae oppa fanlarının sana zarar vermesinden ve git gide azalmasından korktuğu için senden boşanıyormuş.Sana zarar vermelerini istemiyormuş"dedi.Kalbin kırıldı.Sen hep youngjae'nin yanındaydın ve youngjae seni sadece bu sebepten dolayı mı terk etti.Söz vermiştiniz.Her ne zorlk olursa olsun birlikte olmaya.Birinz sinirli olduğunuzda öbürü sakinleştirsin diye söz vermiştiniz.Şimdi söüznü tutmayan sen miydin yoksa o mu? 

Hızla arkanı dönüp tam gideceğin sıra arkanda gözleri şişmiş bir youngjae ile karşılaştın.

"Üzgünüm"

"Üzgün olduğunda herşey değişmiyo"

"Mutluyum"

"Daha çok mutluluklar dilerim"diyerek gideceğin sıra seni hızla kucakladı.

"Senin üzdüğüm için,seni geç tanıdığım için,yanında olamadığım saliseler için,seni sevdiğim için..Üzgünüm"dedi ve devam etti

"Seni tanıdığım,seni gülümseni sağladığım için,benim olduğun için,seni şu anda kucaklayabildiğim için,nefes alma sebebim değil nefesim olduğun için...Mutluyum"dedi ve dudaklarına yapıştı.

Sen de mutlusun.Çünkü youngjae hala nefes alıyo (zkmcdksm)

Sonunu süper bitirdim biliyorum.

Bu kadar kötü yazdığım için kimseye ithaf ettim.

Biliyorum artık eskisi gibi kitabımdan etkilenmiyorsunuz.

Kitabı bitirmeyi planlıyorum zaten baya bölüm oldu.

İstek kişileri yazıp bitircem.

Bana destek olduğunuz için teşekkürler.

Sizleri seviyorum...

GOT7 İle Hayal Etحيث تعيش القصص. اكتشف الآن