Jb~Kiraz

1.8K 76 30
                                    

Bu bölüm @imjb_tbabyrm ve tüm okuyucalara ithafen;

"Hepsini koydun mu bagaja jb?"

"Evet (adın),hadi artık gidelim"dediğinde arabaya bindiniz ve piknik yapmak için sahil kenarında bi yere doğru yol aldınız.Jb'yi bi kaç gündür göremiyordun.Genellikle fanlarıyla ilgilendiği için ve grup başkanı olarak grubuyla ilgilendiği için sana zaman ayıramıyordu.Birlikte zaman geçirmek içinde piknik yapmaya karar verdiniz.

*****

"Burası uygun sanırım oturalım buraya"dediğinde kilimi yere serdiniz ve üzerine oturdunuz.Jb yere yattığında sende yanına doğru yatacağın sırada biri gelip size baktı.

"Oppa bi fotoğraf cekine bilir miyiz?"

"Ahh tabiki"dedi ve kızın yanına gitti.Kız jb'nin kolunu tuttu ve altına girdi.Şu anda kol kola duruyolardı.Sen sinirle onlara bakarken kız sana döndü.En sonunda özür dileyecekti.

"Fotoğrafımızı çekebilir misin?"dediğinde daha çok sinirlendin ve kızın elindeki telefonu sertçe aldın.Kamerayı onlara doğru tuttuğunda kızla jb sırıtıyodu.Sinirle çektin resmi.Aslında o telefonu alıp kızın...Neyse.Terbiyeni bozmaya değmez diye düşünerek jb'nin elini tuttun.Kız jb'nin yanağını öpüp teşekkür etti.Sen ise sadece bakmakla yetindin.Kız gidince hızla elini çektin.

Jb sana garipçe baktı."Ahh şu fanlar"dedi ve yanına oturdu.Sen sinirle soluyodun.Hızla ağzına erik aldın ve sertçe ısırdın.

"Ahh"dediğinde jb sana baktı.Hemen ağzında ki erik boş bi kaba çıkardın.

"Bu çok  ekşiiii"deyip yüzünü ekşittin.Jb'ye baktığında fotoğrafını çekiyordu.Hızla telefonu almaya uğraşırken üst üste düştünüz.Birbirinize bakıyodunuz.

"Yanlış zamanda geldik sanırım"dedi Mark.Hızla üstünden kalktın.

"Evet"Jb sinirle soludu.

"Burda ne işiniz var?"diye sordun.Çünkü bi baş başa kalamıyordunuz.Sen de artık  buna sinirleniyordun.

"Hiç evde sıkılıyoduk şirkette işimiz de yoktu"dedi yugyeom.Sinirle dizlerini kendine çektin ve sahile doğru baktın.sonra küçükken yaptığın gibi kiraz alıp kulağına astın. 

Jb böyle bişey yaptığını görünce sıkıldığını anladı ve kulağın yaklaştı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jb böyle bişey yaptığını görünce sıkıldığını anladı ve kulağın yaklaştı.

"Söz bi daha tüm günümü sana ayırcam,seni seviyorum"dedi ve kulağında ki kirazdan birini yedi.Sen de sırıtarak diğerini yedin.Çünkü siz bir dal da iki kirazdınız...

Aklıma türkü geldi asldlmlmd

Neyse bu bölüm böyle oldu

Biliyorum yine fazla güzel değildi ama aklıma gelmiyo

Beğendiyseniz sevinirim

Diğer bölüm yugyeom az sonra gelcek

Vote ve yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen

Sizleri seviyorum...

GOT7 İle Hayal EtWhere stories live. Discover now