Kapitel 25

3 1 0
                                    

*Yola

Inde i spisesalen sad Caven allerede ved sit bord hos Ravenclaw. Vi satte os over til ham- også selvom alle fra vores eget kollegie kiggede underligt på os. Vi spiste morgenmad og snakkede stille sammen om begivenhederne der var hændt os. "Jeg tror ikke der er nogen der har haft en så spændende første skoledag som vi har." Jeg grinede og de andre kunne heller ikke lade være. Dog syntes jeg at de virkede lidt trætte.. kunne de ikke sove, eller noget? Jeg grinede for mig selv ved tanken om de andre bare ligge og rode rundt uden at kunne sove, mens jeg sov som en sten.de andre kiggede undrende på mig over at jeg sådan sad og fnisede og smilede hele tiden, men så rystede de bare alle på hovedet og jeg kunne se at de alle tænkte det samme: typisk Yola.

Efter den lækre morgenmad og en hyggelig snak, gik vi op til vores time. Vi havde alle fire fået Magiske Dyrs Pasning og Pleje som første lektion(normalt er man udenfor men Hagrid som er vores lære ville starte med noget småt som gjorde at vi kunne blive indendørs). Inde i klasselokalet sad der allerede mange elever og ventede ved de næsten fyldte tomandsborde. Ellen og Amanda tog den eneste der var helt ledigt og Caven satte sig ved siden af en dreng fra hans eget kollegie. Jeg kiggede rundt og fandt et bord helt oppe foran som alle så ud til at undgå, hvilket ikke var okay ifølge min mening. Så jeg gik målbevidst derhen og satte mig ned ved siden af drengen. Jeg vendte mig om mod ham og så til min overraskelse, at det det var Albus som jeg havde sat mig ved siden af. "Hey igen Albus." Jeg smilede bredt til ham og han kiggede ned i bordet. Rødmede han?! Jeg blev revet ud ad mine tanker af en mandlig stemme der var meget velkendt. Hagrid kom glad ind i lokalet med en masse små bure med dække på så man ikke kunne se hvad der var. "Godmorgen Yola." Han smilede til mig og jeg smilede igen. "Godmorgen onkel Hagrid."

Han stillede et bur foran alle pladserne hvor der sad elever. "Okay hør så efter allesammen. Det i ser foran jer nu er nogle bure. Er der nogen der ved hvad der er i de bure?" Jeg rakte hånden op. "Ja Yola." Jeg smilede. "Det er Træ alfer." Han nikkede "Korrekt Yola. Ti point til Slytherin." Albus smilede til mig og jeg lænede mig over mod ham og hviskede stille "det har sine fordele at kunne se fremtiden." Vi grinede lavt og satte så fokus på Hagrid. Han smilede. "Det i skal gøre nu er at løfte sløret og hilse på jeres nye ven. Den skal være sammen mad jer i en uge og så ser vi hvordan det går. Men lige nu skal i bare notere alt hvad i lægger mærke til ved dem." Vi løftede alle sløret på vores bure og så de små grønlige væsner. Jeg tog en kuglepen op af mit penalhus fra London og klikkede et par gange. En masse fuldblodselever kiggede underligt omkring for at finde ud af hvor lyden kom fra. Jeg klikkede videre. "Hvem er det der har en kuglepen uden at give mig en!?" Jeg vendte mig om mod Amanda, holdt kuglepennen op og klikkede et par gange. En masse fuldblodselever kiggede underligt på min kuglepen som om de aldrig havde set noget lignende. Amanda rejste sig og gik over til mig. "Har du en jeg kan låne? Jeg forstår ikke de her fjer." Jeg grinede lidt og tog så endu en kuglepen frem og gav den til hende. Hun smilede og hviskede så. " se lige alle fuldblodenes ansigter!" Vi fnisede lidt og vendte så tilbage til vores alfer. Jeg smilede til den. "Hej, mit navn er Yola. Hyggeligt at møde dig." Alfen virkede overrasket over det jeg havde sagt. Den havde vidst ikke forventet at jeg ville tale til den som andet end et dyr.. hvorfor mon? Den smilede tilbage. Jeg kunne allerede se at dette ville blive et godt venskab.

HogwartsWhere stories live. Discover now