♡9♡

279 8 0
                                    

Leo
Na lavičke som videl fakt pekné dievča. Keďže zajtra nastupujem do novej školy mal by som tu niekoho spoznať. Sadol som si teda k nej. Nevenovala mi žiadnu pozornosť. Tak som si dal ruku okolo jej pliec a v tom sa na mňa pozrela. Pozdravil som sa. Predstavila sa ako Kristína. Krásne meno, asi som sa zamiloval. Ale nie čo to táram a keby aj je to nebezpečné, keďže som mafián. Keby len vedela čo som zač. Zrazu prehovorila „Rada som ťa spoznala Leo a aj by som tu s tebou ostala ale musím ísť, dúfam, že sa ešte niekedy uvidíme" povedala načo som ja zareagoval tak, že som sa nahol k jej uchu a povedal som „Uvidíme sa zajtra v škole" milo sa na mňa usmiala a odišla.

Kristína
Rozlúčila som sa s Leom. Nemám z toho dobrý pocit. Asi som sa zamilovala. Ale... ale ja mám predsa Henryho. Prestala som myslieť na hlúposti a šla som na facebook. Tam som si našla Lea a poslala som mu žiadosť. O dve minúty mi prišlo upozornenie a správa. Leo mi prijal žiadosť. Usmiala som sa a šla si pozrieť správu. Bola tiež od Lea.
Leo Salvator: Ahoj
Kristína: Ahoj
Leo: Ako sa mi máš?
Kristína: Super čo ty?
Leo: Bombovo
Leo: Nešla by si zajtra von?
Kristína: Jasné kedy a kde?
Leo: Tam kde včera o siedmej
Kristína: Dobre Leo ja si už idem ľahnúť tak sa uvidíme zajtra.
Leo: Ahoj kráska.

Ráno:
Ráno som vstala spravila som si rannú hygienu, prišla som ku skrini a našla si tam outfit.

Pobrala som sa do školy, kde ma ale hneď zastavila riaditeľka aj s Leom? „Kristína toto je Leo a poukazuješ mu teraz školu, ospravedlním vás z dvoch hodín" povedala a ja s Leom sme sa len zasmiali. Poukazovala som mu školu až na triedy tie som si chcela nechať na koniec. „Do ktorej budeš chodiť triedy?" spýtala som sa aby som ho k nej mohla zaviesť. „2.A" povedal. Ja som zrazu zastavila, on sa na mňa pozrel a starostlivo sa spýtal „stalo sa niečo?" „nič ja len, že budeme spolu chodiť do triedy." „Super aspon tam nebudem sám" povedal a usmial sa. Bolo mi s ním úžasne ale do triedy so mnou chodí aj Henry a tomu by sa nepáčilo keby nás spolu videl. Prišli sme do triedy. Všetci na nás pozerali ako na zjavenie. Učiteľka sa na nás pozrela s povedala „Čo tak neskoro?" „Pani riaditeľka nás ospravedlnila z dvoch hodín.." chcela som dopovedať ale učiteľka mi skočila do reči. „Nemala som nič v pláne ale keďže ste prišli napadla ma jedna vec. Posadím vás všetkým dievča chlapec." „No zbohom" povedala som si v duchu. „Tákže najprv vy aby ste tu len tak nestáli budete sedieť úplne v zadu." nakoniec popresádzala všetkých a Henry sedel s najväčšou štetkou školy. Úprimne bola som rada, že sedím s Leom. Je super len sa bojím, že keď sa doňho zaľúbim ja...vlastne som sa už asi zamilovala. Ale čo to táram, nechcem, aby bol Henry sklamaný. Pozrela som na Lea, ktorý sa na mňa usmieval od ucha k uchu. Usmiala som sa tiež, keďže som bola unavená ľahla som si na lavicu a chvíľu pozorovala ľudí okolo a v tom sa mi zatvárali oči. Zrazu ma niekto pošteklil a keďže bola ešte hodina nebol to nik iný než Leo. Ja som hrozne šteklivá a tak som trochu podskočila. Leo sa zasmial a objal ma. Prekvapilo ma to ale bolo mi to príjemné a tak som mu objatie opätovala. Keď sme sa odtiahli zazrela som vražedný pohľad Henryho, ktorý hádzal na Lea. Obaja sme sa na tom museli zasmiať, Henry už hodil aj na mňa nahnevaný pohľad a ja som sa trochu začala obávať čo bude až skončí hodina. Hodina sa pomaly končila a ja som sa obávala čím ďalej, tým viac. Keď Leo uvidel môj neprítomný výraz tváre hneď sa spýtal „stalo sa niečo?" nechcela som mu klamať a tak som to vyklopila „Ten chalan čo na nás hádzal vražedné pohľady bol Henry. Ja s ním chodím ale mám pocit, že som sa zamilovala do niekoho iného ale nechcem ho trápiť je mi s ním síce dobre ale..." nestihla som dopovedať pretože ma Leo vtiahol do objatia. „Salvator a Reed aký je dôvod vášho objímania (viem, že sa to píše inak ale páčilo sa mi to takto) sa cez vyučovaciu hodinu?" obaja sme zostali ako prikovaný hľadieť na učiteľku a nič sme nepovedali. Celá trieda aj s učiteľkou pozerala na nás a keďže sme jej dlho neodpovedali zase spustila „No vidím, že sa dôvod vášho objímania nedozviem a nabudúce si tieto veci nechajte na potom" dopovedala a mi s Leom sme sa od seba odtiahli a potichu sme sa zasmiali.

Unesená MafiouWhere stories live. Discover now