6104 kere teşekkür

1.6K 63 29
                                    

Voah,

Hikayemi bitirdim cidden. Final oldu değil mi?
Ah, hala anlamakta zorluk çekiyorum sanki.
25 bölümün 25'inde de yanımda olan ve üşenmeden yorum yapan bütün herkese teşekkür ederim. Hikaye kapsamında bir fici bitirmek benim için büyük bir gurur kaynağı.

Gerçekten beğendiniz mi, beklentilerinizi karşıladı mı bilmiyorum ama umarım öyle olmuştur. Şahsen ben, 5. Bölümden sonra saçmaladığımı düşünüyorum. Ama herneyse. Ne yapalım, bu da nazar boncuğumuz olsun.

Lütfen beni takip etmeye devam edin. En kısa sürede bomba gibi ficlerimle geri döneceğim. Ha birde, kapağımızı beğendiniz mi?

İkinci kitap konusuna gelecek olursak, düşünmüyor değilim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


İkinci kitap konusuna gelecek olursak, düşünmüyor değilim. Çünkü finalden de anladığınız gibi, Baekhyun hala yaşıyor. Bu olayları kendi çapımda daha ne kadar ilerletebilirim bilmiyorum ama ikinci kitap çıkacak olursa, haber vereceğim. Şimdilik beklemede kalabilirsiniz.

Onun dışında, exo's whatsapp adında komik bir fic yazmayı düşünüyorum. Texting kılıfında olur büyük ihtimalle. Exo'nun wp grubunda konuştuklarını yazarım. İster misiniz?

Ben We Got Married'i yazarken çok eğlendim. Kurgu bulmakta zorlansam da yardım alarak işi iyi götürdüğümü düşünüyorum! Kitap hakkındaki düşüncelerinizi bu bölümün altına yorum olarak yazarsanız gerçekten oldukça sevineceğim.

Baekhyun: ulan ne senaryoydu be yeminlen
Chanyeol: ay hoşt ulan , yazar hanım hortladı bu?
Baekhyun: sensin hortladı! Git be
Chanyeol: tamam gel öpejem
Baekhyun: öpme Chan, lütfen öpme
Chanyeol:(yanaklarını sıkar ve zorla öper.)
Baekhyun: ah, romantik aptal.

Belirli kişiler olarak;

DreamYeollie
yeollieismine
chanyeolips
baekslip
baekyeol_exo-l
Byun-baekhyun02

Sizlere özellikle çok teşekkür ederim! İyiki varsınız! 💕 Yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle!!

WE GOT MARRIED | chanbaek | 2017 [tamamlandı]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin