46.díl

67 10 0
                                    

Minhyuk pov.

Slyšel jsem auto jak odjelo takže J-Hope odjel. Oblékl jsem se a přemýšlel jsem jak se odsud dostat. Vzal jsem židli a rozbil jsem okno. Skočil jsem z okna a byl konečně venku a šel. Nevěděl jsem kudy jít tak jsem prostě někam šel. Chtěl jsem zavolat ale měl jsem vybitý mobil. Tak jsem šel dál.

Hyungwon pov.

Hledal jsem s Jooheonem Minhyuka všude ale nikde jsme ho nemohli najít. ,,Nenecháme to na zítra?" řekl mi Jooheon. ,,Ne ale jestli chceš jít domů tak jdi." odpověděl jsem mu. ,,Ne já ti pomůžu." ,,Tak pojedeme dál..tady není." řekl jsem a my jeli dál. Pak jsme viděl na cestě člověka který sotva šel pak jsem zjistil že je to Minhyuk. ,,Zastav!" řekl jsem Jooheonovi a on zastavil. Vylezl jsem z auta a běžel jsem za ním. ,,Minhyuku!" řekl jsem mu a objal ho ,,Hyungwone  " odpověděl a brečel ,,co ti to udělali ?" zeptal  jsem se ho ,,zmlátili mě a ...to je vše " odpověděl ,,pojedeme do domů jo ?" ,,ok " odpověděl já ho vzal za ruku a nastoupili jsme do auta ,,je Minhyuku konečně jsme tě našli ježiši co ti to udělali ?" ,, čau zmlátili " ,, aha počkej já si je podám až je potkám " ,,rači ne nebo ti něco udělají jako mě " ,,neboj " řekl Jooheon a jeli jsme domu ,,chcete do vašeho domu?" ,,jo " řekl jsem mu a on dovezl k domu ,,Kdyby něco tak zavolejte a my hned přijedeme." řekl Jooheon. ,,ok" řekl jsem a šel s Minhyukem domů. Jooheon odjel. Vešli jsme domů ,,Sedni si já tě ošetřím ." řekl jsem mu, on si sedl a já šel pro lékárničku. Přinesl jsem lékárničku a začal ho ošetřovat . Celou dobu nic neříkal ,,jsem rád že jsem tě našel bál jsem se o tebe " řekl jsem mu ,, ty si mě taky chyběl " řekl a já ho začal líbat ale on se ode mě odtrhl ,,děje se něco?" zeptal jsem se ho šokovaně ,,n-ne nic jen...mám hlad " ,,aha tak já ti něco půjdu udělat " ,,ok " řekl a já šel do kuchyně mu udělat jaký jídlo . 

Minhyuk pov.

Hyungwon mě začal líbat a já se od něj odtrhl protože  jsem i vzpomněl jak mě J-Hope znásilnil a prostě se mi to znechutilo a Hyungwonovi se to bojím říct že ve mě byl někdo jiný než on . Co budu dělat až to po mě bude chtít ? Přemýšlel jsem nad tím ale pak mi Hyungwon přinesl jídlo a piti ,,tak se najez " řekl mi a já začal jíst . ,,Kdy chceš mít svatbu?" zeptal se mě.  Sakra ta svatba..po tomhle co se stalo jí určitě nechci ..ale co když se Hyungwon naštve že jí nebudu chtít.. neodpovídal jsem a jedl dál. ,,Slyšíš? " ,, No..." ,,Děje se něco?" zeptal se mě. Přemšlel jsem jestli mu mám všechno říct nebo ne... nakonec jsem se rozhodl že si to nechám pro sebe protože se že bojím že se naštve. ,,Minhyuku co se děje?!" ,,Nic jen..jsem unavený teď nemám náladu něco řešit..nechme to na zítra půjdu spát.." řekl jsem mu. ,,Dobře tak jdi spát." ,,Dobrou." řekl jsem a mířil do pokoje. On mě chytil za ruku a dal mi pusu a pak mě začal znovu líbat. Odtrhl jsem se od něj znovu ,,Jsem fakt unavený..někdy příště.." řekl jsem a šel do pokoje. Lehl jsem si a usnul.Pak jsem ucítil že si vedle mě lehl a objal . Vzbudil jsem se zvedl jsem se a šel do obýváku . ,,kam jdeš ?" zeptal se mě ,,..je tady blbá postel bolí mě z toho záda " vymyslel jsem si tu nejhorší kravinu která mě mohla napadnout  ,,nikdy ti to nevadilo " ,,jsem unavený jdu do obývaku pokud ti to nevadí " ,,ne jdi řekl mi a já odešel 

Hyungwon pov.

Minhyuk odešel do obýváku , Nevím co se to s ním děje chová se divně asi to je pořád  z toho že ho unesli ale stejně je to divný. Spal jsem v posteli sám , vzal jsem mobil a začal volat Jooheonovi. Zvedl to. ,,Co je?" řekl mi. ,,Minhyuk se chová divně nevím co se to s ním děje." ,,Jak jako divně.." ,, Když jsem mu dal pusu odtrhl se, Když jsem si vedle něj lehl vstal a řekl mi že je tu blbá postel a odešel do obýváku. Mám pocit jakoby se mnou nechtěl být." řekl jsem mu. ,,Aha...asi je pořád v šoku z toho co se stalo.." ,,Možná..." ,,A nebo mu udělali něco víc a nechce ti to říct.." ,,Myslíš?.." ,,Jo.."

MONSTA X - ALL INKde žijí příběhy. Začni objevovat