5.Díl

203 33 6
                                    

Hyungwon's pov
Já se ve videu zabiju?..to snad ne proč zrovna já? Říkal jsem si a byl v šoku.Ještě k tomu budu s Minhyukem gay pár? Tak tohle bude nejhorší comeback..aspoň pro mě. Sedl jsem si na křeslo a hleděl do prázdna. ,,Hyung..jsi v pořádku?" zeptal se mě Minhyuk. ,,J-jo já,já...jsem jen dost překvapený" odpověděl jsem mu. ,,No to já taky..." řekl Minhyuk. ,,Proč Jooheona napadlo že zrovna my budeme ..." ,,To nevím" Odpověděl okamžitě aniž bych dokončil větu. ,,Moje fanynky dostanou infarkt až ve videu uvidí že jsem zemřel.." ,,Nebo dostanou infarkt s toho až uvidí vás dva" řekl Shownu. ,, Co tím jako myslíš" řekl Minhyuk. ,,Budete přece ty dva teplý" řekl Shownu a dusil se smíchy. ,,Tak tohle nepůjde! ty si s toho děláš prdel Shownu!?" řekl jsem rozzuřeně.,,Heh...promiň"řekl Shownu a odešel do pokoje. ,,Jdu si okamžitě promluvit a Jooheonem ať všechno předělá,nebo ať je Shownu třeba s Wonhem gay pár když si z toho dělá srandu" řekl jsem naštvaně a chtěl jít za Jooheonem ale Minhyuk mě zastavil. ,,Jen to zhoršíš...radši to nech plavat nebo se ještě rozpadneme." řekl Minhyuk. ,,Tobě to snad nevadí?!!" řekl jsem mu. Minhyuk mlčel.
Minhyuk's pov
,,Tobě nevadí že ve videu budeme hrát že jsme teplý!?" řekl Hyungwon naštvaně. Já jsem nevěděl co říct ale jedno mi došlo...Hyungwon není gay a proto mu to tak strašně vadí. ,,Já jen nechci aby jsme se rozpadly jako skupina, tak radši neprotestuju,myslel jsem že ti víc vadí to že se zabiješ..." ,,Vadí mi obojí!" řekl a odešel za Jooheonem. Já měl co dělat abych se nerozbrečel protože na mě Hyungwon křičel a není na kluky..Odešel jsem ven na vzduch abych nemusel slyšet hádky kluků.
Hyungwon's pov
,,Děláš si srandu!? jak tě mohlo napadnout to, že s Minhyukem budu gay a že se zabiju!" křičel jsem na Jooheona. ,,Myslím si že ve videu to bude zajímaví"řekl s klidem ale já klidný nebyl. ,, Já ale nechci! nemůžeš vymyslet něco lepšího?" ,, Hele jestli máš problém tak s námi nemusíš natáčet!Já jsem Leader a já určuju co jak bude!" naštval se Jooheon. ,, Ježíš,snad se nebudete hádat. Hyungwone nic si s toho neděléj je to jen videoklip,já zas přijdu o nohu a budu bez ní" řekl Kihyun. ,,Já s Jooheonem vykradnu banku abych zachránil mého otce ale..než se vrátím bude pozdě"řekl Shownu. ,,Hyungwone...je to jen videoklip" řekl Wonho. ,, Ale proč zrovna já!?" řekl jsem. ,, Hyung ...půjdeš do toho?" zeptal se mě I.M. a Jooheon čekal co odpovím. Nic jinýho mi nezbylo že s tím mám problém, nikoho nezajímalo a vůdce se musí poslouchat ale budu s Minhyukem pro smích tím jak budeme teplý,divím se proč neprotestoval semnou. ,,Jo půjdu.." řekl jsem skleslým tónem. Jooheon se usmál ,,Bude to dobrý uvidíš a promiň že jsem na tebe křičel" řekl. ,,Ne to já bych se ti měl omluvit.promiň" Odpověděl jsem mu a Jooheon mě přátelsky objal. ,, Hyungwone promiň že jsem se vám vysmíval.."řekl Shownu. ,,V poho." řekl jsem mu. ,, Takže všechno OK?" zeptal se I.M. ,,Myslím že jo." řekl Kihyun. ,,Tak lidi jdeme si teda naposled natrénovat tanec?"zeptal se Wonho. ,,Jo..jdeme!" řekl Jooheon a šli jsme z pokoje do obýváku. ,,Kde je Minhyuk?"řekl Wonho. ,,Nevím není v koupelně?" řekl I.M. ,,Jdeme ho hledat?" řekl Shownu. ,,Nebude třeba zavolejte mu někdo." ,,Já mu zavolám řekl jsem a začal mu volat. Slyšely jsme zvuk který vedl z pokoje. ,,Lidi nechal si mobil tady."řekl Kihyun a já mu přestal volat. ,, No super kam se poděl..bez něj nemůžeme trénovat."řekl naštvaný Jooheon. ,,Budeme na něj muset čekat."řekl jsem a všichni jsme se posadily a čekali na jeho příchod.
O hodinu později..
Minhyuk's Pov
Otevřel jsem dveře od našeho domu a viděl jak na mě všichni naštvaně civí. Vešel jsem dovnitř a zavřel. ,,Co se děje?"řekl jsem. ,,Kdes byl??"řekl Jooheon. ,,No byl venku na vzduchu nechtěl jsem poslouchat jak se hádate."odpověděl jsem. ,,Nehádaly jsme se dlouho a nic hroznýho se nestalo."řekl Hyungwon. ,,Aha..to je dobře ." ,,My na tebe čekáme takovou dobu! Chtěly jsme trénovat ale ty si nepřišel a už je hodně hodin! "naštval se Shownu. ,,Omlouvám se.." řekl jsem smutně. ,,No to je jedno..zítra natáčíme."řekl Jooheon. ,,Ok jsou nějaký změny v natáčení?"zeptal jsem se. ,,Ne všechno je stejný odpověděl mi Jooheon. ,,Ok"... Ostatní kluci se šli najíst a šli spát. Já Hyungwon a Jooheon jsme se dívaly na TV. Hyungwon usnul jako první a na TV sem koukal už jen s Jooheonem. ,,Hele...a ty máš nějaký problém ohledně videoklipu?" zeptal se mě Jooheon. ,,Ne nemám." odpověděl jsem mu. ,,Ani to že budeš s Hyungwonem..." ,,NE" vběhl jsem mu do řeči. ,,Jakto? myslel sem že ty taky.." ,,Ne..j-já jsem rád..."řekl jsem a mírně zčervenal. ,,Wait...jak to myslíš tím že jsi rád.." řekl nechápavě Jooheon. ,,V-víš já mám Hyungwona rád." řekl jsem. ,Heheh~ ^^ to my všichni." zasmál se Jooheon. ,,A-ale ty to nechápeš ... já ho mám rád víc než..jako kámoše." řekl jsem potichu. ,,J-jako bratra??." znervózněl Jooheon. ,,Ne..já ho miluju."... Jooheon zrovna pil a všechno pití ze sebe vysypal na zem. ,,Srsly???..Omg." řekl udušeně Jooheon a já jen kývl. ,,Právě si mi dal kudlu do zad..to jsem nečekal.." Já jsem jen mlčel a vyčítal si proč jsem mu to do prdele říkal. ,,Hodláš mu to někdy říct?"zeptal se mě Jooheon. ,,Jo chci mu to říct po natáčení ale asi moje city nepříjme,však se s tebou hádal kvůli tomu...že budeme...."odpověděl jsem mu. ,,Třeba se to změní,třeba k tobě cítí to samý ale tají to." ,,Myslíš?" Hyungwon se zrovna probouzel ,,Aigoo~~ nechceš jít už spát~? " změnil téma Jooheon. ,,Ještě se mě nechce." odpověděl jsem mu. ,,Aha já jdu spát tak dobrou lidi." řekl a odešel spát. Já koukal dál na televizi a Hyungwon se přidal. ,,Jsi furt naštvaný kvůly tomu natáčení?" zeptal jsem se Hyungwona. ,,Ne.. něják to dopadne..už je mi to jedno."odpověděl. ,,Ok" ,,A ty? tobě to neva?" zeptal se mě. ,,Mě to neva...." ,,Ok..." ,,Půjdem spát?" ,,Ok " řekl Hyungwon já vypl televizi a šli jsme spát,lehl jsem si a přemýšlel. Tak.. a zítra je den...den kdy mu řeknu všechno co k němu cítím. Usnul jsem.

Ták~~ po dlouhý době je další díl venku!! *clap clap * xD snad se líbil :) (btw kašlete na chyby a překlepy :P) - Annie&Ivett

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Ták~~ po dlouhý době je další díl venku!! *clap clap * xD snad se líbil :)
(btw kašlete na chyby a překlepy :P) - Annie&Ivett

MONSTA X - ALL INKde žijí příběhy. Začni objevovat