4.Díl

203 33 14
                                    

Minhyuk's pov

Vzbudil jsem se a bylo 8 hodin ráno,protáhl jsem se a hned začal hledat můj mobil.Nikde nic,kouknu se pod polštář na zem ale nikde nebyl. Vstanu z postele a Hyungwon v posteli už nebyl, že by se vzbudil? to je od něj docela divný protože spí dlouho.Kouknu se na stůl a vidím svůj mobil vzal jsem si ho do ruky a zapnul,vyskočila na mě fotka Hyungwona, přestal jsem dýchat. ( To snad ne...) Že by se mi vyfotil do mobilu? to ne to se mi určitě jen zdá. Začaly se mi klepat ruce, co když viděl mojí tapetu na zámku. Určitě jí viděl jak mu to vysvětlím cítím se trapně.Nechtělo se mi ani vyjít ven z pokoje,sedl jsem si na postel a koukal na fotku Hyungwona. Na fotce byl fakt roztomilý a zároveň i ospalý,fotku jsem si nechal a raději si změnil tapetu na zámku. Povzdechl jsem si a šel do obýváku. Jooheon a I.M snídaly a Hyungwon s ostatními se koukal na televizi. Já jsem zamířil do koupelny kde udělám to co vždy. Po půl hodině jsem z koupelny vyšel a šel se nasnídat. Hyungwon si ani nevšiml že jsem se vzbudil nebo dělá že tam nejsem. Doufám že není naštvaný..Po snídani jsem se šel přidat k ostatním a koukaly jsme na televizi. ,,Dneska by jsme mohly zase trénovat když jste se všichni tak brzo vzbudily." řekl Jooheon. Wonho a Kihyun a I.M začaly "zívat". ,,Hele jsem unavený asi si půjdu lehnout." řekl Wonho. ,,Já jsem asi nemocnéj jdu se lehnout." řekl I.M. ,,Já nejsem vyspalí jdu spát." řekl Kihyun a  odešly do pokoje. ,, To si dělají srandu, oni asi nechtějí abychom měli comeback co nejdřív.!" řekl naštvaně Jooheon. ,, Jen klid máme ještě 4 dny, jim se prostě nechce jsou líní. " uklidnil jsem Jooheona. ,, Hele mě to nezajímá, já jdu za našim manažerem a domluvím s ním termín kdy budeme natáčet video." ,, Jdu s tebou! " řekl Shownu. ,,Ok.. vy dva půjdete taky spát? " .. ,, Já už spát nebudu" odpověděl jsem mu . ,, Já asi taky ne.. možná " řekl Hyungwon. ,, Ok tak my jdeme zatím čau" řekl Shownu a odešel s Jooheonem. Zůstal jsem s Hyungwonem samotný v obýváku,začal jsem být trochu nervozní protože jsem sním byl sám a třeba je naštvaný kvůli tomu že jsem ho měl na zámku. ,, Hyung..proč sis mě vyfotil." zeptal se mě Hyungwon. Já nevěděl co říct,přece mu to nemůžu říct nebo..jo? mlčel jsem. ,, Hyung... " řekl Hyungwon a čekal na mojí odpověď. ,, P-protože..." vážně jsem nevěděl jak dokončit odpověď,nevěděl jsem co mu říct. ,,Promiň změnil jsem si to" řekl jsem mu. ,, Mě je jedno co máš na tapetě ale proč sis mě fotil? " ,, Protože...jsem chtěl vyzkoušet jak fotí můj foťák."( další kravina co jsem mu řekl T-T) ,, A-aha... o.O ." řekl Hyungwon. ,,Snad ti to nevadí... k-když spíš jsi roztomiléj a....prostě jsem si tě vyfotil...."  ,,O-ok .. ." řekl Hyungwon a koukal na televizi. Dostal jsem chutˇ spáchat sebevraždu protože mi bylo trapně a Hyungwon si už o mě myslí bůh ví co.

Hyungwon's pov

Zeptal jsem se Minhyuka proč si mě fotil.Řekl mi že si chtěl vyzkoušet svůj foťák,chtěl jsem se ho zeptat proč si nevyfotil něco jinýho než mě ale řekl mi že když spím jsem roztomiléj. Cítil jsem se trochu divně ale nechal jsem to být,poděkoval jsem mu a začal koukat na televizi. ,, Nechceš se se mnou koukat na nějaký film? " zeptal jsem se Minhyuka. ,,T-tak jo.. " odpověděl mi a sedl si vedle mě. ,, Na co se chceš koukat ^^" zeptal jsem se ho. ,, nevím mě je to jedno :). " ,, Tak co třeba Transformers."  ,, Ok " řekl a já pustil film. Občas se koukal na mě než na film... ,, Chceš mi něco říct nebo něco? " zeptal jsem se ho. ,,Emm.. co myslíš že spolu budeme natáčet v novým videoklipu." řekl Minhyuk. ,, No já nevím, Kluci říkaly že to video bude válečný nebo co... " ,, Ty myslíš že by..jsme se spolu rvali ? "  ,, To snad né ..uvidíme." odpověděl jsem mu. ,, Ok." řekl a koukaly jsme na film dál. 

Minhyuk's pov

Hyungwon zjistil že na něj koukám. Zeptal se mě jestli mu nechci něco říct,přemýšlel jsem jestli mu říct to že jsem ho měl na zámku kvůli tomu že jsem chtěl a že ho mám rád. Ale ne jsem prostě srab...raději jsem se ho zeptal co by jsme spolu mohly natáčet.Řekl že uvidíme a koukaly jsme na film dál. O 10 min později přišel Jooheon a Shownu. ,, Lidi dneska poslední Dance Practice a zítra natáčení" řekl Jooheon.  ,, Co? už zítra? "  řekl jsem mu. ,, Jo zítra! " ,,  A řekneš nám co budeme spolu natáčet?" zeptal se Hyungwon. Jooheon se zachechtal ,, řeknu vám to zítra :) " odpověděl.  ,, Proč né tedˇ !?" zeptal jsem se. ,, Ježíš.. -,- radši  vzbuďte ostatní." řekl Jooheon. ,, Já je vzbudím." řekl Shownu a šel do pokoje vzbudit kluky. ,, No tak nám to řekni." řekl Hyungwon. ,, Budete gay pár a tvůj "táta" s tím bude mít problém tak tě zbije. Pak tě najde Minhyuk zmláceného pomstí se a zapálí základnu tvého táty který bude mít na starost nějákou armádu. Než se vrátí ty zpácháš sebevraždu,zbytek vysvětlím později" řekl Jooheon a odešel pomoct Shownu-ovi vzbudit kluci. Já jsem stál jako socha a byl v šoku. Hyungwon na tom byl stejně. ( cože!? gay pár?) pomyslel jsem si a radši si sedl, než to se mnou sekne. ,, Já se ve videu zabiju?" ... řekl Hyungwon vyděšeně.  Divím se proč neřešil to, že budeme hrát že jsme gayové.  I když.....mě to nevadí :D.  Napadlo mě že bych se po natáčení Hyungwonovi konečně vyznal už to nechci v sobě dusit! Chci to mít za sebou..ale .. příjme moje city? a nebo se mi vysměje do ksichtu jako ve snu a odejde.

 DALŠÍ DÍL JE TU!! :) POVÍDKA MÁ PŘESNĚ --> 1004<-- SLOV :)!! (Nesnáším to číslo -,-)  SNAD SE VÁM DÍL LÍBIL.:D :)

:D :)

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
MONSTA X - ALL INKde žijí příběhy. Začni objevovat