10.Díl

167 28 9
                                    

Minhyuk's pov

Políbil jsem Hyungwona, začali jsme se líbat. ,,Miluju tě Minhyuku." řekl Hyungwon. ,,Ahh~ Ani nevíš jak strašně miluju tebe Hyung^^." odpověděl jsem mu. Hyungwon se na mě začal sladce usmívat^^. ,,Hyung~ vyfotíme se spolu?" zeptal jsem se ho. ,,Tak jo ^^." řekl a já zapnul foťák a začali jsme se spolu fotit. ^^

,,Co budeme dělat

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

,,Co budeme dělat." zeptal se mě Hyungwon.  ,,Já nevím co by jsi chtěl.." ,, Já nevím,chce se ti spát?" ,,Nene^^ a tobě?" ,,Zatím ne." odpověděl mi. ,,Tak chceš jít za ostatními se koukat na film?" ,,Mmm..tak jo." ,,Teda jestli chceš." ,,Jo jdem." Hyungwon vstal z postele a vzal mě za ruku,šli jsme za ostatními. ,,Jééé čau lidi." řekl Jooheon. ,,Čau" ,,Čau" řekl Hyungwon. ,,Jdete se dívat s námi?" řekl Kihyun. ,,Jo..nudíme se." řekl jsem. ,,Jak to že se nudíte?" řekl Shownu. ,,Spát se nám nechce." řekl Hyungwon. ,,Však jste nemuseli spát,mohly jste dělat úplně jiný věci." řekl I.M.  ,, Joo?-,- například?!" řekl jsem mu. ,,Však od toho jste měli volný pokoj." řekl Jooheon. ,,Cože?! vy si myslíte že by jsme...jste se asi zbláznili." řekl jsem naštvaně. ,,No a? však to jde i když jste oba kluci." řekl Shownu. ,, Sotva jsem s Hyungwonem začal a hned na to sním vlítnu né?!!!" Hyungwon vykulil oči a zčervenal a ostatní se začaly chytat smíchy za břicho. Začal jsem nabírat červenou i já a radši si sedl. Jediný kdo se nesmál byl Wonho..aspoň někdo normální. ,,Aigoo~~ to je sranda xDD." řekl Jooheon. ,,Strašná.." řekl Wonho  a odešel do pokoje. ,,Asi vám budeme muset udělat pokoj zvlášť." řekl Shownu. ,,No to by jste byli hodný...-,-"  ,,Wonho má pokoj pro sebe takže tam asi půjdete vy." navrhl Jooheon. ,,Jestli mu to nebude vadit.." řekl Hyungwon.  ,,Určitě né ^^." odpověděl Jooheon a šel za Wonhem. 

Jooheon's pov

Jdu za Wonhem,abych se ho zeptal jestli by svůj pokoj nedal Minhyukovi a Hyungwonovi. Zaklepu a vejdu dovnitř. ,,Čau Wonho." ,,Nazdar."  řekl mi otráveně. ,,Co se děje? něco tě trápí?"  ,,Ne... proč." ,,Chováš se divně."  ,,Hmm..co potřebuješ?"  ,,Chtěl bych se tě zeptat..jestli by jsi nedal svůj pokoj Minhyukovi a Hyungwonovi. ,,Cože? a to jako proč?" ,, No musejí mít přece soukromí."  ,,Hele já jim svůj pokoj dávat nebudu! nemusí spát společně ať si spí na svých postelích každý sám."  ,,Ale-"   ,,Ne prostě ne!" ,,Fajn..." řekl jsem a odešel z pokoje. ,,Tak co..." zeptal se mě Minhyuk. ,,Ne..pokoj vám dát nechce." odpověděl jsem.  ,,Já sem to říkal." řekl Hyungwon. ,, No jo.. sorry kluci ." omluvil jsem se klukům. ,,V pohodě ^^." řekl Mihyuk. ,,Asi půjdu spát." řekl jsem a odešel do pokoje. 

Hyungwon's pov

,,Baví tě ten film?" pošeptal jsem Minhyukovi. ,,Moc ne a tobě?" ,,Ne..."  ,,Tak co chceš dělat , chceš jít spát?" ,, Jo.." ,, Ok." řekl a vstal z gauče. ,,Vy už jdete?" zeptal se Kihyun. ,,Proč se nebudete dívat dál s námi?" zeptal se I.M. ,,Mě už to nebaví." řekl jsem. ,,Já asi půjdu spát." řekl Shownu a odešel z pokoje. ,,Noták~ lidi nechoďte koukejte se s námi."  prosil Kihyun. ,,Ale-" Minhyuk nedokončil větu. ,, Zapneme klidně jiný film!" řekl I.M. ,,Vy nejdete spát?" zeptal jsem se kluků. ,,Nám se nechce!" odpověděl Kihyun. ,,Tak se koukejte sami." řekl Minhyuk. ,,Ale ve dvou je to nuda." řekl I.M. ,,Omg tak mi zůstanem...teda aspoň já.." řekl jsem. ,,Fajn zůstávám taky." řekl Minhyuk a sedl si znovu vedle mě. ,,Chcete jiný film?" zeptal se Kihyun. ,,Mě je to jedno." odpověděl jsem. ,, OK." řekl Kihyun a něco tam pustil. O půl hodiny později jsem skoro usínal už se mi chtělo spát I.M a Kihyun vůbec nevypadali unaveně a koukali dál.  ,,Hyung..jsi unavený?" zeptal se mě Minhyuk. ,,No trošku." odpověděl jsem. ,,Chceš jít spát?" ,,Jo.."  ,,Ok.. Kluci my už půjdeme Hyungwon je unavený." řekl Minhyuk vzal mě za ruku a mířili jsme do pokoje. ,,Ok dobrou kluci." řekl I.M a společně s Kihyunem se díval dál na film. Když jsme vešli do pokoje chtěl jsem si jít lehnout na svou postel ale Minhyuk mě chytl za ruku. ,,Co se děje?" zeptal jsem se ho. ,,Kam jdeš?" ,,No spát.." ,, Chceš spát sám?" ,,  Em... ty chceš abych spal s tebou?"  Minhyuk nic neříkal jen se usmíval a kýval hlavou. ,,Tak jo.." ,, No teda...jestli chceš, jestli chceš spát u sebe tak klidně."  ,,Ne,lehnu si k tobě jestli teda chceš." ,,Ano chci." ,, Tak jo." řekl jsem a lehl si na postel Minhyuka který si pak lehl vedle mě. ,, Tak dobrou, Saranghaeyo.♥" řekl jsem a zavřel oči. ,,Dobou, Saranghae.^^" řekl Minhyuk, dal mi pusu a společně jsme usnuli.

^^" řekl Minhyuk, dal mi pusu a společně jsme usnuli

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Trošku kratší díl :D snad se vám líbil ~^,^.

MONSTA X - ALL INKde žijí příběhy. Začni objevovat