44.díl

73 11 0
                                    

Minhyuk pov.

Přepadli mě a jeli se mnou někam pryč. Jeli nějakou dobu po nějaký době jsme zastavily, vyndali a šli jsme do chaty. Šli se mnou do pokoje a hodily mě na zem. ,,Tak a tady budeš do konce svého života!" řekl mi Rap Monster. ,,Proč jste to udělali?!!" ,,Protože jsi nás urazil a vyhráli jste." ,,Jen kvůli tomu?" ,,Jo!" ,,Už je nikdy neuvidíš a nikdo tě nezachrání." řekl V. ,,jste debilové " řekl jsem jim ,, co jsi to řekl ?!" zeptal se Jin ,,to jsi i hluchej ?" ,,nezahrávej si s námi " řekl Jimin ,,a co uděláte ?" ,,vážně to chceš vědět ?" řekl Jungkook ,,jo " řekl jsem a RM mi vrazil a Suga do mě  začal kopat . ,, nechte toho už !" řekl J-Hope ,,a proč?"řekl Suga ,,nechte ho bejt já se o něj postarám  vy můžete jít." ,,A co jako budeš dělat?!" řekl V. ,,Si s ním trochu pohraju.." ,,A jak.." zeptal se Jin. ,,To se nemusíte zajímat.." ,,Aha...takže po nás chceš aby jsme odešli a ty s ním tady zůstaneš?" řekl RM. ,,Jo.." odpověděl mu J-hope. ,,No dobře... tak my teda odejdeme..ale jestli ho pustíš tak si nás nepřej." ,,Nebojte se proč bych ho pouštěl?" ,,Nevím ...chceš aby jsme odešli." řekl Jimin. ,,Chci s ním být sám." ,,No fajn...tak my teda půjdeme tak přijď.." řekl RM. ,,Nebojte se.." řekl J-hope a ostatní kromě něj odešli. ,,Co máš v plánu se mnou udělat.." zeptal jsem se ho. ,,Neptej se..." odpověděl mi a divně se na mě koukal. ,,Co na mě tak čumíš?" ,,nejsi tak špatnéj..líbíš se mi." odpověděl mi a mrkl na mě.  Vzal mě do náruče a položil mě na postel. ,,Co to sakra jako děláš?!!" řval jsem po něm. ,,Uvidíš..bude se ti to líbit." ,, tak mi to řekni " ,,No to co si určitě dělal s Hyungwonem " ,,cože ?! to ne ! to neuděláš !!!" ,,ale jo myslím že budu lepší " ,, to ne " ,,ale jo " řekl a začal mě líbat . Já začal sebou škubat nikdo jinej kromě Hyungwona na mě sahat nebude . Začal mě svlékat . ,,buzerante co si myslíš že děláš !" ,,chci tě " ,,fuj s tebou ne " ,,já vím že mě chceš taky " ,,ne nechci a nikdy  chtít nebudu " ,,stejně ti to jednou bude scházet takže se necháš " ,,to teda ne " ,,už buď zticha " řekl mi a líbal mě po těle . Začal svlékat sebe a mě začalo být špatně . ,,Jsem lepší než on že jo ? " řekl mi ,,ne to teda  nejsi  na něj nemáš " ,,kecáš " ,,ne " Chtěl do mě vniknout ale já ho kopl do rozkroku . On zakřičel . ,,ty hajzle ! cos to jako udělal?!" ,,viděl si ne ?!" ,,dneska ti to prominu ale zítra uvidíš ! že si ani nesedneš !" zakřičel na mě ,oblékl se odešel z pokoje a zamkl. Já se oblékl lehl si a přemýšlel jak se odsud dostat . 

Hyungwon pov.

Hledali jsme všude možně ale Minhyuk ani BTS nikde. Až je potkám tak je zabiju na místě! Hledali jsme dlouho. ,,Necháme to na zítra kluci musím jít domů za rodinou." řekl Wonho. ,,Já to na zítra nenechám já budu hledat dál! Vy si klidně jděte ale já nejdu!" řekl jsem všem. ,,Měl by sis odpočinout.." řekl mi Jooheon. ,,Nepotřebuju!" ,,Budeme ho hledat zase zítra.." řekl Kihyun. ,,Ty asi nechápeš že mu chtějí něco udělat nebo už udělali!! potřebuju ho najít teď hned!" ,,Hele já jdu..mějte se.." řekl Wonho a odešel. ,, No já půjdu taky.."řekl Shownu a šel. ,, Vám je to asi úplně u prdele že BTS unesli člena naší skupiny a mého snoubence." řekl jsem jim naštvaně. ,,není nám to jedno ale jsme vyčerpaní " řekl I.M ,,no tak jsi jděte ale já budu hledat dál !" řekl jsem jim ,,fakt sorry zítra ti pomůžeme " řekl Jooheon ,,no jděte jsi " řekl jsem a šel ho hledat a oni odjeli domů . 

Minhyuk pov. 

Vzpomněl jsem si že mám mobil . Vzal jsem ho a začal volat Hyungwonovi . Zvedl to . ,,kde jsi ?" řekl mi hned jak to zvedl ,,já nevím " ,,jak jako nevíš..?" ,,Někde daleko jsem v chatě ale nevím kde protože sem neviděl kam se mnou jedou." ,,aha...a jsi v pořádku?" ,,No..ne." ,,Co ti ty hajzlové udělali!" ,, Nejdřív mě mlátili a pak..." ,,Co.." ,,no..pak mě J-hope málem znásilnil." ,,Cože?!" ,,Jo..." ,,A-aha....hajzl na tebe nikdo jiný kromě mě sahat nebude!" ,,bojím se T-T" neboj se budu se snažit tě najít co nejdřív " Do pokoje vešel Rap Monster ,,c-co to děláš ?!" řekl ,,no..já " ,,naval to sem !" řekl mi a vzal mě mobil z ruky,položil ho na stůl a pak mě začal bít . 

Hyungwon pov.

Neodpovídal pak jsem slyšel Rap Monstra jak na něj křičí a  pak ho asi začal bít . Musím ho najít co nejdřív jinak mu něco vážného udělají . 



MONSTA X - ALL INKde žijí příběhy. Začni objevovat