31.BÖLÜM~RUS RULETİ~

9.4K 379 61
                                    

Keyifli okumalar😊

•Aynur•

O kadar tuhaf hissediyordum ki şu anda ilk defa karşılıklı bir sevgi alıyordum. Hem mutlu, hemde Cennet için üzgündüm. Bakışlarımı sabitlediğim Arabanın zeminine olan dalgınlığımı bozan Cengiz'in ses olmuştu. "Aynur sen iyi misin? " Kurduğu cümledeki tedirginlik yüzündende beli oluyordu. "İyiyim sadece biraz yoğun bir gündü."Dedim gülümseyerek. Araba durduğunda geldiğimizi anladım. Güzel gökyüzü gözlerine bakıp gülümsedim. "Bıraktığın için sağ ol. İyi geceler."

"Bir şey değil iyi geceler hanım efendi." Dedi içimi eriticek şekilde gülümsedi. Yaklaşıp dudaklarıma kısa bir öpücük bıraktı. Utançla yüzüne bakmadan arabadan indim. Seri adımlarla apartmana girdiğimde arabasını çalıştırdı.
Aptal aptal gülümsüyordum.

Evin kapısını açıp anahtarımla içeri girdiğimde annemle babam salonda televizyon izliyorlardı.
"İyi akşamlar."Dediğimde ikiside
bana baktı. Annem oturduğu kırmızı ikili kanepenin yan tarafını elinle işaret ederek.
"Kızım hoş geldin. Gel otur." Dediğini yapıp oturdum. Onlarla günlük kısa bir konuşma yaptıktan sonda odama geçtim.
Kendimi yatağımın üstüne attım.
Bu gece Cengiz ile yaşadıklarım aklıma üşüşünce gözlerimi yumdum. Tüm geceyi tekrar düşünmeye başladım.

                      &

"Çek şu ellerini üstümden Cengiz!" Dediğimde gördüğü ilk odaya sokmuştu. Yani peşinden sürüklemişti.  "Çekmiyorum ne yapıcaksın lan!"  Adam beni çıldırtmak için özellik dünyaya gelmiş sanırım. "Sapık var diye bağırıcam!" Kahkaha atmaya başladı. Sinirli bir şekilde ve de duygusuz. Şu an gerçekten korkuyordum. Biraz daha sokulup aramızdakı tüm mesafeyi kapattı.
"Bana sapık mı diyorsun?" Dudaklarımın üstüne doğru bütün nefesini hissettirecek şekilde konuşmuştu. Tüm gücümü
toplamaya çalışarak."Evet."Dedim
arsız bakışlarla beni süzdükten sonra."Bu sapık dediğin adamla öpüştün. Ve sevişmeyi bile arzuladın. O yüzden konuşurken kelimelerine dikkat et." Son kelimeleri yüzüme tokat gibi çarpmıştı. "Sen bana ne demek istiyorsun?" Dedim tüm öfkemle kelimeleri tükürür gibi söylemiştim. "Ben sana tek bir kelime diyeceğim sen bana aşık olmuşsun.". Dediklerinle sinirim Tavan yapmıştı. "Sen aşağalık kendini beğenmiş herifin tekisin.
Çekil önümden." Bakışlarıyla yüzümün her santimini inceledi.
Dudaklarımda takılı kalan bakışları nefesimi kesmişti. Alnını alnıma yaslandı. Konuşurken her hecesinde dudakları dudaklarıma değiyordu. "Ayrıca sinirlendiğinde çok seksi oluyorsun." Dedi çürretkar bir şekilde öpmeye başlamıştı. Karşı koyamıyordum. Geri çekildiğinde bu kez dudaklarının üstüne ben fısıldadım. "Asıl sen bana aşıksın."
Sol üst dudağı kıvrılacak şekilde gülümsedi. "Belki de?" Dedi ve geri çekilmişti. Bende aynı şekilde mırıldandım. "Beliki de." Bu sözler zihnimde dönüp dururken.
"Seni istiyorum Aynur seni kıskanıyorum sadece bana ait kal
istiyorum. Bana bir şans daha verir misin?" Düşünmeden kalbimin sesini dinledim. "Herkes bir şansı daha hakeder." Dedim ve gülümsedim. Tekrar bana yaklaşarak yanağımın üstünde duran saç tutamını kulağımın arkasına koydu. Parmakları yanağıma değdiğinde bile anlayamayacağım kıpırtılar oluşuyordu vücudumda. Yaklaştı,
Dudaklarını alnıma değdirdi.
Sanki çok narin kırılacak bir eşyaymışım gibi bir öpücük bıraktı..

                      &

Ben hayaller aleminde kaybolmuş iken nefesimin kesildiğini hissetim. Gözlerimi açtığımda hala hayal gördüğümu umut etmeye çalışıyordum. Kapadığı ağzımdan elini çekince derin bir soluk aldım. "Sen manyak mısın?"
Sırıttı ve yatağıma uzandı. Ellerini başının altında birleştirir iken hayretle onu seyrediyordum.
"Cengiz burada ne işin var? Biri gelecek şimdi. Kalk git." Paniklemiştim. Bizimkiler bir görse büyük olay çıkardı. "Uyudu sizinkiler kontrol ettim." O kadar rahat bir şekilde sarf ediyordu. Ki cümleleri sinirlenmiştim."Nasıl bu kadar rahat olabiliyorsun?"

Masumiyet (Tamamlandı)Where stories live. Discover now