6.BÖLÜM~AŞKI KABULENİŞ~

22.2K 899 113
                                    

Multimedya Aynur Turgut

•Erva•

Sonunda bizim evin önündeydik. Batuhan'la Yol boyunca hiç konuşmamıştık. Yüreğim hızla çarpmaya başlamıştı.

Arabadan indiğimizde  komşuların bakışlar bizi bulmuştu hemen konuşmaya başladılar tabi dedikodu hiç kaçarmıydı?

Halime teyze, "Aa bu Erva değil mi?
Ne olmuş bu kıza? Ayol tüh tüh yazık." Benim onları işitmeme rağmen sözlerinide devam ettirdi.
"Bu yakışıklı çocuk kim acaba? o günden sonra bir daha gelemez dedik biz bak geldi. Kız mafyaların eline düşmüş kötü yola düşmüş dediydiler"

Nazlı soluksuz ve sesindeki kıskançlıkla lafa atladı. "Giyimide pek değişmiş baksana yoksa bu çocuk ne yapsın onun gibi birini çocuk hem yakışıklı hem varlıklı belli." Dedi arsız bakışlarla bizi sürerken.
Nazlı, bu kızı hiç sevmezdim. Batuhana bakarken resmen ağzının suyu aktı. Sevimsiz yelloz. Benim yüzüm düştü başımı öne eğdim. Elimde sıcaklık hissettim.

Elime baktığımda Batuhan'ın elimi tutuğunu gördüm. Bana doğru eğilip saçlarımdan öptü. Gerçekçi ve içten bir öpücüktü bu içimi ısıtmıştı.
"Başını yerden kaldır. Sen başını yere eğecek bir şey yapmadın." Dediğinde bakışlarımı gözlerine diktim. İlk defa bu kadar sevecen bakıyordu.

"Ve oyunumuzu iyi oynamalıyız ki boş konuşanlarında ağzını bir güzel kapatalım." Deyip sıcacık samimi bir gülümseme sundu. Bu gülümseme kalbimin bir yerine dokundu.
Yerinden çıkacakmış gibi çarpıyordu. Sanki avucumun ortasında artıyordu.

Halime teyzenin söylenmesiyle ona verdim dikkatmi işitiğim sözler iyice sinirlenmeme sebep olacak türdendi. "Tövbe yarabbi ar kalmadı mı?
Kızım sende Burda mı, öpüşüp  koklaşıyor sunuz?" Kınayan bakışlar atmayı da ihmal etmemişti. Çok iğrenç bir varlığa bakıyormuş gibi bakması canımı yakmıştı.

Tam bağıracaktım ki Batuhan beni kendine çekti. Napıyordu bu ? Daha çok mu rezil olacaktım sorgulayan bakışlarımı ona diktiğim de o bana değil Halime teyzeye bakıyordu
"Karım olur kendisi kocasıyım teyzecim.  Sana mı soracağım karımı ne zaman öpeceğimi ? Ne zaman elini tutacağımı?" Demişti öyle bir söylemişti ki biran böyle bir şeyin gerçek olduğunu düşündüğüm de kalbim yeniden teklemeye başlamıştı. İkiside resmen morarmıştı oh olsun.

Beni sahiplenmesi o kadar hoşuma gitnişti ki "Karım." Demişti dolu dolu bu söz zihnimde dolaşıyordu, yankılanıyordu Halime teyze utançla konuşmaya çalıştı."Şey biz bilmiyorduk evladım Erva'nın evlendiğini kusura bakmayın." Dedğinde iyice zıvana dan çıkmıştım.

"Bilmemeniz öğrenmeden yargılamanız anlımına gelmez. Hadi yürü batuhan gidelim.
Daha fazla burda durmak istemiyorum." Dedim ve yürüdüm el ele olduğumuz için Batuhan'da hiç ses etmeden bana ayak uydurmuştu. arkamdan fısıldaşıyolardı. "Aa zengin koca bulup kapmış ya pekte havalanmış." Diye hala söyleniyorlardı.

Onların dediklerini duymamaya çalışarak evimin kapısının önüne adımladım.

Derince bir soluk alıp kapıyı çaldım. Kalbim ağzımda atıyordu. Babamı çok özlemiştim. Babam bitkin bir halde kapıyı açmıştı.  Bakışları beni bulduğun da sevinçle şakıdı. "Kızım!" Deyip sarıldı. Bende ona sarıldım. İkimizde uzun süre öylece kaldıktan sonra içeri geçtik. Babam beni iyice süzdükten sonra hoşnutsuz bir ifade takınarak.
"Bu halin ne?" Diye sormuştu memnuniyetsiz bir şekilde hala beni süzüyordu."Batuhan'la birlikte burdan sonra bir yere gideceğiz.
Bu arada sevgilim Batuhan" Dedim Batuhanı göstererek. Tanıştırmaya anca fırsat olmuştu.

Batuhan elini uzattı babam elini vermemekle vermek arası düşünür gibiydi. Babama bakışlarımla işaret edince elini sıktı

Babam sorgu dolu bakışlarını bana dikerek. "Erva ben hala anlamış değilim burada ne oluyor?"

Masumiyet (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin