Kapitel 4

180 5 0
                                    

-Melodys P.O.V-

Jag vaknade nästa morgon av att jag frös. Jag tänkte tillbaka på kvällen innan och log lite för mig själv. Sex med Harry Styles tredje gången man träffas är inte dumt. Huttrande vände jag mig om för att se Harry. Han var inte där. Tänk om han bara tänkte på mig som en one night stand? Av det jag har läst om honom på internet verkar det ju vara vanligt för honom. Men man kanske inte ska tro allt man läser...

Jag satte mig upp och kollade runt lite. Min bh låg på en stol lite längre bort, klänningen vid dörren och mina trosor vid mina fötter. Verkar ha gått lite vilt till igår iallafall. Snabbt plockar jag åt mig mina kläder som jag sedan sätter på mig.

När jag äntligen står fullt påklädd trippar jag nerför trappen och går igenom en dörr som om jag inte minns helt fel leder till köket. Jag minns fel. Istället kom jag in i ett badrum.

Efter nästan 5 minuter kom jag in i köket. På bordet fanns det en lapp med några nycklar brevid.

I'm with the boys at the studio. Take what you want to breakfast. Use these to lock the house. Then you can go home and change and if you want to you can use one of my cars to get to the studio. The adress is on your phone. XX H

Jag blev alldeles varm inuti. Han var så omtänksam.

Jag tog ut fil och flingor ur kylen och skafferiet som jag hällde i en skål. När jag hade ätit upp ställde jag in i diskmaskinen och kollade klockan. Shit, den var redan 12.

Snabbt tog jag husnycklarna och en bilnyckel. Jag gick ut i garaget och öppnade bilen. En vit audio lystes upp så det var nog den.

En timme senare var jag i min lägenhet och hadepå mig ett par svarta jeans, en ljusgrå hoddie med texten "SLAY" på samt ett par vita sneakers. Frågan var nu bara: ska jag åka till studion? Eller är man för på? Nae, han skrev ju att han gärna ville att jag skulle komma och jag har inget annat för mig.

Jag tog min handväska och låste min dörr med min supercoola (enligt mig själv) nyckel med blixtar på. Sedan tryckte jag på knappen för att få upp hissen hit upp. Efter ett tag kom hissen och jag ställde mig i den. Jag bodde på tredje våningen och hissfärden tog lång tid. Därför passade jag på att spela ett spel jag har blivit beroende av. Nämligen Hay Day.

20 minuter senare kom jag fram till studion. Och wow, här var det mycket folk... Antar att jag ringer Harry iallafall. Jag slog in numret och det gick fram 5 signaler innan han svarade.

"Harry"

"Hi it's Mel, I'm outside the studio and theres very I mean VERY much people here"

"Oh, okay I'll sen a guard to the door in the back of the building. Just go on the grass around the building and then you'll see a guard there. Okay?"

-Harrys P.O.V-

"Sure bye Harry"

"Bye"

Jag avslutade samtalet och kände hur 6 ögon stirrade på mig.

"Yes. Mel is coming here right now if that's what you're all wondering"

"So..." Började Niall.

"Is she your girlfriend now?" Jag kände hur kinderna hettade till lite.

"Actually, yes she is"

"Ooo since when?" Frågade Louis men avbröts av att Melody kom in i rummet.

"Hi boys" Sa hon och kom och satt sig brevid mig i soffan vi satt i medans det spred sig några "Hey" från killarna.

"What are you doing?"

"We're just having a break right now"
Svarar jag henne

"We saw some sex digs (A/N stav?) in Harolds back today..." Börjar Louis samtidigt som Mel rodnar.

"Harry have got some, Harry have got some" (A/N tänk er att han "sjöng" det lite retsamt)

"Louis" Jag ger honom en varnande blick.

-Melodys P.O.V-

De senaste dagarna har jag och Harry bara hunnit träffas 3 gånger då Johannah, Louis mamma tyvärr gått bort i en aggressiv leukemi... (A/N har gråtit så mycket de senaste timmarna...) Jag hade aldrig hunnit träffa henne men enligt Harry och de andra var hon en enastående, underbar på alla sätt och vis och en sjukt snäll kvinna som alla som träffade henne inte kunde låta bli att älska.

Jag hade just kommit hem efter att ha varit på ishallen och tränat konståkning. Konståkning har alltid varit en stor del av mitt liv då jag började när jag var 8, alltså har jag gått i dry ganska exakt 11 år nu. Men det var först nu jag fick börja åka här i London. För några månader sedan hade jag missat på uttagningen till EM och hade därför bara tränat lite sporadiskt den senaste tiden. Snabbt klev jag in i badrummet för att ta en härlig varm dusch. Under tiden hörde jag att det plingade till i mobilen.

Jag torkade mig och kollade sedan på SMS:et som fick mitt hjärta att stanna.

Från: Harry

We need to talk

Nej nej nej nej nej. Han la inte till ett 'H' eller några 'xx' heller. Vill han göra slut? Nej något annat... Var han otrogen?
Med alla dessa tankar virvlandes runt
r

unt i mitt huvud tryckte jag in ett svar.

Från: Melody

Okay. My place?

Inom några sekunder fick jag svar. Han kommer hit om 5 minuter. Snabbt fixar jag till mig lite samt plockar undan lite saker på olika ställen i lägenheten.

Det ringer på dörren. Gud vad jag blev nervös... Ta dig samman Mel! Jag går med tvekande steg mot dörren och öppnar den. Harry säger inte ens Hej, bara tar av sig ytterkläderna och sätter sig i soffan i vardagsrummet. Förvirrad och orolig går jag in och sätter mig brevid honom, men med ett långt mellanrum.

"What is it, Harry?" Frågar jag

"We're going on tour"

"Well that's great!" Svarar jag lite oförstående

"No, that's the thing! Don't you get it? I'm going to be away half a year, Melody!" Sa han irriterat.

"Oh, okay..."

"I don't think this'll work anymore..." Där brast det. Han ville alltså göra slut.

"A-ar-are you br-breaking up w-with m-m-me?" Fick jag fram mellan snyftningarna.

Som någon kanske har märkt så har denna ff stått still ett tag. Anledningen till det är att jag var bytt mobil (där jag skriver allt) och har inte fått igång den förens nu. Men jag hoppas ändå att någon iallafall fortfarande är intresserad!
Jag kommer lägga ut de kapitlen jag redan har färdiga och börja på nya redan idag.

Chokladcupcake

The story of my life h.sDär berättelser lever. Upptäck nu