Kapitel 8

499 18 11
                                    

"Vi må hellere fortælle de andre den gode nyhed!" siger Stefan glad. Jeg nikker mig enig og vi går ud af teltet. Vi får vækket Pelle, Jonas og Laura, for Lauritz kommer jo også snart med morgenmaden. Vi siger det først når alle er samlede.

"Kæft i har rodet," siger jeg og kigger på dem alle med et løftet øjenbryn. De griner bare. "SÅ ER DER MORGENMAD!" råber en stemme. Vi vender os alle mod stemmen og ser at Lau kommer gående. "Åh dejligt..." siger Pelle. "Jeg har mega hovedpine," mumler Jonas og tager sig til hovedet. Vi sætter os alle sammen ned i camping stolene og vi begynder at spise.

"Nu hvor vi alle er her er der noget jeg gerne vil sige... jeg mener som vi gerne vil sige. Altså mig og Rebekka," siger han. Jeg nikker og lader ham fører ordet. "Jo altså... vi er blevet kærester," siger han. Pelle springer op af stolen. "Yes, Yes, Yes!" jubler han. Vi griner bare af ham. Laura kommer hen og giver mig et kram. "Tillykke søde," siger hun. "Tusinde tak," siger jeg med verdens største smil. De siger alle tillykke til mig og Stefan undtagen Jonas. Han ser mega vred ud.
"Øhm Jonas? Kan vi lige snakke?" spørger jeg. Han sukker og rejser sig. "Det kan vi vel godt," svarer han. Vi går lidt væk fra campen så de andre ikke kan høre os. "Hvad fuck sker der?" spørger jeg. "Du er min fucking storebror hvorfor kommer du ikke hen og siger tillykke til os? Det er da det mindste du kan gøre altså!" siger jeg. Han kigger ned i jorden. "Ærligt, jeg er så skuffet over dig Jonas!" siger jeg surt. "Jeg har bare svært ved lige at vænne mig til at min lillesøster og bedste ven faktisk er kærester nu!" udbryder han. "Derfor kunne du stadig have sagt tillykke!" siger jeg. "Men det gjorde jeg ikke!" svarer han igen. "Nej det har jeg godt opdaget," siger jeg. Han sukker. "Jeg vil bare ikke have at han sårer dig," siger han. "Lige nu er det dig der sårer mig!" siger jeg og går. Jeg går hen i campen igen. Jonas gik den anden vej. Altså væk fra campen. Jeg stiller mig tæt ind til Stefan. "Jeg har en nar til en storebror," siger jeg. "Ej smukke, han skal bare lige vænne sig til det så skal det hele nok gå," siger han og kysser mig i håret. "Og ved du hvad Bekka? Jeg skal fandme nok tage en snak med ham," siger Pelle. "Tak Pelle, det er sødt af dig," svarer jeg og sender ham et smil.

Vi beslutter os for at tage ned og høre noget musik. Jonas er ikke kommet tilbage endnu, så Pelle bliver tilbage i tilfælde af at han skulle komme tilbage. Så kunne de også snakke uden nogen af os andre var der til at blande sig.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 04, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Kærlighed ved første blik? S.HWhere stories live. Discover now