Kapitel 7

347 21 0
                                    

Næste morgen vågner jeg i Stefans arme. Han må være faldet i søvn herinde. Jeg kigger op på ham og smiler. Han er sød når han sover. Jeg prøvede stille at vride mig fri fra hans greb, men da jeg kan mærke at han holder godt fat i mig indser jeg at han faktisk er vågen. Jeg griner. "Godmorgen Stefan," siger jeg og sætter mig op. Han ruller om på ryggen og strækker sig. "Godmorgen smukke," siger han. Jeg smiler og folder en trøje sammen, som bare lå og flød i teltet. Jeg går ud af teltet og ser at de andre sidder i alle campingstolene og sover. De må være faldet i søvn herude. Jeg ryster på hovedet af dem. Pludseligt mærker jeg to hænder gribe fat om mine hofter og trække mig ind i teltet igen. "Jeg kan virkelig godt li' dig Rebekka," hvisker Stefan. Jeg smiler til ham. "Og jeg kan virkelig for lide dig Stefan," siger jeg og aer hans kind. Derefter går jeg ud af teltet igen. Jeg begynder at samle en masse af de dåser sammen som bare ligger og flyder rundt i campen. Jeg kan ikke klare rod. Jeg kan høre at der er en der rører på sig ovre ved stolene. Jeg vender mig om og ser at Lau er vågnet. "Godmorgen Lau," siger jeg og samler endnu en dåse op. "Godmorgen. Hvad skete der lige inde i teltet igår?" spørger han. "Idag faktisk.. men ikke noget. Vi sov bare," svarer jeg og trækker på skuldrene. "Så siger vi det," siger Lauritz. "Kan du ikke gå ned efter noget morgenmad til os?" spørger jeg ham. Han nikker og forlader campen. De andre sover stadig og Stefan ligger inde i teltet med hans mobil. Jeg beslutter mig for at gå ind til ham. Jeg lyner teltet efter mig.

Jeg ligger mig ned hos Stefan med hovedet på hans brystkasse. Han slukker mobilen og begynder at lege med mit hår. "Bekka?" Spørger han. "Mhm?" mumler jeg og fjerner noget skidt fra min negl. "Du er virkelig sød," siger han. "Tak Stefan. Du er også virkelig sød," svarer jeg. "Du er så sød, så jeg kan ikke lade være med at gøre det her," siger han og sætter sig op. Han får mig på en eller anden måde vendt om og så kysser han mig. På munden dengang. En dejlig følelse går igennem min krop. Jeg er ikke i tvivl. Jeg er virkelig virkelig vild med Stefan. Vi trækker os fra kysset, som uden tvivl er det bedste kys jeg nogensinde har fået. Han tager min hånd. "Bekka, jeg ved godt, at vi kun har kendt hinanden i meget kort tid, men på den korte tid er jeg virkelig blevet vild med dig! Altså helt vildt vild med dig! Sådan sindsygt meget! Så jeg vil gerne spørge dig - Rebekka Eilskov, kunne du tænke dig at blive min kæreste?" spørger han. Wow! Jeg er virkelig i chok og mega glad! Jeg havde slet ikke regnet med at dette skulle ske! Og jeg var ikke i tvivl! Jeg plantede endnu engang mine læber på hans.
Da vi endelig trak os kiggede Stefan håbefuldt på mig. "Skal jeg tage det som et ja?" spørger han glad. Jeg griner og nikker. Han overfalder mig med et kæmpe kram. Vi griner begge to. "Kæft hvor jeg allerede elsker dig Rebekka!" siger han. "Og kæft hvor jeg dog allerede elsker dig Stefan!" svarer jeg og kysser ham endnu engang. Det her er uden tvivl mit livs bedste dag!!

Kærlighed ved første blik? S.HWhere stories live. Discover now